Härmed vill vi presentera en författare medlem i VI-PersonRörelse med sin roman och dikter. Finns bara ett problem… du måste kunna ryska! Men, så småningom  kommer vi att läsa det på svenska. Kortfakta om boken: En självbiografi som ger en blick över folks levnadsvillkor och till hans invandring till Sverige: http://www.sweden4rus.nu/lib/o_shvecii/maxim_prozov.asp Författarens pseudonym är Maxim Prozov .Han är född i Magnitogorsk södra Ural bredvid Arkaim se på följande (svastika staden) http://www.youtube.com/watch?v=yapARzOyIDE&feature=related  Det är värt att få veta om ”Arkaim” som gammal stad med boplatser från 4.500 år sedan.

 

Han är en av avtagande av s.k. ”Vita rasen”. Kristen ortodox följer han metodisk denna väg i tankar och fakta. Far Ryss och moder Uralkosack. Nationalism och patriotism är knuten till tradition.

 

Vi tillägger mer om kosackers liv som erkända krigare. Fokusering http://www.youtube.com/watch?v=WawH9ctRJoA Kosacker och närstrid då och nu tid http://www.youtube.com/watch?v=wLsym0pK2vU Bland kvinnlig dans och sabelteknik http://www.youtube.com/watch?v=z7wCWi3DFjA&feature=related

 

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com