LEGA GRANDE ITALIA Vår säte i Boden     Torg möte      Celtisk Padania      http://www.grandelombardia.org/it/ Italiens olika språk      Alpernas solen

 

 

 

https://www.facebook.com/salviniofficial/videos/658124371365350/ Salvini före detta inrikes minister och italiensk vicepresident ledare för federalistisk partiet Lega Nord Lombarda  

 VARNING! Med nya italienska regeringen av PD (partito Demokratico-Demokratiska Partiet) ett center-vänster parti som siktar på ett socialistiskt EU.

Cinque Stelle (Fem Stjärnor) som inte är vare sig till höger, center eller vänster.

Socialdemokratisk Pietro Grasso inspirerad av engelska Labour.

Det kommer att öppna möjligheter till ny våg av invandring s.k. illegal

 

Video dels översättning har meningar och tolkningar som är anpassad till svensk förståelse. Italienska sättet att yttra sig är långt ifrån svenskt och därför måste det göras en resumé av olika språks konstellationer.

 

 

ITALIENSK POLITIK är också DIN POLITIK, den PÅVERKAR även SVERIGE

Idag 5 september 2019 i Salvinis direktsändning till folket.

 

 

- Den nya italienska regeringen med Renzo di Majo blir det 21 ministrar med deras fåtöljer-(här menas feta löner).

 

Salvini säger ”Välkomna alla, vem som helst som håller med i den gul-röda regeringen. Satan lär oss att göra kastruller men inte locket! Tiden är en respektabel person… -(med det menas att sanningen prövas!”
Ministerna är felaktiga pga. icke kompetenta i sak och valda till felaktiga platser.

 

-Vi börjar med HÄLSOVÅRD. Speranza di Leu som har noll kompetens angående sjukvård (allmän eller privat)! Men hon var en som var på olagliga båtar UNG för att få migranter att komma till landet. Det är hennes curriculum (hennes CV) för att bli mister för italiensk republik i hälsovård. Till frågan: ”Vad har du gjort i ditt liv, livserfarenhet?” Svaret blev ”Jag var på båtar och representerade UE (fria och jämlika)!”

 

-Minister för transport och infrastrukturer deputerad De Micheli från PD (Demokratiska Partiet) han är känd då han tog hand av konserverade tomater i sitt tidigare jobb!

 

-Kulturministern är tillbaka Franceschini och han tillhör de PD män som har klarat sig hela tiden trots stora problem och har beretts en ny plats. Han kan regera också med Häxan, Pluto och Musse Pigg! Han har hand om kultur och turism.

 

-Skolan. Fioramonte från 5 stjärnepartiet (grilli) som föreslår en skatt på studenters mat för att använda det och höja lärarnas löner!

 

-Agrikultur och fiske, här är toppen av det hela. Madame Bellanova också PD. Det verkar som om partiet PD har de flesta platser och där 5 stjärnepartiet är bara som en dekoration kring denna politik och det pga, de vill vara på makten och överleva…
Bellanova var före detta sekreterare med den tidigare italienska presidenten Renzi, Gentiglioni och hon hade en fot i lagen ”Fornero (Elsa Maria Fornero) ” som skapade ett alltför komplicerat system som drabbade pensionärerna! Lagen som Lega tog bort omedelbart när de kom till makten! Bellanova representerade italienska fackföreningen metall CGL och blir nu minister för agrikultur och fiske.
Salvini tillägger att många bönder kontaktat honom för de är bekymrade över en sådan situation.
Salvini säger till de att de kan känna sig trygga för att ”Vi lega kommer inte lämna er oavsett dagens förlust.”

-Utrikesminister är Di majo. Salvini säger ”Jag har lovat att inte kritisera folk som jag tidigare regerat med och svarar inte på förolämpningar.” Ja, han har på bara 15 dagars varsel som före detta arbetsminister och ansvarig för ekonomisk utveckling, nu plötslig blir han utrikesminister.  Jag tycker att man ska ta ansvar och göra saker som man kan, inte annat!

-Ekonomiminister en ny minister som kommer direkt från Bryssel som där representerade PD, älskad av Bryssel, Paris, Berlin, även älskad av Macron och Merkel, det finns en video med denna minister Gualtieri. Se på det så får folk skratta men också gråta för det är det italienska folket som kommer att lida för, Gualtieri sade på TV7 att italienska röster är inget värda och att det finns viktigare saker än att rösta, Hitler vann också!

-Idrotts minister är Sparafara ”oooohhhh!”

 

Salvini säger -Lega ville sänka skatter men nu blir det inget av det. Nya regeringen vill ha en ny lag för invandrare som kommer att förbättra integration och då KÄNNER JAG LUKTEN av PENGAR, gör affärer, kommer ni ihåg ”Maffia huvudstad?” Kommer ni ihåg falska kooperativ som skrev falska kvitton och tjänade  miljoner och åter miljoner euro genom att tillåta invandringen flöda i massor? Finns idag redan 10 båtar av UNG som kom tillbaka och snurrar i Medelhavet och förbereder sig för att lägga till vid italienska hamnar.
    Salvini säger vidare ”Inrikesminister då… Jag kommer att vara till hjälp och råda honom om han vill det för folkets bästa. Men, om det föreslås att öppna hamnar igen, då är det nej och jag vill inte hjälpa till! Alla kommunalråd och landshövdingar kommer att säga nej! VI ÖPPNAR INTE KRANEN TILL ILLEGAL INVANDRING!

    Vi måste sänka skatter om vi vill att landet ska fungera. Jag erkänner att PD och nya regeringen har vunnit 1 mot 0, mot mig och Italien, men det är som en fotbollsmatchs där en domare blåser och markerar ett fel som inte finns.

    Vid dessa tider passade jag på att vara med min lilla dotter ge hennes en puss, en kram, tala med henne och det var ett tag sedan som jag berättade godnatt sagor till henne, nu passade jag på.

    Fredag kommer jag till region Umbria och vara på S. Gemini vid Staden Termini men först kommer jag att vara på Emilja vid ett center för före detta missbrukare.

    Det finns en massa korruption… citerar t.ex. bank mm. och att dessa nu går och festar tillsammans och regerar oss.

Det var tydligt att ingen ville ha nyval för annars skulle Lega med Salvini vunnit och regerat själv!

    Vi ses på fredag i region Umbria, lördag eftermddag  Borgo Sese i Piemonte regionen och på kvällen på Domodossola i Lombardiet, Söndag i Emilja, på kvällen i Ligurien region och måndag eller tisdag vid riksdagen för att höra dessa som skall rösta ”förtroende” för den nya regering. Då var PD och fem stjärnor som tidigare anklagade varandra, förolämpade och tom. slogs fysiskt mot varandra, men nu går hand i hand i riksdagen, festar tillsammans osv. Jag skall vara där och se de i ögon! Hur mycket pengar får de för sin stol där man vidare menar att korruption upprepar sig? Nej, det är inte för mig, med stolthet och ära vill jag inte vara med!
    Vi ses på nästa folkliga stormöte söndag vid Pontida stad där Lega Nord Lombarda föddes där kommer folk från olika EU nationer, de är argsinta! De kommer med egna tåg, buss osv.  för ett demokratiskt möte och sedan ses vi den 19 oktober på manifestation i Rom!     Tyvärr pga. omständigheter så kan den planerade resan till Rom inte bli av för oss…

    Förräderi och korruption blir inte vinnare med tid. Vidare säger Salvini att ”Våra barn i skolan ska inte behöver äta bara bröd och dricka vatten… men ta det lugnt, det kommer inte att vara långvarigt, vi har ögonen på regeringen och det kommer bara vara skrivet på papper, men skall inte bli på riktigt. När vi vinner nästa val kommer vi inte att regera ett år, vi kommer själva att regera minst 10 år!

 

Tor Svärdtorp för granskningsmedia VI-pr www.vi-pr.com och politiska partiet Lega Grande Italiana (Lega nord lombarda och padania samt alla federation Lega i hela Italien).