TOR och vänsterpartiet i Sverige.


 

 

Ett sådant pyttelitet land som Sverige med bara 10 miljoner invånare 2017 i en så stor geografisk areal på 447,435 km.2 med sina 22 invånare per km.2 visar sig inte kunna enas under gemensamt politiskt paraply. Vi är redan under överlevnadsprincip och alltså beräknat jordbruks möjligheter för var och en vuxen invånare, men det biter inte på våra outbildade giriga politiker så de fortsätter att importera folk och bromsa med det rätten att föda egna med de egna.

 

Hahaha! Låt mig skratta när pyttelilla Sverige tror sig rädda världen med sin närvaro i FN, NATO:s galenskap med insikt som redan har smugit sig in i vår neutralitet, förnedra oss vidare som svenskar, som kultur, som människor när vår statsminister går och fjäskar med sina lakejer och kvinnor med slöjor bakom muslimska makthavare som än tillämpar medeltida lagar när de piskar folk offentlig, hugger händerna av en hungrig gosse, stenar sina kvinnor och mördar på löpande band runt om i världen!
Kortegen går vidare och lägger näsan i blöt runt om i olika nationer för att deras ledare inte får göra si eller så, fast dessa påpekade att de har inget med oss i Sverige att göra. Fortsätter provokations karusellen med att blåsa mer förvirring kring dessa och tyvärr våra makthavare som inte kan sätta gränser och inte vill erkänna mängden av egna problem i vårat land som t.ex. skilsmässobarn som slits sönder av egna föräldrar och myndigheter pga. felaktiga lagar under vårdnadstvist! Sjuka som inte tryggas med en liggplats på rätt avdelning och stafettpersonal som bara suger skattepengar utan att kunna ge behövande en trygg kontinuitet! Pensioner på gränsen till svält när de människor som har varit med under (jag med) mer än ett halvt sekel eller den tid som de kunde ha varit med att bygga landet… det känns som en smäll i ansikte som tack! Utbildningar i kris där barn och ungdomar inte har respekt för deras ansvariga lärare, eller för varandra osv.! Infrastrukturer typ allmänna transporter som nu med privatisering bara krånglar till det jämt och ständigt! Det är bara en droppe av konstigheter som finns pga. att politisk kunskap inte är rotat hos de valda. FÖRNEDRING ja, vi skall förnedra oss ännu mer för att kanske
väcka patriotiska känslor och rädda oss från att bli slukade inifrån av konflikter som är rotad i multikulturella läggningar och beteenden som inte hör hemma i Sverige! Försvaret som är min hjärtefråga kommer inte hinna med att dra en suck när många hungriga munnar väntar på sin tur och den rätta stunden för att slafsa i oss på ett ögonblicks invasion! Hahaha… stackars mina barn! Rädda sig den som kan när stunden är inne! Sverige med en begränsad försvarsmakt på bara några tusen soldater mot utländska soldater! Dessa möjliga angripare är dessutom lastad med atomkrafter? Hahaha flera hundratusen! Skulle det inte vara klokare att lägga ner försvaret? Ja absolut! Då slipper vi bli förnedrade efter förluster av ett försök till att försvara sig. Utan försvar skulle vi bevisa verklig neutralitet och kanske inspirera andra? Nej, jag tror inte själv på det, men då gäller det att lyssna till mitt politiska förslag att förvandla alla invånare till militärer med laddade skräckvapen, då ja! Vem skulle våga angripa en nation med ett försvar på 7-8 miljoner dugliga soldater och några skräckvapen? Ett självmordsförsök för de som ens skulle våga att ha en sådan tanke!

 

Detta är ett skräckintroduktion scenario som kan ge läsare en tankeställare i den ivriga lusten som råder inom människor gällande maktsjuke syndrom http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm och vidare skräckrealitet när det inom politiken samt i generella beteenden finns under vårt korta liv på jorden, så går vi vilse i ett ständigt behov av råa fasoner impregnerade av lögner, girighet, falskhet, rädslor, aggressioner och okänslighet för kärlek och harmoni det är bevis på att vi är det värsta rovdjuret.

Exempel som följer är ett ynkligt bevis med stort värde för det handlar om politik med vilken vi beslutar hur bra eller dåligt de förverkligar vårt gemensamma öde.

Som politiker är ansvaret lindat i ärlighet som leder dig till att göra bra för medborgare och i första hand göra rätt för dig. Konstateras kan att man möts med jantelagen, rasism, diskriminering, mobbing och en massa andra onödiga händelser blandat med korruption och maktmissbruk, då känns det som en ideologisk förrädiskt provokation av dessa människor, och onda krafter ska stoppas eller betala med samma mynt för att kunna rädda partiet!


Nu är det så för att  kompensera än en gång min besvikelse utan att förlänga mig i en psykologisk analys som skulle dräpa de flesta politiker, begränsar jag mig efter att själv samt med andra vakna människor kan konstatera att de flesta politiker är lågutbildade och del av dessa tom. mentalt instabila. Vänsterpartiet saknar en handlingskraftig ledare och troligtvis som redan jag konstaterade med partisekreterare Aron, samt en del i centrala styrelsen i regeringen som inte är som den ska.

NU FÖRESLÅR JAG att Bodens V. partiets styrelse skulle avgå pga. deras smutsiga sätt att bete sig. Ta sen detta exempel på riksnivå för att göra en upprensning av en del profitörer och idioter. Stärka kunskap och kompakthet i partiet via informationskurs som jag ville göra i Boden och som dels finns på nätet t.ex. ”Certifierar dig som kommunist” genom läsning, lyssna eller bjuda in mig och andra med god kunskap i sak för att föredra osv.

Jag tror att många medlemmar aktiva eller ej i Boden V. partiet inte vet vad som försiggår och för det har jag förståelse och de mitt stöd. Nöjda eller ej går att kontakta mig via mejl tor@vi-pr.se


Jag har hittat politiskt mig själv definitivt nu 2017! Hahaha lite sent i livet! Men kan det vara så att jag med mina lika okända likasinnade och de som följer mig, vi mognar på en så hög nivå och att det kräver tid för att bli färdig och se över andra, vi kallas oss analytiker. Upplevelsekänslan är att vi aldrig kommer ikapp tiden och dvs. att man än är barn när ålderns höst redan gör sitt inträde. Hahaha! Jag måste dra till ett skratt till för hela mitt liv med framstående idéer och kunskap så fick jag en känsla av att jag kom alltid försent, är långsammare än de flesta och fattar i slowmotion och andra passa på att ta mina kunskapar för att gör dessa stulna som egna (!) Strunta i det för jag och vi vet att vi är högst effektiva när faktum kräver då strategisk taktisk och slår ut de färdiga snabbisarna hahaha ! OSB! Följande är ett exempel.

 

NU kommer fakta på bordet  gällande mitt inträde 2016 för andra gången under sista decennium som TOR i Vänster partiet och det gäller Haparanda och Boden!

 

MIN MEJL MED ALL INFORMATION TILL PARTISEKRETERARE ARON

 

aron.etzler@vansterpartiet.se

Boden den 2 februari 2017 Tor Svärdtorp 073-0678362

Så luder en e-post från den 27 januari 2017 som du skickade till Bosse Strömbäck i V Boden:

uteslutningsärende…

Ett solklart uteslutningsärende.

Först tycker jag dock att vi skall be honom lämna partiet och det bör sker via den som har bäst förutsättningar att få honom att faktisk göra det.

Har ni en ide om vem som är lämplig för det uppdraget?

Mvh

Aron”

 

MINA ORD:

Hej Aron!

OBS! Notera och följ relation från datum till datum.

Kort: vad är orsaker att du eller de ansvariga menar att jag skulle uteslutas från partiet?

Fick veta under samtal från Bosse Strömbeck i Boden att orsaken är ”min hemsida (som de uttrycker sig)” men som i pluralis är faktist VÅRAN VI-PersonRörelse och att orsak PRECISERAR att det finns länk som innehåller diskriminering gällande homosexuella! Det, gör att sådant innehåll går motsats V partiet riktlinjer. Dessutom starten till uteslutning blev pga. en anmälan!

Kan du vara snäll och påpeka: 1) jag vill veta namn av angivare (det kan hjälpa mig att veta grund orsak), 2) påpeka i KLAR TEXT var någon stans förekommer diskriminering och där finns min signatur som ansvarige för det?

3) Stå ni fast på beslut vill jag att ni meddelar mig VEM ta ansvar för det!

Nu är jag villig att hjälpa dig på travet för att försöka lösa ert felaktiga beslut eller missförstånd. Min KRAV stå fast att ni med omedelbart verka rätta missförståndet eller manipulation!

Först en tankeställare: hur kan ni göra som SD som utesluter de som inte helt tänker som de? Det är diskriminering mot egna och de som faller pga. sådana beslut kan vara viktig framgång krafter… Det är TAKTISKT FEL!”

 

A, Kan det vara en makt kamp se följande länk http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm ELLER kan det vara kunskapsmässig se följade se nedåt del av punkt D, eller skillnaden som skrämmer, eller rädslor… av t.ex. vill skydda egna misstag typ korruption (redan kända och andra under ytan i V partiet i Boden) och vad mer utöver maktmissbruk?

 

B, Är det följande bild som man inte gilla? OBS! Bilaga foto.

 

C, Kan det vara analys typ följande som ha högt grad av kritik… http://www.vi-pr.se/brevpolitiker.htm

 

D, Kan det vara följande psykanalys distribuerad på Facebook i norrland? Hej! VARNING. På Kampviljan sid. 5-8 ”Verksamhetsplan 2016-18” är präglad av ca 63 ”SKA”, 14 ”MÅSTE”, 7 ”VI”. Allt detta med annat som skriv på bladet, i en psykologisk analys som jag själv står för, innebär tendens att ”Styra”. Person eller personer som är ansvariga för en sådan skrivelse ha inom sig en kampvilja som grundas på våldsamt auktoritet och det innebär ”farligt ledarskap”. Dessa är i behov att se över ev. privat liv (partnerskap osv.) och relationer med utvecklad och tidsanpassad s.k. Vänster ideologi. Skriver om det för uppmärksamma nödvändighet till ickevåld. Se mer på www.vi-pr.se

 

E, Följande dokumentation kan vara korrekt, störande eller vad?

Fwd: VB: nominering motion mm. Anna Hövenmark anna.hovenmark@vansterpartiet.se 9 januari

 

 

”Hej,
Har jag uppfattat dig rätt - att du kandiderar till ordförande för distriktsstyrelsen?
Vad gäller ledamot i kommunfullmäktige så är det din lokala partiförening som handhar det.
Hälsningar
Distriktets valberedning gnm Anna Hövenmark”

Från: Vänsterpartiet Norrbotten [mailto:norrbotten@vansterpartiet.se]
Skickat: den 9 januari 2017 09:30
Till: Anna Hövenmark <
Anna.Hovenmark@jokkmokk.se>; glenn.berggard@vansterpartiet.senina.berggard@vansterpartiet.se;birger.lahti@riksdagen.se; 'Christina Snell-Lumio' <christina@lumio.se>; Erik Grähs <erikgrahs94@hotmail.com>; Fanny Larsson <firebird.fl@hotmail.com>; Glenn Berggård <glenn.berggard@nll.se>

Ämne: VB: nominering motion mm.

Hej
VU och valberedningen

Här kommer en nominering och att döma av rubriken för mejlet så är det väl en motion också. Vänliga hälsningar
Bertil Bartholdson

Från: Tor Svärdtorp [mailto:tor.svardtorp@gmail.com]
Skickat: den 7 januari 2017 11:30
Till: norrbotten@vansterpartiet.se
Ämne: nominering motion mm.


Boden den 7 januari 2017

Angående NOMINERING av olika slag. Det är klokt och tom. nödvändigt att skicka till medlemmar i kommunen och i Norrlands distrikt en LISTA om de medlemmar som har intresse till förtroendeposter. Det är viktigt för: A) Få veta vem som kandiderar. B) Om dessa visar sig vara lämpliga (kunskapsmässigt).

Det är ett sätt att undvika sekterism och korruption.

Jag kandiderar till alla poster i kommunen och för distriktet (konferens osv.) men det är två poster först och främst som jag är intresserad av, kan helt eller delvis bidra aktivt och effektivt: -ordförande och ledamot kommunfullmättige (behov av introduktion stöd). – refererar mig nu till som citeras i ”Kampviljan” på sid. 6 nr. 82 Studier med allra högst kompetens. – Lika effektiv jag kan bidra till praktiska och teoretiska frammarsch i Feminism (…) sid. 6 nr 68. – Jag kan medverka här och där inte finns kandidater (är i behov av introduktion). OBS! Dels av mina kunskaper i fråga finn på www.vi-pr.se Tack för mig och lycka till!

Tor Svärdtorp 0730678362 tor.svardtorp@gmail.com 

”Ja det stämmer och tack för svaret.”
 

12 februari 2017 kl 19,00 Partiföreningens årsmöte.
MOTIONER SENAST 7 FEBRUARI Motioner för vad… SE MER NEDÅT PÅ motionsskrivarkväll
NOMINERING SENAST 5 FEBRUARI till
Maria Strömbäck gm.stomback@gmail.com
Ordförande -Styrelseledamöter -Revisor -Nämndemän till Luleå Tingsrätt -Ombud till distriktets års konferens i Jokkmokk den 4-5 mars.
Valberedning. Nomineringar skickas till Conny Sundkvist sekreterare conny.sundkvist@vansterpartiet.se Vad menas med det?”

Nominera även till Vänsterpartiet Norrbottens årskonferens; DistriktsordförandeDistriktsstyrelseledamöteRevisor -Ledamöter tillarbetarrörelse minnesfond -Ledamöter i husgruppen (för patients fastighet) -Veteran (minst 40 år i partiet) -Kulturstipendiat -Kvinnopolitiskt standar

Nomineringar tillhandlas senast 22 februari till Ann Hövenmark anna.hovenmark@vansterpartiet.se
Nominering till valberedning och motioner till årskonferensen… senast måndag dem 23 januari norrbotten@vansterpartiet.se (Luleå)

 

 

VIDARE MINA ORD
FÖR KUNNA NOMINERA MÅSTE KUNNA VETA VEM: skicka ett brev till medlemmar om de som ställa upp till det. SÅ ATT: man har tid att ringa, skriva, kontakta UNDERSÖKA SJÄLV om person i fråga kan vara anpassat till det.

delar… motionsskrivarkväll sönd den 15 januari kl 18.00 Helgensg.

Nominerar mig själv till alla poster
JAG KAN INGET AV ANNAT ÄN SOM FÖLJER:
Intresserad att
1 föra vidare vänster intressen i beslut via kommun fullmättige.
2 kurser i ideologin grunder i lokalen eller andra lämpliga stället
 

Boden den 23 januari 2017
Till Conny mf. vansterpartietboden@gmail.com
Hej kamrater! Jag funderar när vi kommer igång med några kurser gällande ”kommunism” i generell mening.
Meningen är att få igång kurserna som vi talade om i slutet på år 2016.
Jag ställer upp med några av mina videor som t.ex.
http://www.vi-pr.se/certifierad_kommunist_medvetet.htm
http://www.vi-pr.se/3_satt_skalnk.htm https://www.youtube.com/watch?v=QplLXsL0Y04&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=MpM6j--19Fo&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=RZkVutIYIlk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=S7Jm3S6yrVc&feature=youtu.be
eller texter
http://www.vi-pr.se/politidkt_korkort.htm
grund till föredrag eller vidare debatt, idébyte, frågeställning osv. Besök hemsida
www.vi-pr.se och om inte kommunistiska analyser duger eller man vill utveckla andra åsidosatta beteenden finns t.ex. att välja bland
http://www.vi-pr.se/demokrati_diktatur_vom_losning.htm
http://www.vi-pr.se/apolide_interlingua.htm
http://www.vi-pr.se/extraktioniskt_politik.htm
http://www.vi-pr.se/provokation.htm

eller bara om man vill kan jag presentera hemsidan VI-PersonRörelse – Politiska Partier Personrörelse med olika subdomän i olika språk eller lagförslag, konst, självförsvar osv. bläddra och välj.
Räcker inte det, föreslå vad ni önskar och jag kommer att överblicka frågan om jag kan uppfylla det.

PRECISERA
1 av 2

Går att organisera flera kvällar bara för våra medlemmar men också för allmänhet. Båda önskar jag att de sker, att vår kamratgemenskap stärks osv. inte minst s.k. motståndare för en IDEOLOGISK konfrontation för att göra dem medvetna att de är på fel väg… strategins mening att försvaga deras ställning genom att göra dem medvetna om deras okunskap vi tjänar på det också under andra kommunala förhandlingar! Fråga mig med om det, om ni undrar…

Jag ställer upp också på torgmöten med information osv.

PRECISERA

2 av 2
Jag tänker inte presentera sådan kunskap bara på söndagsöppet när man droppar in. NEJ! Skall jag dela min tid och idébyte skall det nå målet ”Personlig utveckling och ideologin” Dvs. att INFORMATION skall nå våra medlemmar till 100% i förtid och med vidare påminnelse med kort varsel! Ideologisk MARKNADSFÖRING för allmänhet eller när det gäller gäster från andra fronter så kräver det annonsering i media så klart.

Tack på förhand Tor Svärdtorp tor@vi-pr.se 0730678362


F, Är du också rädd för mig eller… Önska svar.

G,
Notera att utesluten ärende fick jag ut handskriven av Bosse Ströbeck
Som tyckte var besvarligt få en original kopia skriftlig. Dag efter besökte jag medlemmar träffpunkt Facebook och min förvåning av att jag kunde som medlemma inte deltar… Jag blev helt enkelt uteslutet utan ett konkret svar! Finns ansvariga på facebook och det skulle vara de som skulle ha kontakta mig och informera om att ORDER (från vem?) blev att jag skulle uteslutas… Notera ”Skulle” och inte ”Du är…”.

 

H, Fråga är: Om vi förutsätter att missnöjer är homosexualitet problematik, Kan det vara Bodens sekreterare som ingår i bostads styrelse Conny vansterpartietboden@gmail.com bisexualitet som dras mer till homosexualitet som spöka? Jag grundar mig efter honom och hans ”kompis” beteende gentemot mig efter klartäcken från Bosse Ströbeck om fråga om min uteslutning. Jag har inte problem att fråga han personligen MEN genom att är det NI som använder av diktaturiskt våld mot mig det är NI som skall rensa efter ert misstag!

Jag vänta en vecka för svaret, sen allt detta skamfläk kommer att publiceras i www.vi-pr.se och vidare skickas till andra media. LÄS NOGA VAD JAG och ANDRA i VI-PersonRörelse står för gällande KORRUPTION och MAKTMISSBRYK!

Notera att jag besöker dagligen V partiet lokaler som ligger 10 m. från min bostad, underhåller tillfälliga besökare och ökar samhårighet bland medlemmar, samt närvarar jag varje söndags kvällar på droppa in möte.

Här följer en bild av Ulla Andersson under den tid hon närvarade i Gävle där jag var aktiv i olika sammanhang inom krätsen ”Vänster: syndikalister, anarkister och vänster så klart.” Så, Ulla håller än av mina målade konst OBS! Bilaga foto. Tänk, som jag sade till Bosse Strömbäck att förlora en konskapmässig person som jag är inte bra, se till ex. Ulla skulle har nytta av mig gällande ”råd” inom nationell ekonomi och mer. Vill du försvaga partiet pga. en del marionetter som verka styra dig… eller missuppfattar jag.

Tor Svärdtorp


SENAST!

Ordförandepost togs av förre fastighetsstyrelsens sekreterare och homoflaggan  fick igen sitt inträde i lokalen V. Boden. Vem lyfte telefonluren och brydde sig om för att hjälpa han, hon, eller hen med bostad? Ingen annan än jaaaag! Historian slutade lycklig för honom i sällskap med sin fj—la!

Under november-december 2016 talade jag med en och annan ansvarig ledare gällande lokala V. projekt. Blev medlemsmöte och beslut goda idéer och beslut därtill. Tiden gick och gick. Jag frågade men man måste för ett och annat vänta och vänta…

Nya förslag kom från mig att förbättra verksamhet i lokalen som t.ex. sätta upp en anlagstavla som kan köpas på secondhand för bara några tior. Man skulle passa på att sätta upp olika informationsblad istället att dessa flyttas på olika bord som ingen ser och smutsas ner med kaffefläckar. Dessutom kan jag annonsera om det finns någon som vill starta ett aktiebolag med mig gällande min stora kunskap inom konst och hantverk så att vi kanske kan skapa jobb bland behövande kamrater med t.ex. aktiebolag kooperativ där alla delar lika.  Mitt i februari 2017 händer ingenting.

Andra förslag som jag kom med att jag kunde skänka en av mina konstnärliga rödådrade stolar signerade och numrerade på ett konstnärligt värde på 6000 kr höstolar så att man ställer ut i vitrin med hö i stolen och ett par gamla skor åt sidan med en skylt på sidan för att påminna om arbetarnas svårare tider. Om detta talade jag med Bosse Strömbäck dessutom under ett privat samtal och svaret blev att ”Inte du skall skänka den, vi kan köpa.” Ja, jag blev förvånad att han lade värde på en gåva istället för att tacka för den! Konstigt. En sk. kommunist pengafixerad? Ja det var det och konstigare sade han att han ville köpa små stolar för sina barnbarn men när jag inte ringde kom inte framme en pip och inte heller efter eller under flera tillfälliga möten!

Bosse Strombäck  berättade också att han och Bosse Englund har sagt ifrån ansvarsställning som ordförande i de två olika styrelserna den politiska och fastigheter och alltså också som ledamot i kommunfullmäktige. Han sade tydligt att han skulle avgå och ställa upp för att hjälpa de nya. Jag uppskattade att turas om regeln gällde som gick rakt in i mina uppfattningar som rättvist politiker. Hahaha, javisst! Hahaha vilka luringar från den första till den sista och vågar inte heller säga emot om vad jag skriver nu, för vi kommer att träffas eller hur och stå för det utan kommentarer! Det värsta jag vet är spioner, förrädare och de som kommer med kniv bakom ryggen för att rädda ena lögner! Akta er!

Jag har alltid sagt att jag inte var intresserad att sitta på maktposition på lokalavdelning, men i regering i Stockholm kan det kan vara intressant. Men jag ställer upp om det behövs, men i så fall behöver jag stöd för jag som anarkist i princip är inte van till byråkrati. MEN mitt stora intresse var att göra kurser inom ideologisk politisk kunskap.

Bosse Ströbäck han berättade att han hade egen grupp i regering. Egen V. grupp i regering? Kanske var det så att hans ovanliga förekommande resor till Stockholm var för det och mindre trovärdigt för att besöka sina barnbarn? Strunta i det. Men varför då min proposition om att skicka ut ett informationsblad om vilka som ställer upp till valet blev aldrig behandlad och istället snabbt blev det att Bosse Strömbäck kallade in mig och sade som ni vet numer att jag skulle säga upp mig eller uteslutas från ansvariga i V. partiet från Stockholm. Jag valde det sista med krav av vem som anmälde mig, varför exakt och allt skall vara skriftligt. Han fattade vinken och sade att om jag skulle kontakta media skulle det inte ge någonting. Kort därpå var jag utestängd från facebook i Boden V. partiet https://www.facebook.com/VansterpartietBoden/?fref=ts   och Övertorneå https://www.facebook.com/VansterpartietOvertornea/?fref=ts Alltså, Bosse Stömbäck är han som ansvarig den som har bestämt lokalt att jag skulle uteslutas… om det inte är sant, bevis på bordet BOSSE!

, än idag har jag inte fått svar från partisekreterare Aron och jag gör som lovat och det gäller vikings stridsyxa! Vidare blev jag inte kallad till medlemsmöte för nomineringar, fick korrekt svar från Bosse Englund på min fråga hur det blev med nomineringar, jo att Conny blev ordförande och allt annat är som förr! Hahahahahahaha! Stackars V partiet som säljer ut ideologisk kommunism eller marxism till feministisk, invandrare och homosexuella så att inga kommunister mer föds och Amasonernas makt förverkligas samt invandrarflöde kommer med piskan att rätta till kvarvarande del av svenska fårhjorden! Svenska V. partiet dekadens börjar i norrland Övertorneå och Boden, AMEN!

 

Vi tar upp om igen, kanske en petitess MEN om det var du som blev behandlad så?
Angående rasism kan det vara så att jag som är född i Italien oavsett av svenska föräldrar eller italienska så kan man behandlas värre än, invandrarna, som ett exempel i lokalen alla hade nyckel tom. nyanlända okända invandrare araber inte minst muslimer med möjligheter till internet osv. men konstigt... en som jag som kan bevisa vem jag är varför inte jag fick förtroende för det? 

Man fick ofta höra att den eller den var en sann kommunist eller att far eller farfar var kommunist, det spelar ingen roll om man inte själv är aktiv! Förresten , under en träff i fråga var vi en liten grupp strax över 10 i vänster p. lokaler, vi satt som "chevalier de la table ronde (runda bordets riddare)" vi bollade idéer  i fråga om kommunism så berättade jag att min morbror var i det sista världskriget och en de alpjägare som gick hela vägen till Don kanter nära Moskva https://www.youtube.com/watch?v=tc41Q4HFs6k men överlevde samt dessutom en hjälteinsats när han räddade kamraten från byn. Morbror Rocco (Sten) var en KOMMUNIST och när jag var grabb... han berättade... jag lyssnade och lärde mig... om krigets...

Om civil kurage, våga och aktivism se följande länk och sig till mig om jag skulle vara en som förföljer de annorlunda http://www.vi-pr.se/logistiska_samhallspsykologin.htm ? Kan du skriva, säga eller gör sådana saker https://www.youtube.com/watch?v=h2C6CkbdgUU&feature=youtu.be  ? Har du gjort en sådan insats som är ett exempel för tolerans i dagen samhället och det är  helt  i vänster partiet linje... eller?

Kunskap, erfarenhet och mod... varsågod: www.vi-pr.se förstå och se vad DU och du förlora ... allvarligt menad kamrad

 

I enigt beslut... styrelse  i VI-PeronRörelse

 

www.vi-pr.se