FÖRDELAR MED EGEN HEMSIDA än att vara med i olika sociala media.

 

SOCIALA MEDIER

Det spelar ingen roll om det handlar om en intervju, artikel eller insändare, kommentarer eller replik på i en papperstidning eller via Internet på deras sidor.

Det spelar ingen roll om det handlar om Facebook, Instagram, Tvitter, Youtube, Privata Hemsidor osv. alla och jag repeterar alla kan sätta gränser på vad du vill skriva eller säga.

 

ÄGA en HEMSIDA är därför det bästa med en fri känsla man kan ha. Ja, här också finns det en hake, det handlar om webbhotell där du parkerar din domän.

 

PROBLEM med sociala media har jag erfarit genom att en del insändare blev avlägsna pga. jag t.ex. missade deras policy och när man har jämfört händelser kunde jag konstatera att det fanns utrymme till kritik mot dessa sajter.

PÅTRYCKNINGAR kan komma utifrån så att relation med ignorans, manipulation och själva STATEN som instrument för repression finns där…

 

HEMSIDA som du eller gruppen äger för några hundralappar per år ger mer MAKT för att sända och sprida din frihet. Haken är att du är fånge till pennigförhandling, webbhotell ev. policy eller statens långa arm.

 

Stöd därför din frihet, stöd fria Internets organisationer, sökmotor, operativsystem osv. som t.ex. Wikipedia eller Wikimedia, TOR sökmotor, Freeoffice, Linus, Obuntu eller Kobuntu, osv. genom att ladda ner i dator, använda de ofta och där som behövs stödda ekonomisk. Olika orsak styr dessa enheter som t.ex. det är gratis, används inte av reklam, de bjuder till medverka och först och främst det handlar om att bevara integritet!

 

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi-pr.com