Donald Trump 8-9 nov. 2016

Nu ser jag USA som NATION och inte som förr ett pretentiöst folkslag med imperialistiskt politisk elit!

Bra att stoppa NATO:s utveckling, FN trassel och löfte som aldrig infrias. Murar har byggts i alla herrans tid och Kinesiska muren var den största, Israels mur, Ungerns mur och varför inte tro att det är möjligt med en mur mellan USA och Mexiko for att stoppa dels illegala invandringar? Förbjuda muslimer som står för en politisk extremism som går ut på att döda de otrogna. Dessa är ett exempel på nationell trygghet.

Det finns bara en deklaration som gör mig missnöjd: minskade utsläpp… Det är en fråga som väger på samvetet hos alla världens medborgare och jag vill tro att förståndet kommer att segra som detsamma i aldrig nämnda fråga om befolkningsexplosion.

Enad nation, konfederalism och federalism med sina ekonomiska spelregler eller balans är inte i sig något som motsäger varandra. Det som gäller är att sätta gränser till världens manodepressiva politiska valda som representerar Nationer men som inte erkänner att deras ställningstagande är ett samspel med den utopiska globalisering och multikulturella världssamhället som förvandlas till FÖRRÄDERI mot egna representanter och eget folk! Alltså, kan inte kalla sig t.ex. svensk och heja på Sverige som nation när man samtidig drar med sig hela folket med tvång gällande de som inte tänker lika för att behaga egna ställningstaganden t.ex. i s.k. världssamfund och ta världens problem in i Sverige!

Än en gång ignorans av ideologiska spökar i samband med maktbehov och girighet och så glöms de grundläggande ideologier som skulle anpassa sig till olika mänskliga behov och som gör skillnad. Liberalism och kommunism är extrema till varandra. Socialism och anarkism är en mittemellan liberalism och kommunism med deras centraliserade och decentraliserade ekonomiska och sociala samspel. Så, måste det finnas en plats på vår härliga jord för at förverkliga dessa USA Trump-ideo. Enade Ryssland Putin-ideo. Nord korea Kim Jong-un-ideo. Osv.

Nu skall jag försöka lär mig Engelska! Det säger jag som före detta internationalist revolutionär. USA och engelska språkets hatare!

 

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com