POLITISKA MINORITETER

POLITISKA MINORITETER

 

IDEOLOGISKT STRID YXA ÄR UPP TILL KAMP FÖR ÅR 2010 OCH ETT LJUS ÄR TÄND FÖR ALLA OFFER AV DAGENS VÄRLDENS ODUGLIG GLOBAL POLITIK!

 

Jag gör en tyst protest genom att inte vara med festlighet och istället egna denna natt timmarna 2009 till 2010 för att påbörjar det ideologiska strid genom att skriva denna insändare med mening att ideologisk begrava den världens politiska minoritet som styr och som i sin tur är stöd i stort sätt av den okunniga majoriteten i den moderna samhälle!

 

Vi skriver om SVERIGE och dess politiska minoriteter. OBS! Religioner och deras kyrkor, frivilliga hjälporganisationer, institutioner, grupper och den enskilde tillhör det politiska spelet. Jag skriver om ”VI” det för att finns många som tänker ungefär som jag, som vill säga och tom. som vill göra saker men av olika orsak inte kan.

 

Jag har alltid så lång jag mins tagit parti för de svaga, de förlorarna, minoriteter och de enskilda. Måste påpeka att de enskilda som ofta har krafter av ledarskap men under demokrati eller diktatur tystas ned och dör ut av ålderdom eller mördade utan att får gehör för sina idéer och kunskaper.

Själv har jag bland annat skrivit ett förslag som sikta för att undanrödja i stora drag förföljelse, diskriminering, mobbing, trakasserier och våld i huvudtaget se på http://www.vi-pr.se/extraktioniskt_politik.htm men denna länk kan konstateras från vår kontroll data att inte är den mest läst, tyvärr. Dessutom det är att beklaga att har man inte stora ekonomiska resurser inte heller i dagens tid går att går långt… istället skickar man pengar till diktaturer ute i världen och man glömmer sina egna. VI-pr (P.P.P.) eller jag som ledare är värd en krona eller en miljon eller hur… eller?

 

Mina frågor till mig själv:

 

Nazister

Varför finn antinazister t.ex. AFA, ung vänster, privat personer med dessa fientliga inställningar, stor uppmuntring i massmedia och från många ledare i huvudtaget? Varför då accepteras i stort sätt kyrkor, religioner och deras ledare som är ansvariga för oerhört stort mänsklig lidande, förstörelse, dödande i år hundrade och än IDAG 2010.

Är man socialist, nationalsocialist, internationellsocialist, socialistindividualist osv. vad är mening att förfölja varandra? Vi är alla socialister, vi är bröder, vi är systrar, vi är syskon, vi är kusin, vi är barn och föräldrar till varandra.

Jag är nazist.

 

Kommunister

Varför många partier bytt namn som t.ex. nuvarande vänsterpartiet? Själv tappade jag min förtroende och sympatier när det hände. Detta vill jag inte ens kommentera, det var mer än äcklade det var ett historisk ideologisk förräderi och det är den värsta jag vet!

Jag är kommunist.

 

Monarkister

När jag var 16 år var jag rojalist och skrev ett brev till italiensk kungen Unberto di Savoia den andre som var i exil i Lissabon i Portugal. Jag beklagade saker och ting. Lucifero, som då från Rom var portparoll för kungen skickade han till mig ett brev och en bok som inte riktigt var godkänd och fick jag då ta reda på det historiska händelse som inte stämde med dåvarande Democrazia Cristiana (kristna demokrater) version.

I Sverige då, här hemma, är inte skämtsamt att förbjuda…

Heja den nya Svenska Rojalist Partiet!

Jag är rojalist.

 

Republikan

I Jämtland finn s.k. Jämtlands republik. De har tom. en president som framträder under ett enormt dragen årlig fest som kallas yra. Jag tar stånd för att genföra denna rörelse som kan stämplas som politiskt rörelse med en frihetlig rörelse i Bruxell. Jag var med att grunda den första i min tid anarkist grupp i Bruxell vilken sedan bredde sig ut som en rörelse som var allt möjligt och som döptes via egen väll känd tidskrift Alternative Libertaire. Anarkist kärna enligt min åsikt borgade att sporra ut under ekonomiskt intresse via rock festivaler osv.

Både verksamheter kort fattad låter som en skämt.

Trots allt finns de seriösa republikaner och därför måste jag skriva att...

Jag är republikan.

 

Jag

Jag är en ny svensk och är mer svensk än svenska som t.ex. spottar på sitt land, förnedra sig själva när de tala högt av andra kulturer eller stats politik som det skulle vara bättre där en här hemma. Till dem vill jag säga: packa och går (inte åka) går säger jag! Lika mycket är jag förbannat på invandrare som inte är tacksamma av allt hjälp de får från arbetarklassen svett och alla skattebetalare. Till dem vill jag säga: stick tillbaka till helvete!

Jag själv har ett nordisk utseende och har inte lidit mycket av det fysiologiska olikhet och konsekvenserna därtill som tyvärr för många människor är drabbade av i vårt underbara land.

Här med tar jag chansen att tacka alla socialdemokrater som trogna har varit med att bygga vällfärd som än idag mitt på en höger politik vi har nytta av. Men, jag måste säga också att det finns för många men… men… men… så att jag inte kan riktigt vara socialdemokrat.  Men, en positiv men, var säkert att jag kommer att finnas till aktiv deltagande för den socialdemokratiskt politik när idealen är i fara!

Jag är svensk och socialist.

 

Ledarna i världen

Politisk ledarna i de sista 20 år till dagens läge, vi kan säga eller gissa så. Det är en minoritet de också, de talar för sig själva och för majoriteten som röstade på dem. Men hur värda är dem? Var har vi åstadkommit för att lösa mänsklighetens problematik?

I börjar på 90 talet när jag var bosatt i Norge skrev jag om ”gula fara” och fast jag gillar asiater gissade jag rätt. Kinas drake har vaknad och nu mer kan vi tillägga Indien som en ond skugga bakom draken ta sig framme ”OBS” än ny större problematik… jag gissar nästan på en tredje världskrig. Sovjetunion har aldrig varit ett stort problem för mina känslor, jag litade mindra på Amerikanskfederation.

Läs noga följande hemförelse.  

Varan topp ledare är veka kan jag säga. Dem försvinner i massan. Demokrati är som tusental färgprickar i en cirkel målade på en tavla och när du ställer den några meter från dig massan blir grå. Vad tog vägen våra ledare? Ironisk sagt dessa ledare blir uppätna av egna blaha, blaha.

Måla på en tavla en cirkel med bara en färg. Ställ det på samma avstånd av den tidigare av tusen prickar och du får ser hur tydlig än kommer att vara den sista eller den ensamma ledaren.

Vi behöver en ledare som stiger fram och går uppåt som världs ledare och som är beslutsamt, konsekvent, humanist och realist, inte minst fri (som jag har skrivit i andra sammanhang) från maktsjuksyndrom se på http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm   

Det finns många som törs och tro, de är som jag och jag som de. Ta chansen och rädda dig, rädda oss.

Därför...

Jag är ledare.

 

 

Kl är 5,00 på den 1 januari 2010. Jag har varit konsekvent och trogen på mitt löfte. Om IT inte krångla till säkert kommer jag kl 6 senast att blonda och drömma om den nya världen.

 

 

Tor Svärdtorp

 

www.vi-pr.com