Islam att inte glömma vad det handlar om!

 

Citat ”De människor som inte tar till sig sanningen skall nämnas som medvetna-mentalstörda och därför bannlysas!* 

ISLAM


 

Första lögnen.

Det sprids och sägs senaste tiden år 2020 att Islam är en fredlig religion och kan det stämma när alla religioner och politik blir raserade från jorden!

Muslimerna kan leva i fred när de når toppen av deras mening fredlig bland sig själva och det är lika för alla ideologier oavsett islamistisk eller ej.

 

Andra lögnen.

Islamistisk religion eller politik ger mannen rätt till död eller liv för djur, kvinnor och barn alla dessa som är underkastade honom.

 

Tredje lögnen.

A, Gifta sig med ett barn som inte än fysiskt redo för att ta emot samlag med insikt eller ej för att föda barn.

B, Små flickor oavsett deras möjligheter efter menstruation är ändå för små med alla eventuella fysiska och psykiska komplikationer för att föda barn och leva som mammor.

Överlevnadstid med en som måste få barn för att överleva är förbi.

C, Därför all förbindelse mellan ”man och flicka” för sådana syften att föda barn är därför klart en form av pedofili.

D, Egoism och allsmäktiga känslor styr hos en vriden uppfattningsförmåga som grundas av mottot Allahu akbar … Härmed är det en deklarerad galenskap i alla avseenden.

 

Fjärde lögnen.

Månggifte i princip i en redan överbefolkad tidsålder som vi nu lever i 2020 är orimlig då kvinnan t.o.m. inte har sin egen talan i beslutsfattande mening.

Så är religion eller politik med sådana meningar och praktiker inte annat än en länk av ovannämnd ”tredje lögn”.

 

Femte lögnen.

Muslimerna tar till fysiskt och mentalt våld genom att i princip utföra omskärelse utan medicinska motiveringar.

 

Sjätte lögnen.

Män som dör med tankar att få kompensation av 72 kvinnor som är jungfru m.m. efter att ha dödat s.k. otrogna genom självmord vid terrors fruktansvärda händelse.
 

Sjunde lögnen.

Förtyck mot Kvinnor pågår också efter deras död oavsett de har varit lojala eller via omständigheter av felaktig definition som t.ex. att vara hjältemodiga vid s.k. terror eller martyrdöd. Inget monument reses för dem och ingen nämns i detta livet på jorden.

 

Åttonde lögnen.

Alla och inte minst kvinnor, som inte ser och accepterar dessa nämnda felaktigheter är själva OTROGNA.

OBS! Otrohet uppstår vid TRO på dessa politiska och religiösa lögner som fäster sig som del av mentalt traumatisering från barndom.

 


 

Upplevelse hos båda kön inringas av kultur och tradition, massans påtryckning, rädslor, maktmissbruk, VÅLD som de sprider och omvänt som oavbrutet pågår… i evighetens lögn.


 

Evighet som används av våld t.ex. som Islam är i själva verket en självförintelsebana, för själva våldet sätter gränser till evighet och därför kommer Islam att förinta sig själv.


 

Summa summarum

Islam utan dessa lögner förlorar sin själ. Är ingenting och inget kommer att uppstå!


 

 

Hur många muslimer finns det på jorden?1,8 miljarder spridda mest i norra halvan av Afrika, Mellanöstern och Indonesien.

Vilka signaler ger det oss? Mäns förtryck i naturens analys och pedofili. 

 

För VI-PersonRörelse


 

*Citat av Tor Svärdtorp.


 

www.vi-pr.com