VAL 2014. Stefan Löfvens utspel!

”Stefan Löfven har visat sig vara fast i fackförenings empiristiska metodik och visat låg ideologisk kunskap om IDEOLOGI och stora konsekvenser som den Stora Politiken innebär!

S. Löfven är en FÖRHANDLARE snarare än ideolog och ledare i den bredare meningen om inte annat så visar han sig vara i sin långsiktiga vision och som inte vare sig jag eller andra kan uttala sig för i nuläget.

Hans utspel att bjuda in högern överhuvudtaget och oerfarna unga politiker som Centern som jag definierar politik av klass B (ideologisk alltså), öppnar dörren till lovade fiender av klass A alltså de KAPITALISTER som kallas Liberaler och som gömmer sig bakom den pretentiösa definitionen Folkpartiet. Det är inte bra framför de äldre ideologers ögon och unga med politisk kunskap. Det känns förrädiskt att utesluta Vänsterpartiet för en plats i Regeringen, det känns hårt till och med för mig, som anser att Stefans utspel är rena förolämpningen för de fattiga, proletärer och arbetarklassen!

Stefan skulle ha gjort rätt att låta vänstern vara med i regeringen, öppnar dessutom dörren till höger som han menar att då skulle vi få ungefär vad jag har föreslagit för mer än ett decennium sedan se på  http://www.vi-pr.se/viprs_politiska_block.htm. Förslag alternativ har jag mer men det få vänta när jag har tid eller när Löfven behöver en seriös rådgivare.

Framtiden och till och med i den kortaste tid kan det visa sig vara ett farligt politiskt spel där SD (Sverige Demokrater) i samband med folklig ny väckelse, andra krafter kan få en frammarsch som historien har visat kan åstadkomma som t. ex. fascisterna i Italien (Marcia su Roma), Hitlers framgång i Tyskland eller falla samma som mer tänkbar möjlig likhet i ett oligarkiskt styre typ Francos Spanien.

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com