Enastående utskurna, målade och betsade konstnärliga möbler m.m. Numrerade och signerade GAM. Jag utför deko. privat eller offentliga inredning m.m.

 

FÖRE     EFTER   

ARBETSMOMENTEN

FORMEL: färg kadmium-gul (Lefranc Bourgeois) akryl,  rose akryl (Venus), äkta pigment elfenben svart, GAMs solexponerad linolja 1985, lacknafta, kranvatten, såpa=olika gröna nyanseringar, råsa fläckar till svarta marmorerad - ådrad  och svarta effekter.   

Avslutning Stjärnhimmelen med glitter (syns inte på bilden). Som sista skydd: Båt fernissa (Marine) och bivax för sadel (Sjöbogården -bivax, candelilavax, jojoba olja, lanolin).

Ljuseffekter vid monteringsbart TV bordet.

 Några bord att välja   1-2

Två epoker döpte jag denna enastående sänggavel. Detalj om så önskas

Att välja bland stolarna, unika i sitt slag. Här några med detaljer utveckling

Första avslutningsfärgskikt och andra

Nyckelskåp

Alla objekten är signerade, numrerade med varudeklarations.

Varsågod. Ek, björk, furu, gran och mer finns bland tillverkad råvara.

Bryta mönster och skapa förutsättningar. Min idé är att bryta mönster vid hem och offentlig möblering. När objekten (möbel) handlar om konstformgivning allt är tillåtet! Ett bord med olika stolar osv. Syftet är att uppleva självkänsla, kvalitet och inte minst värdet, värdet som stiger med att tiden går... och går. Våga t.ex. att satsa på en stol. En stol som har ett konstvärde på kr 6000 vid en konstutställning har ett värde vid återförsäljning i butiken på kr 3000 och OBS! Vilken vinst (!) om du hämtar den i Ateljé... kr 5000 billigare (i alla fall nu som är för mig ett startpris så att verksamheten kommer igång). Under Vernissage frågade jag besökare "hur mycket tror du att en stol skulle vara värd om du själv skulle sälja eller köpa" svaret blev : kr 3000 eller kr 4000. Utomlands Européer bekanta som såg dessa verk sade till mig "Kom hit här kan du leva gott med din konst." Mina tankar är att småföretagare och konstnärer skulle behöva uppmuntras med olika avdrag så att expansion blir verklighet för allas bästa.

 Ring 073-0678362, skriv vipr@vi-pr.se