Möt Ryssen!

 

RYSSEN KOMMER!

 

Källa: NSD

 

Låt ryssen komma och talas vid det runda bordet.

Norge, Sverige, Finnland och Baltikum är geografisk åtminstone till Uralbergen mer knuten till Ryssland än USA och många andra avlägsna delar av världen.

 

Sverige är inte fysiskt knuten till södra Europa, havet är naturlig gräns med Skåne i spetsen. I Norge med ett av sina språk nämligen ”bok mål” är kan man säga likt det svenska språket och kulturellt knyts vi till varandra med kanske bara 10 % skillnaden. Så, att vi kan räkna utanför det historiska sammanhanget att Sverige och Norge är mer än bröder.

Finland med sitt främmande språk betonar skillnaden men klimaten knyter oss tillsammans i förståelse och beteende mönster. På andra sidan Finland finns också folk med ett främmande språk som genom klimaten talar om likhet till oss inom definitionen ”nordiska folk” som inom en symbolisk formgivning kan knytas tillsammans. Geografisk kan vi kalla det ”nordväst”. Från Norges Atlantkust till Murmansk Kolahalvön rakt ner till St. Petersburg via flod och naturgränser kring Onega sjön. Om vi vidare skulle anpassa oss till breddgrad som dels geografisk, dels klimat, dels naturliga gränssättning med dels förbestämd mänsklig begränsning, går det att forma en påhittig geometrisk skara med definition nordväst som stäcker sig via en bit över 70 grader parallell till mitt under 60 grader parallell och vertikal mitt på 0 till 40 som inkluderar Moskva, del av Litauen uppåt. Från Moskva till Murmansk halvön, från Skåne till Nordkap.

 

Utanför det paradoxala, det etnologiska, kulturella, religiösa och andra värderingar som t.ex. ideologiska och politiska, är det faktiskt lättare att föra en dialog med vår granne som delar lika intressen på samma bit av jorden som vi lever på än med främmande makt med avlägset geografiskt område. Därför om vi inte vill tala om ryss skräck kan vi säga att svenska och makthavarna skall släppa den historiska beskrivningen, och det politiskt underblåsta hatet och öppna en dialog med nuvarande Rysslands regering.

 

Nato sett i våra dagar har inte förlorat sin mening men frågorna är många.  Källa: NSD

Sverige skall bevaras neutral och skall upprusta som en stark försvarsmakt genom t.ex. att friska svenskar av båda könen från 25 år och uppåt samt alla frivilliga inkorporeras i militärtjänst med regelbundna övningar i deras ansvarsplats. Det sätter fart på tung och lätt industri från det metallurgiska till textil, fart på jordbruk och gruvnäring. Tjänstevapen i hemmet med stränga regelbundna samtal om våld hemma och vad det innebär… krig och stor vikt på media läggs till.

Underlätta utbildning för terapeuter av olika slag, vården, räddningstjänst och säkerhet, skapa ny skolämnen ”samhällsnyttiga projekt” som grundas på fler olika sätt att samverka för allmännytta i alla tänkbara områden. OBS! Jag kan höra negativa kritiska röster, men låt mig säga, ”behåll dina hypokritiska röster i din ficka och krossa dem med din hand, för, JAG har svar på vad jag skriver, säger och föreslår och som är för alla en fördel inklusive DIN!”

 

När dagens flummare och avslappnade politiska pretentiösa förfalskas av präktig metodik som släpps har vi Svensk Tiger tillbaka, då kan vi bjuda Ryssarna vårt fredliga förslag och samverka och hålla amerikanerna samt alla nya sk. supermakter hemma.

 

När vi har lyckats med det är EU:s styre kanske att omförhandlas… för det positivas samverkan.

 

Är det neutralitet som det är frågan om? Då bör försvaret skrotas och orientera de ekonomiska insatserna till uppfriskande företagsamhet, infrastrukturer och välfärd. Enkelt resonemang är som följer: vem köper en produkt som inte håller måttet, som kräver underhåll men gör ingen nytta? Vem tror på en svensk sårad tiger på knappt 40 000 militärer i jämförelse med t.ex. franska armen på ca 297 000 och italienska på ca 290 000?

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi.pr.com

 

 

För mig räcker det inte att förhålla mig till diplomati, goda maner och på andras hypokrisi, ibland måste man skriva och säga saker som det skall låta för att andras förstånd förvandlar okunskap till intelligens och därför tillägger jag här följande: Angående militärstyrka... Hoppsan!… Har ni tappat hakan? Våra politiker låt oss välja själv att förstå skillnader... ett fritt land eller hur? Med det, de manipulerar dig och okritisk media gör detsamma. Så, är ni redo att vara ”realister”? Var med och sparka från deras feta löner och ansvar som de manipulatörer och lögnhalsar till politiker... välj en rättfärdig politik och samarbetande ledare... Om ni ger en finger till NATO (jag vet vad jag pratar om) så kommer dom att ta hela handen… men, om vi idag bjuder ni ryssar kan de käka upp er… såååå… vakna och se sanningen i vitögat och kanske får du drömma om ett svenskt försvar… HAR DU FÖRSLAG ATT BJUDA? Hör av dig till mig och-eller till politiker, dina, mina eller andras. FÖRSVARA DINA RÄTTIGHETER! Har du tid? Här är mitt tips... allt går att förändra tom. VI-Svensk Partiet (SP)... klicka och se på http://www.vi-pr.se/sp_program.htm

 

Extra