Realistisk Svensk Nationaldag 2012.

Alla är svenskar från början men sedan i vuxen ålder den negativa och destruktiva politiken gör oss stridbara. Svenska Nationaldagen är för svenskarna och inte för andra, varken för utlänningar eller politisk tillhörighet. I Boden t.ex. är socialdemokrater i majoritet inom kommunblocket men det blev vänstern som presenterade firandet. Från deras mun kom en massa diskriminerande tal som t.ex. att svenska flaggan skall skyddas mot rasistiska kopplingar osv. Sedan blev det ett direkt telefonsamtal med soldater i Afghanistan och deras insats utomlands för demokratisering och för att skydda Sverige (?)

De munnarna talade om sina egna politiska ställningar och agerande med skattebetalarna stöd. Via media och på andra ställen fick man höra om bistånd utomlands, om utbytesstudenter från andra nationer, svenska företags samarbete med utländska, multikulturell, invandringsbehov... Min fråga är: "Vad betyder tjänstgörande poliser, räddningstjänst, eldslukare (brandkår), bataljoner, hemvärnet, kultur, religion, välfärd, omsorg, skolor, de individuella och grupper av frivilligas insatser och civilkurage som svenskt... som nationalistiskt, som patriot och som svensk medborgare?"

Är det inte det som är svenskt och värt att prata om i denna högtidliga identitetsdag? Eller är det personligt dåligt självförtroende som skapar behov av att skryta om vad svenskarna gör... utanför Sverige! Men, dagens roligaste episod blev när Nordnytts lokala nyhetsreporter intervjuade en ung pappa, han sade att han inte hade firat nationaldag för han inte är svensk, då TV reportern frågade "Var han kom ifrån"? Unge pappan svarade "TORNEDALEN"! Pang på näsan till alla pompösa uttalanden av vår kommuns styrande folk som lika som den ärlige tornedalingen inte är svenska! Handbojor till falska svenska medborgare för deras diktatoriska fasoner och medalj till hjältemodige tornedalingen... troligen federalist.

En nationaldag är etisk och moralisk för svenska medborgare som är nationalist, patriot, för de som håller på traditioner och tom. konservativ, kristna och andra folkslag med egen inhemsk tro, för de som kan bilda familj som garanterar identitetens överlevnad, för de som motsäger sig till alla typer av invasion (politisk, religiös, andra nationella makter osv.), för handikappade av olika slag som vill vara men inte helt kan bidra, politiken som inte kompromissar med osvenska allianser och alla som vill och försvarar Sverige i Sverige!

Nationaldag är inte alltså t.ex. för federalister, röda internationalister, de aktiva i utländska organisationers sammanhang eller bidragsgivare till utlandet, separatister och all politik som inriktar till multikulturella, heterofober, dom positiva till onödig invandring i Sverige, för politiker som håller fientlig inställning till sina egna svenska medborgare  av mer demokratisk eller radikal ställning av samma svenska vänners politik för

Sveriges bästa, genetiska grova brottslingar, inte heller medborgare som inte är engagerad i politiken kan i extrem analytisk mening (parasitisk). Salut! Tor

 

Svärdtorp

www.vi-pr.com