SJUK, SJUKT OCH SJUKAST!

 

Kvinnor som inseminerar sig istället för att bilda ett par som naturen har gjort oss!

 

Dessa behöver psykologisk hjälp om så skulle vara motivet att de inte klarar av en relation med en man. Har de upplevt trauma och annat i deras barndom eller inne i livet skall problemet lösas på det rätta sättet och allt är möjligt om bara man vill.

 

Men vad finns det för annat i detta problem som jag anser vara ett BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN precis som ett sk. krigsbrott och annan form av egenmäktigt och mord?

Ja, dessa mammor kan vara pedofiler i högsta grad, mentalt störda som vi nämnde och värre.

 

Har barn inte sina rättigheter att leva med sin far?

Att inte uppfylla dessa naturliga rättigheter och lagar det är diskriminering av mannen, av barn och också ett brott mot de mänskliga rättigheterna!

 

Inte bättre är för de sk. spermadonatorer.

De är lika mentalsjuka männen som behöver utreda och bearbeta frågan i fråga!

 

Alla människor som stödjer ett sådant brott är lika mentalsjuka, just nu ser inte jag det ekonomiska lukrativa intresse men med tiden kan det öppna dörren till att friska barn som blir ovetande och mot sin vilja organdonatorer och säljs till rika som blir sjuka och världen i stort, man har sett det ena och det andra!

 

Politiker som använder sig av egna hypokritiska retorik och vanliga människors trångsynthet, dessa som använder sig av ordet FRIHET för att utföra en sådan vidrig handlig de är lika ansvariga, mentalstörda samt brottsliga som dessa kvinnor samt spermadonatorer och de ansvariga på institutioner som underhåller dessa omänskliga och onaturliga procedur.

 

Insemination är ett sätt att fördjupa mänskigheten i  mentala störningar och det onda i överhuvudtaget. Barns frågor som aldrig kommer att besvaras

 

Det finns på Jorden oerhört många små barn som behöver en mamma en pappas ansikte och en familj , se på dem istället.

 

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi-pr.com