...om barn, om kvinnor, om män...

OM BARN. Den oförsvarlige! Fråga är: Hur länge är man barn? Svaret är: Så länge förmågan till fortplantning inte är redo och så länge de inte förstår innebörden av våld. Barnen är jordens mest utsatta varelser för faror och våld. Barnen kan förvandlas till sexobjekt av föräldrar, närstående och okända. De kan utnyttjas som arbetskraft i familjen eller i samhället. De kan även tvingas till krig och slaveri eller säljas av fattiga föräldrar till rika. De kan födas på beställning, som ett objekt för att närstående eller rika ska slippa barnlöshet. Kvinnor i synnerhet föder barn med ökända män för uppehållstillstånd i rikare länder samt låter sig utnyttjas av andra  vuxna i samma syfte. Barn skapas för att sedan stympas på viktiga organ för andras överlevnad. De adopteras bort, misshandlas redan som spädbarn eller lämnas föräldralösa. Barn kan dödas på de värsta tänkbara sätten på grund av en spontan reaktion eller planerad vilja, dvs. dödas med slag eller lämnas till svält. Barnet kan användas som ett objekt även för ekonomisk vinning av olika slag som t ex  konsumtion, industri, och t.o.m. föreningar som tros är för barnens bästa. De förövas sin rätt till den andra föräldern under familjekonflikter och rövas bort under kriget. I dagens moderna samhälle är de i stor utsträckning försörjningsmöjligheter för okända belönade samhällsstyrkor som t.ex. sociala, poliser, domstolar och politiker. De är en programmeringsvara för staten, trossamfund och andra tyranner. Men barnet är också den mest älskade av sina föräldrar, deras stora hopp, deras största satsning. Barnen är garantin för rasens överlevnad… men i stor utsträckning också vara rasens undergång.

OM KVINNOR. Kämpa vidare, tro och sluta plåga dig själv, välj rätt! FRÅGA är JÄMSTÄLLDHET. Bra med kvinnopartiet, MEN, demokrati är en fördröjning sätt som inte låter just Dig leva drömmen. Våra politiker (vilken färg det än må vara) vill inte ha jämställdhet mellan könen! SVARET är att I VI-PR politiskt block tänkande är JÄMLIKHET mellan män och kvinnor ett omedelbart faktum. Lev det nu med oss! BLI MEDLEM I VI-PR NU! 200 kr årligen insättning på Bg. 6419-309 783 798 OBS! mejla, ring och informera angående insättningen. KVINNOMISSHANDEL: Oacceptabelt, kriminellt och sjukligt i högsta grad! KVINNOFRID: Lag, hårdare tag, vad hjälper det, inte slutar männen att slå för det! INGEN KVINNOJOUR I SVERIGE ERBJUDER BÄTTRE HJÄLP ÄN VI-PR! VI-KVINNOJOUREN  E-posta dina bekymmer, ditt rop på hjälp till oss, garanterad tystnadsplikt. Garanterat skydd med utbildat livvaktskydd. Dessutom, önskar du grundkunskap i självförsvar, VI har lösningen just för dig.

OM MÄN. Männens eviga åtta dilemman. Han är fysiskt generellt starkare än en kvinna. Han tvingades till en brutal inskolning för att försörja familj och kriga. Han har skapat det mesta på jorden, byggt städer och broar, skapat idrott, religion, politik och lagar. Han är grym mot sina rivaler, våldtar, torterar, förtrycker psykiskt, straffar oskyldiga. Han är världens mest fängslade för sina åsikter och sitt beteende. Han har dominerat och har inte lätt att ge upp det. Han är inte bara stark, för det mesta är han feg. Han kan inte fortplanta sig utan det andra könet. Mansjour är i dagens samhälle en realitet. Hör av dig som behöver någon att prata med, få råd eller stöd.

 

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com