År 2014… om politik och ställning till det.

1 Jag står upp för det som jag tror på, vet och gör. Du borde göra detsamma så att om vi är fler så ser vi saker på samma sätt då bryts den onda cirkeln kring att hålla hemligt vem man röstar på vid politiskt val. 

2 Att hemlighålla en sådan social samverkan är oetiskt dels tidsmissvisande i ett samhälle som pretentiös kallar sig modernt, demokratiskt, med all rätt därtill att säga vad man tycker är stödjepelare för en sådan tid och politisk princip.

3 KRÄVA att andra som tänker annorlunda skall tystas ner vid politiskt torgmöte och vid andra aktiviteter är odemokratiskt och diktatoriskt ”Du som vill förbjuda andra förbjud dig själv först (en av mina maximer) http://www.vi-pr.se/aforismer_metaforer_dikter.htm”. Värst är att det du förbjuder är ”yttrandefrihet” och därtill du ”provocerar”. Det innebär att du lider som offer av okunskap, medias vilseledande, förtryck och är påverkad av makthavarnas maktsjuksyndrom http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm
3.a Därför för att hitta din frid och skapa frihet samt leva i fred för dig och andra MÅSTE du konfrontera dig via psyksocial metodik
http://www.vi-pr.se/logistiska_samhallspsykologin.htm med dig själv och omgivning eller via andra utvecklingsmetoder. 

4 Jag har röstat på SvP (Svenskarnas Parti) och jag står som representant att krusa i, det pga. de är ett minoritets parti och förtryckt. Jag behöver inte dela till 100% alla andra SvP deltagare, ledares tänkande och agerande. Det är PRECIS SOM DU NÄR DU RÖSTAR POLITISKT FÖR ETT PARTI ELLER DERAS REPRESENTANTER.

5 Bevisa och överbevisa (t.ex. som jag gör) att du är den du är, varför? För att det är nödvändigt för din självmedvetenhet och beslutsamhet.

DÖM INTE I FÖRHAND gör dig upplyst med t.ex. via WIKIPEDIA http://sv.wikipedia.org/wiki/Portal:Huvudsida, historie böcker (låna på bibliotek eller köp), besök deras citerade media, ta kontakt och fråga upplysningar med person som är insats i ämnen osv.

Se mer på media tidning REALISTEN https://www.realisten.se,  tryckförlag Arminius http://www.arminius.se och radio Framåt https://www.realisten.se/2013/08/26/radio-framat-i-kvall-morden-i-usa/.

 

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com