Islam att inte glömma vad det ha

Islam att inte glömma vad det handlar om!

 

Citat ”De människor som inte tar till sig sanningen skall nämnas som medvetna-mentalstörda och därför bannlysas!* 

ISLAM

 

Första lögnen som är en sanning för dem!

Det sprids och sägs senaste tiden år 2020 att Islam är en fredlig religion och kan det stämma när alla religioner och politik blir raserade från jorden!

Muslimerna kan leva i fred när de når toppen av deras mening fredlig bland sig själva och det är lika för alla ideologier oavsett islamistisk eller ej.

 

Andra lögnen som är en sanning för dem!

Islamistisk religion eller politik ger mannen rätt till död eller liv för djur, kvinnor och barn alla dessa som är underkastade honom.

 

Tredje lögnen  som är en sanning för dem!

A, Gifta sig med ett barn som inte än fysiskt redo för att ta emot samlag med insikt eller ej för att föda barn.

B, Små flickor oavsett deras möjligheter efter menstruation är ändå för små med alla eventuella fysiska och psykiska komplikationer för att föda barn och leva som mammor.

Överlevnadstid med en som måste få barn för att överleva är förbi.

C, Därför all förbindelse mellan ”man och flicka” för sådana syften att föda barn är därför klart en form av pedofili.

D, Egoism och allsmäktiga känslor styr hos en vriden uppfattningsförmåga som grundas av mottot Allahu akbar … Härmed är det en deklarerad galenskap i alla

avseenden.

 

Fjärde lögnen som är en sanning för dem!

Månggifte i princip i en redan överbefolkad tidsålder som vi nu lever i 2020 är orimlig då kvinnan t.o.m. inte har sin egen talan i beslutsfattande mening.

Så är religion eller politik med sådana meningar och praktiker inte annat än en länk av ovannämnd ”tredje lögn”.

 

Femte lögnen som är en sanning för dem!

Muslimerna tar till fysiskt och mentalt våld genom att i princip utföra omskärelse utan medicinska motiveringar.

 

Sjätte lögnen som är en sanning för dem!

Män som dör med tankar att få kompensation av 72 kvinnor som är jungfru m.m. efter att ha dödat s.k. otrogna genom självmord vid terrors fruktansvärda händelse.
 

Sjunde lögnen som är en sanning för dem!

Förtyck mot Kvinnor pågår också efter deras död oavsett de har varit lojala eller via omständigheter av felaktig definition som t.ex. att vara hjältemodiga vid s.k.

terror eller martyrdöd. Inget monument reses för dem och ingen nämns i detta livet på jorden.

 

Åttonde lögnen som är en sanning för dem!

Alla och inte minst kvinnor, som inte ser och accepterar dessa nämnda felaktigheter är själva OTROGNA.

OBS! Otrohet uppstår vid TRO på dessa politiska och religiösa lögner som fäster sig som del av mentalt traumatisering från barndom.

 


 

Upplevelse hos båda kön inringas av kultur och tradition, massans påtryckning, rädslor, maktmissbruk, VÅLD som de sprider och omvänt som oavbrutet pågår… i

evighetens lögn.


 

Evighet som används av våld t.ex. som Islam är i själva verket en självförintelsebana, för själva våldet sätter gränser till evighet och därför kommer Islam

att förinta sig själv.


 

Summa summarum

Islam utan dessa lögner förlorar sin själ. Är ingenting och inget kommer att uppstå!


 

 

Hur många muslimer finns det på jorden?1,8 miljarder spridda mest i norra halvan av Afrika, Mellanöstern och Indonesien.

Vilka signaler ger det oss? Mäns förtryck i naturens analys och pedofili. 

Terror eller? RÄTT till yttrande frihet är det som gäller. Se t.ex. frihet sökmotor bland många andra: https://www.google.com/search?q=romdell+hund+bild+av+konstn%C3%A4r+lars+Vilks&rlz=1C1CHBF_svSE895SE895&sxsrf=AOaemvJgniWt5ioNuUzkdJpVD_H934qP3w:1633524998799&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=LJX-SW8n2stmMM%252CnPiK9khUMVVuDM%252C_%253BrKPSku6qFeaEfM%252CADNEIcvFldMbBM%252C_%253Bf2FM_tpPRuKuMM%252CbHrW5ZYDvy2SsM%252C_%253ByNIXrowCg0LRPM%252CADNEIcvFldMbBM%252C_%253BP-0KlsvtAab-MM%252CSBedto60LLB2pM%252C_%253BmJLtYkZfk-WhSM%252CFKNpWwuf6FGfNM%252C_%253Bl8uWfU0gOPF1ZM%252Ck1dfd9dJVJJO-M%252C_%253BYTlu42JYcKgcKM%252CudSzIaAfwWRqjM%252C_%253BrUQad1XqYgSB3M%252CCMLhOnDA5_J_yM%252C_%253BDIV2STh3V4MUOM%252CsoxxEpBCiOPaPM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSex5xHWfrTUEXilS0aw1__LiIYpQ&sa=X&ved=2ahUKEwiBqqPq6rXzAhVik4sKHZ1IDzoQ9QF6BAgFEAE#imgrc=n8PfS0Tv-c78qM 

 

Varje stad skall ha en sådant staty… då talar vi om respekt för yttrandefrihet…

 

För VI-PersonRörelse


 

*Citat av Tor Svärdtorp.


 

www.vi-pr.com