MARE NOSTRUM (Vårat hav)

 

Skrota Mare Nostrum! Det är en vagga av korruption, utnyttjande, våld, mördande.

Obehöriga (flyktningar, smugglare och dess nationers politiker) har inte knackat på dörren, de har trängt sig in i andras länder. De brukar våld, det är en våldtäkt mot nation, etniska värderingar, religion, suveränitet och rätt till egen identitet.

Inte sällan använder de sig av barn, de svaga, som egen parade (milt vapen).

 

Mare Nostrum ett enormt maskineri av våld med stöd av politiker och religion… den enskilde har inte talan i sitt eget hus och frihet har förvandlats till tvång, plikt utan rättighet…

 

Min åsikt är att folk skall kämpa i sitt eget land för sitt folk, göra motstånd är meningen. Stöd militärt (vapen) och civil (mat osv.) via luften, jord och havet och annat sätt. För det behöver inte kallas allierad, partiska och vad mer, för det, finns ekonomiska och fredliga vinster.

Anser dom sig ha rätt till sin identitet, land och folkgrupp, oavsett om man är analfabet eller högt utbildad allt annat är opportunism, förräderi, utnyttjande och våld.

 

Omedelbara åtgärder är att stoppa vid egna nationella gränser de människor på flytt genom att transportera de räddade tillbaka där de kommer ifrån . Sprida, informera om åtgärden som kommer att stoppa dessa inhumana och kränkande handlingar.

 

Senaste i mediala nyheter är att förstöra smugglarnas båtar militärt. Det kommer inte att vara lätt och risk finns att en beväpnad konflikt i Medelhavet kan uppstå, men alternativet är acceptabelt.

 

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi-pr.com