Brev till TV1 och TV4 ansvariga

Brev till TV1 och TV4 ansvariga m.fl.

 

Utökad kunskap om vardags EU för svenskarna via NYHETERNA tv1 och tv 4.

 

Det är nödvändigt att TV nyheters kanaler snappar upp vardagsliv och allvarliga händelser i andra nationer som är medlemmar i EU, det är en folkrätt för konsumenter och ansvarigas plikt.

 

Det utökar kunskap i realtid social utveckling, om språk, skapar förståelse mellan olikhet, konsumtion stimulans, sammansvetsning och kan tom. rädda liv.

 

Dagens skillnader i TV nyheters kanaler i Sverige.

TV1 har generella informationer medan TV 4 är granskar ofta djupare, men båda i effekt fråga som t. ex. att styra opinion m.m. går att diskuteras.

 

Nyheter från hela världen som fokuserar på t.ex. statspolitik, världs rubbning, världskrig utökning, ekonomisk globalisering, smittsamma sjukdomar, vrids så att det skapar drama och densamma fokusering görs på olika oviktiga händelser än allmänt intressanta eller livsviktiga inslag.

Citerar utdrag av kända världssamfund och aldrig om mindre kontinentala, nationella och mer lokala intressenter.

Det skapar centralstyrning och mindre kunskap i fråga.

Det skapar misstänksamhet och korruption frågor väcks hos många.

Det skapar oro, passivitet och ointresse när saker och ting inte görs av flera och på olika sätt!

DET ÄR TOPPSTYRT och därtill MOT folkrätt!

 

Omvänd information:

Det skapar en bild av intresse och förtroende när media upplyser närvaro till orsak (åtgärder), ansvartagande (mänsklig faktor och ansvar) och problemlösning (objektivitet= sanning).

 

Utöver.

Se att lokala nyheter blir likvärdiga som nationelle och internationella inslag!

 

Nyhetsflödet stärker medvetandet och stimulerar reaktion.

Information skall vara opartisk och riktat till lösningar som yttersta fråga.

Självkritik och kritik är vägen till folkets vädjan.

Därför bör och krävs att sådana upplysningar ser ljuset i vår media i Sverige… för folkets bästa!

 

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi-pr.com

 

Meddelande.

 • Tor Svärdtorp Tel 073-0678462 tor@gmail.com eller tor@vi-pr.se FÖRSLAG Gör ett program som belyser EU länders vardagliga liv. Meningen är att få svenska folket medvetet om olika realiteter och göra att de utvecklas. Ett program som vi kan kalla t.ex. EU folket. EU vardag. EU nu! Osv. Det kan sändas en eller flera gånger i veckan som special nyhetsprogram osv. dels kan medverkan efterfrågas som direkta inslag vid nyheterna. Jag ställer upp som lokal organisatör, reporter och producent. Jag kan själv medverka i Italien, för Spanien, Frankrike och Benelux. Gällande Tyskland och Holland tyvärr. Jag har erfarenhet av Italien i 25 år, Frankrike 2 år och Bryssel samt Luxembourg i 5 år. Nödvändiga behov för en sådan formgivning och effektivitet: 1) Lombardiet i Italien Brescia området i min mening som startpunkt genom att det finns aktiv relation i min omgivning som t.ex. stor släkt och god relation med alla skolkamrater samt före detta grannar och bekanta i min födelseort staden Travagliato som stor drivande kraft. Relationen är som en kedja utan gränser och sträcker sig redan nu långt från dagens realitet. 2) Just nu finns goda förutsättningar för att köpa eller hyra via mina kontakter och pga. ekonomisk kris. 3) Garantera nätet som behövs för upplysningar via fräscha nyheter eller krönikor osv. 4) Linate eller Malpensa flygplats i Milano är bara 10 mil från oss. 5) Har man en husbil eller bil som kan användas för rapporteringar, intervjuer eller korta uppehåll så går det att fixa billigt via mina kontakter. 6) En jobbdator som bara används för ett sådan uppgift och kamera av god prestanda för att utföra olika bilder och inspelningar. 7) Diverse utgifter som el osv. bränsle, flygresor osv. faktureras. 8) Ekonomisk kompensation för mina tjänster. 9) Vill man sen garantera sig att en sådan tjänst fortsätter behöver jag en nära medarbetare. 10) Min fördel är att jag själv är ”latin” och har lång livserfarenhet samt bred kunskap i olika områden, samt kan lätt fånga folkets djupa och rättvisa tänkande. Mitt förslag gäller i första hand NYHETSPROGRAM och min önskan samt förslag är att tämja gränser från konkurrens princip, så, själv ser jag det positivt om olika nyhetsprogram de största TV1- och TV-4 skulle slå ihop för ett sådant förslag eller samarbeta osv. Jag förbinder mig att rapportera så neutralt som det går politiskt m.m. i helhetsmening av detta förslag. OBS! Är just nu är i Italien och uppehåller mig här till 30 november 2015 och det av olika orsaker med en av central punkt som förfrågningar för konstutställning av min målarstil. Om mig kan ni googla vidare som konstnär, politisk och socialtänkare osv. Önskar svar. Tack på förhand Tor Svärdtorp

   
 • den 25 september
 •  
  2015-09-25 18:28
   
  SVT Nyheter
  Hej Tor, Tack för förslaget, men det är nog inget som är aktuellt för SVT Nyheter. Trevlig helg!
 •  

   

 •  
 • 2015-10-2 18:26

  TV4

  Hej Tor,

  Tack för ditt förslag! Det var riktigt bra. Jag skickar det vidare till våra programplanerare.

  Önskar dig en trevlig helg!

  Vänligen Saga

 •  

  Förslag och svar till nyhetsmedia TV-1 och till TV-4 https://www.youtube.com/watch?v=BGZem-A-ohQ  2015