Hej!

Idag den 2 november 2016 fick vi hem Boden Bild Nr.3.2016, information från Bodens kommun med signum i bild ”Boden, den multikulturella småstaden”

 

Min begäran som skattebetalare, svensk medborgare, Bodens skattebetalare, politisk fritänkare se på www.vi-pr.com och politiker i maktpolitiska deltagande i nuvarande svenska regering Vänsterpartiet samt representant till etnisk separatist Lega Lombarda Nord Padania samt för ALPA (Padania Alpjägarna), som kunnig i demokrati procedurer agerar jag med bestörtning av spridningen av tidningen Boden Bild nr 3 pga. följande.

 

1)    Alla tänker inte som valda makthavare oavsett om man tillhör samma politiska åskådning, då får man komma ihåg att respektera deras inställning och inte trampa på dem.

2)    Fick höra i min omgivning att folk mår psykiskt dåligt av en ständig uppblåsning om invandrare samt deras religion i synnerhet, deras privilegier i arbetslöshetsfrågor, studier, kunskapslyftet, hälsorättigheter, familjestöd m.m. Papperslösa och alla kriminella bedragarfasoner av identitet, körkort, professionella intyg, falska eller inte bekräftade, fantasifulla historier osv. Illegala som inte har vare sig bidragit med blod, svett och tårar för Sverige eller Bodens välfärd men får så stor prioritering.  Bodensare känner sig förnedrade, undanskuffade, rädda, frustrerade, maktlösa, förföljda, känslan av en omvänd rasism mot sina egna som skapar ilska!

3)    Jag tillägger kunskapsmässigt att det finns en logistisk, strategisk och taktiskt samt politiskt spel som tar oss i farozonen ”krig” beräknad både ställning med definition och alltså inbördeskrig och krig. Spridning av sådana direktiv tar oss alltså rakt i en fälla för inbördes aktivister konspiratörer, internationella terrorister och nationer med aggressiva krigföringsmål imperialister. Vi försvagas och blir ett lätt byte!

   

Som politiker och sann demokrat ställer jag följande RÄTTVISA ALTERNATIV när det gäller ovan nämnda olämpliga broschyr tidning Boden Bild osv. :

 

1)    Gör en ny tidning Boden Bild med bara röster som motsäger sig innehållet som blev skrivet i aktuella Boden Bild nr 3.

2)    Gör ett nr. av Boden Bild med rättvist objektivt reportage som talar om hur infödda verkligen känner sig, utan att bli kallade rasister eller islamofober dvs. gör ett nr. av Bodens Bild och intervjua alla missnöjesröster som gäller invandring, välfärd m.m.

3)    Gör en ny tidning av röster FÖR eller EMOT samt ALTERNATIVT TÄNKANDE på alla tänkbara frågor från religion, kultur, arbete, välfärd, invandring och svenska traditioner i relation med Boden.

4)    Gör Boden Bild information till rotade traditioner och utveckling som gäller infödda bodensare eller andra nyinflyttade svenska medborgare när dessa menar att deras inflyttning är för att rota sig i Boden, med det genom att se allt annat oväsentligt då inte är del av Bodens framtid och historia.

 

Nämnda alternativ kan lämnas ut till alla hushåll med begäran att rösta hur nästa tidning Boden Bild

skall se ut i de alternativ som ovan påpekas.

Gör rätt för er representation, ni lever på våra bidrag, alltså SKATTER!

Brevet kommer att publiceras i www.vi-pr.com facebook allt som är möjligt i Internets värld samt

traditionella medietryck.

Vi är dessutom tillgängliga för intervju, idéutbyte, samarbete för dem som vågar och törs.

 

De ansvariga på Boden Bild är globalister se hur de smiter från ansvar på www.vi-pr.com 2018-11-24 PRIORITERING, multikulturellfanatiker med olika bidrag för social aktiviteter som inte ha verksamhet, heterofober se följande och annat som vi vet och se vidare på http://vi-pr.com/tor_svardtorp_parti.htm

 

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com