våldtäkter m.m.

http://www.libris.se/bocker/nummer-fem-fran-vanster.htm

NSD Oskyldig men för evigt dömd

OBS! Ovannämnda länk blev avlägsnade om orsaker som vi inte vet om.

 

VEM BRYRSIG ...

DE VÅLDTAGNA (om så gillas definition) Vem bryr sig... om barn, människor, djur, växter och den mänskliga skapelse som skadas eller förintas under krig?… om hunger som ständigt tar miljon tals människors och djurs liv?... om samhällets orättvisor. T ex där politikerna, specialister och fanatiker medverkar för att stifta lagar, tillämpar lagar och själva är lag förbrytare?... om människor som har samma språk och inte ens kan kommunicerar?… om Dig, familjer, barn, äldre, kärlek och våldet?... om du är offer eller erövrare?... om petitesser och storslag?… om du är passiv eller aktiv?… om DU lever eller är död?… m.m., osv…

FÖR MIN BÄSTA BRYR JAG OM DIG Jag gör det för att kunna sedan inte behöva gör det mer. MEN, frihet att inte bryr mig om andra är möjligt bara om IDAG väljer jag att rösta politisk. Välja den politik som förinta alla makter och skapar ett ny samhället utan våld. Samhället heter VI-samhället och dagen politik är VI-PR politik.

 

FÖR DIG SOM INTE VET AV OSKYLDIGT DÖMDA FÖR VÅLDTÄKT... Här medföljer nogra exempel om sådana omständigheter. Det är män som är utsatt för, utan nagån schans till upprättelse.  1, Han från Stortorget, var du tvungen att kåta upp mig så jag var otrogen mot min pojkvän? Han gjorde slut med mig. Jag tänker anmäla dig för våldtäkt. 2, Med två och tre, det var en jävligt het natt vi hade. Jag visade verkligen var skåpet skall stå. Men var ni tvungna att sprida ut på bygden att vi hade sex? Jag fick värsta horryktet! Jag tänker anmäla er för våldtäkt. 3, Han som bjöd mig. Hur kunde du vara otrogen mot din flickvän och MIN bästa kompis? Hon har inte snackat med mig sedan dess. Skall jag behöva förlora min bästa vän för att du sex-ar upp mig över en flaska vin? Jag tänker anmäla dig för våldtäkt. 4, Han som jag trodde på, jag var så kär i dig. Jag ville verkligen ha dig. Men du bara sket i det, dumpade mig efter att vi haft sex. Tror du att du kan göra så ostraffat? Jag anmäla dig för våldtäkt! 5, Han som inte gav mig något. Jag fick aldrig orgasm med dig. Polisen kommer knacka på imorgon bitti. 6, De två. Med er tar jag med av bara farten. Jag har inte fått något på två veckor och känner mig så negligerad. Ja, ni vet sådär uppmärksamhetssökande som vi kvinnor kan bli. Läkarbesök, utdragna förhör, alla som vet, viskar och pekar, den stora skammen och alla spekulationer om vilken lösaktig liten slyna jag är, skadestånd - jag kan inte BÄRGA mig! Så, anmäler jag er för våldtäkt.

DU som läser detta får du veta att DU LEVER FARLIGT i den aktuella samhälle och demokrati som råder. Läs fäljande: Fängelse Hissinge Backa i Göteborg. År var 2001.  Därifrån skickades till Kajsa Stål på TV-4 "kalla fakta" dokumentation av oskyldigt dömda för sexuell brott. Dokumentation omfattade dessutom med förslag av en debatt med offer och den anklagade i närvaro av en domare, advokat, åklagare, psykolog. Debatten beräknades på minst en halvtimme. Meningen var medverka till att lag, procedurer omstruktureras så att sådana misstag inte upprepas. Medverka dessutom t ex att motstår samhällets fanatiker av hårda tag mot till ex våldtäkter osv, inte minsta kanske rädda en del oskyldigt dömda. Kort därpå på TV-4 blev tidigt på morgon en liten snitt på 5 minuter, där en Överåklagare och en psykolog försökte lösa gåta om hur man kan upptäcka lögner under en domstols förhandling. Gåtan om hur lögner skall upptäckas kvarstår. Så, mannen avtjänade 3 års straff för påstådda våldtäkt, missandel och dessa anklagelse utan någon tekniska bevis varken av DNA eller läkarintyg. Det räckte sk omständigheter som t ex en vårdnadstvist om barn och annat som gör att fällande dom gäller! Ord mot ord MEN lika förbannat blev man dömd! Varför? Ja, det är för att alla dessa människor som jobbar med sådana frågor skall garanteras ett jobb!! Har du inte än fatta tröga svenson?! Skall du vänta att detta händer dig eller dina barn? NEJ, DET HÄNDER INTE TILL MIG säger du... Du får tänka så, tills du har själv repet på halsen, men då, är det för sent. När repet knäcker din nacken får du den sista orgasm och sen du blir mat för maskarna, jag funderar, om dessa maskar går att använda för locka fiskar... eller? I vilken fall som helst, du MÅSTE veta att om du blir dömd för sådana påståendet vi tar t ex våldtäkt, straffen går vidare efter din frigivning. MEN det talar politiker inte om för DIG!!! Offentliga handlingar som perversa kan snoka i, arbetsgivare det samma, vridiga människor som vill illa till dig sprider domen vidare till bekanta och på andra stället så att du förlora igen sociala nätverket, jobbet, ny familj osv...  I myndigheters ögon förlorar du förtroende och lätt du faller offer för maktmissbruk osv.

Generellt brukar man säga EN GÅNG DÖMD ALLTID DÖMD. Men snälla du, detta innebär livstidsdom under andra former, MEN DET STÅR INTE I LAGEN.

Så, genom att DE krångla till för dig, våra politiker kan visar mindre arbetslösa på deras statistik. DU, JAG och MÅNGA ANDRA blir kött för vargarna eller bättre sagt för gamar... Många av dessa tungt dömda eller andra som döms t ex under en vårdnadstvist att inte har rätt till vårdnad av sina barn, blir sjuka, så att ond cirkel fortsätter att skapar jobb, psykvård, läkemedel... förtidspensionering. Förtidspensionerig ja, för en 30 eller 40 årig eller ännu yngre medborgare som drabbas under andra former som t ex hamnar på social bidrag... Det är DU som SKATTEBETALAREN också DRABBAS samt DU STÅR för vatten till kvarn för DET ONDA. Då, tänk dig efter att när du väljer en förtroende person under politiska val, lokalt - kommunfullmäktige m.m. eller i högsta i pyramiden - regering det kan vara just det valde som STÄLLER och SMÄLLER TILL DIG!

Galna extremiste, s.k. specialister, politiker och bokstavlig allt vetare idioter som nyligen har förvandlat t ex antastning till våldtäkt!  Med allt respekt och med allt medlidandet för de som har fallit offer för sexuella trakasserierna... Ja vill säga att du NI SOM STÖDJER SÅDANT FÖRVANDLING, DESSUTOM EFTER ATT NI HAR LÄST OVAN BERÄTTELSE OM MIG OSKYLDIG DÖMD MED ALLT KONSEKVENSERNA DÄRTILL, jag tycker om än ni står för samma åsikt ATT NI ÄR KNASIGA, NI ÄR RIKTIGA PSYKFALL. Ursäkta uttryck, men jag har rätt att vara ilsken efter allt jag och mina nära och kära har gått genom. Ni behöver hjälp, och som en religiös skulle säga, ni är vilse och ni skall räddas... från helvete!

Hur många grova våldtäkter och våldsbrott begås och inte löses? Vi tar till ex myndigheter misstro på riktiga händelse inom missbrukarkrätser, hos familjer med ständiga problem, hos psykiska instabila, där mannen har högt yrkesstatus och kvinnan ingen tal. Det vet vi mer idag än igår, efter att media sprider sanningen eller osanningen. I alla fall, något sanning måste finnas annars dessa medier skulle förbjudas omedelbart! Vi vet också att DET handlar om en ond cirkel som garanterar jobb för politiker, för andra giriga och makt galna människor. JAG och ANDRA som drabbades av lögner, vi kan inte tro på annat än att DAGENS SAMHÄLLETS GRUNDAS PÅ LÖGNER!

GLÖM ALDRIG ATT EN MÄNNISKA SOM ANKLAGAS OCH OSKYLDIG DÖMDS ÄR I SJÄLVA VERKET DUBBEL STRAFFAD: FÖR DEN FÖRSTA ÄR MAN STRAFFAD FÖR ETT BROTT SOM INTE HAR HÄNT OCH FÖR DEN ANDRA FÖRVANDLAS DU TILL OFFER. OM DU ÄR OFFER TILL EN VÅLDSBROTT OCH DU INTE FÅR PRÖVAT DIN SAK, FÖRSTÅR DU LIDANDET AV EN OSKYLDIG DÖMD FÖR ATT DU OCKSÅ BLIR DUBBEL STRAFFAD. FAST DESSA TVÅ SIMILÄERA OFFER ÄR SAMHÄLLETS MOBBNING MELLAN DOM TVÅ SKILLNADEN STOR. DEN SISTA FÅR SAMHÄLLET MEDLIDANDE MEDAN DEN FÖRSTA FÅR SAMHÄLLETS DISKRIMINERING OCH FÖRFÖLJELSER.

http://web4spec2.wordpress.com/2010/12/16/kriminell-aklagare/#comment-114 Inte heller detta länk är aktuelt.

Denna invandrarkvinna (Salvadoransk med tidigare namn Mercedes Solorzano-Rodriguez) är ett konkret exempel av en sådant fall där alla politiker och medvetna medborgare är dels ansvariga till en sånt socialorättvisa som ovan beskrivits där en svensk pappa 20 år sedan alltså blev orättvist dömd och där resning inte går att genomföras. I dagens läge vet vi att kvinna är gift, åker fram och tillbaka till ursprung land delvis med stöd av skattepengar. Kvinna och inblandade i spetsen Karin och Hans Larsson och delvis stödda och själva aktiva i kvinnojouren från Fagersta, lever med skyddas identitet och vidare håller fånge två barn.  Februari månad under år 2021 talades vi telefon med "Paret" som erkänner deras inblandning men som de flesta brottsliga gör... förnekar de brottet att vara delaktiga till än pågående familjetragedi under rubriken "Barn kidnappning"... så... vi kan säga att en del folk skulle aldrig har födds!  OBS! Inga visor "Samtalet är som de vet inspelad". Än idag olöst fall.

Nästa politisk val går jag och rösta för VI-PR politik, resten är bara skit! Denna politik har lösning för individuellt och samhällets våld, det gör de (jag med) genom att förinta makterna som skapa våldet! Så, kom du med och rösta på ena eller den andra parti som mest tilltalar dig som finns skriven i VI-PR. Alla syfta på en icke våld samhälle.

Hej svejs!

Länk är öppen för dig som vill eller vågar informera om våldtäkt, fysisk och psykiskt våld problematik. Du som kontakta oss vi se gärna att du själv har varit med. Spekulation kring tragedier finns ändå att fylla världen. http://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm

Bläddra vidare på Internet via google och sök info gällande våldtäkts händelser för hålla dig uppdaterar eller och vad våra politiker ansvariga gör eller inte gör) för motstå våldet, lögner  och korruption! Se vi t.ex. följande länk som politisk och juridisk förslag av en "automatisk gemensamma vårdnad om barn" som skulle sätta stop till vansinne! http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com