NSD (Norrländska Sverige Demokraten OBS! Error- fel:  NSD Svenska Social Demokrater förkortat till Norrländska Socialdemokraten = NSD) http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6364753  och http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6213233 http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=6382393

 

NSD:s utredningar gällande utsläpp från Finska fabriken Outokumpu vid Sveriges gräns ”Tornio Haparanda” är av högsta prioritering. Det handlar om seriös media med högt engagemang vid ekologiska, mänskliga och politiska frågor av internationell kaliber så det ska tjäna uppskattning och uppmuntran. Det är civilkurage av högsta instans så att vi vill prisa det med en länk till NSD:s huvudlänk med att länka det till allmänheten via vår sida och hyperlänk ”http://www.vi-pr.se/ideologierlankar.htm ”.

 

Inte nog med det. Vi har följt NSD ett bra tag i olika tider och som den nu är formad och styrd anser vi att NSD är en media som tillåter och också ger utrymme för personliga ”icke social demokratiska” uttryck med t.ex. insändarsidan, så att det är i den meningen i linje med Vi-personrörelses ( Politiska Partier Personrörelse PPP ) princip för ”rättvist kämpande”.