NATURIST HALLAR

NATURIST HALLAR

 

Naturist området där man främja psykiskt och fysiskt hälsotillstånd med simning och bad, ljusterapi, motion och träning, äta och dricka synt samt en glas vin eller alkohol i näring och hanterbara problematiken för motverka det nordiska missbruket, man går nakna utan krav fast meningen för den totala hälsa, konst och kultur i naturist synpunkt, familj och socialumgänge, deltar i naturistkultur med föredrag och digitala information kring naturlig filosofiskt inriktning.

 

Vad skulle hallar, området osv. vara?

Vad som hälst, vid boende former och offentliga plats som t.ex. i nuvarande simhallar, stränder, skog och andra kommunala anläggningar för idrott, hälsa och kultur. Oret runt upplevelse för en befriande och fridfull personutveckling.

 

Vem kan vara med?

Alla i alla åldrar naturlig blandad eller med deras föreningar senior, barn, unga osv. det beror på aktiviteter och åldersval.

 

Vad det kan kosta deltagandet?

Det handlar inte om deltagande eller på annat sätt utvalda verksamhet för en elit. Min fråga är: vem är född med kläder på sig? Precis samma gällande bilisterna som tros äga vägar har fel, för ingen är född med två jul istället än två ben. Så sant och rättvist att dessa plats inte skall kosta om man vill besöka det. Konsumera man eller deltar i olika verksamhet som kräver betalt så är fritt att deltar eller ej.

 

Skulle verksamhet ha bestämda tider?

Vi kan konstatera att människor i allment mening inte ha som uppfattning att går nakna på gator och på köpcentra som man gör fritt på en del naturist anläggningar. Det som gäller om så motioneras politisk för en fritt naken värld inkluderas lag förändringarna och andra åtgärder relaterade till igen, religion osv. Kan man börja tillåta nakenhet dygnet runt där inte krävs inträdet.  

 

Vem vågar vara med i dagens läge?

Idag är många som har mod för det. Dessa naturliga och kloka människor finns i hela världen, se t.ex. följande länk (länken har inte som syfte att favorisera ett och annat verksamhet eller förening): http://sv.wikipedia.org/wiki/Naturism, http://www.scandinavianaturist.org/SNF/se/node/1, http://www.scandinavianaturist.org/, http://www.naturisten.se/, eller leta efter på Internet via olika sökmotorer. Det handlar att värna följande faktum ”nakenhet är den först mänskliga rättighet” säger jag!   

 

Vem inte vågar vara med?

Det handlar inte om vem inte våga, det handlar att ändra vanor och uppfattningar, vi har blivit rutinerade, uppfostrade, tvingade att ha kläder på oss… tom. dygnet runt!

Jag hör röster av trångsynta medborgare som säger ”vad äckligt… nakna människor”! En sådant utryck är ologiskt pga. det som är farlig och äcklig samtidigt är naturförstörelse som kränker vår hälsa, fauna genom överdriven konsumtion och bära kläder tillverkade med farliga preparatet. Farligt i högsta grad är mentalitet som förbjuder, förbjuder för själv ha problem med sin hälsa, kroppen och Tro. Den bästa terapi för att vinna självförtroende är att vara med.

 

Inget nytt och varför då framföra vidare?

I stort sätt finns dessa hallar, platser och området  här och där. Min mening är att bredgöra och accelerera dialogen kring olikhet för att skapa politiska förutsättningar för att förvärkliga denna typ av naturist samhörighet mer daglig. Det handlar om en öppet politisk Kommunal engagemang, regional och riks för en utvecklar samlevnad av en harmonisk samvaro. Förändringar och åtgärder i den ritning befria sinne och rörelserna så att det stärker mål för en icke våld samhälle.

 

2013 kan vara ett år som ger framgång till vår fler tusen årig s.k. utvecklad civilisation och det blir så när du förstår hur viktigt är rättighet till sin egen naken kropp.

 

 

OBS! Redovisad 2019-12-31 - 2021

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com