BESATTHET och MAKT.

Svårare eller ovanliga ord i texten ni kan undersöka genom att googla på Internet.

 

INTRODUKTION

Att vara besatt är en kamp vilja utan munstycket.

Härmed tar jag ett exempel om fyra föräldrar och andra som inte blev föräldrar men som är i aktuella i kampen mot LVU (Lag Vårdnad om Unga) m.m. Yildiz, Fia, Pernilla, Elisabeth, William, Susanne och Tor. Utanför dessa, finns en myriad av hundratusen tals medborgare som drabbats av samma smärtsamma tragedi. ALLT grund problematik inom familj och samhället problematik vid kommunikation och samlevnad skulle undvikas med s.k. REFLEKTORERNA som är mitt politiska förslag inom socialpsykologin. Kort, detta handlar att etablera lokala kommittéer drivna av frivilliga samt kompetenta volontärer med andra pliktiga till tjänst och medborgare deltagande.  

 

Sägs att LVU lag är en nödvändighet.

Svar ges med en biblisk litterära bild som ”Divina Commedia av Dante Allighieri 12-13 hundra talet) och är: LVU är en procedur ur tid som håller samhället i en reaktionär och konservativ FEL grepp, som möglar systemet bland okunskap, auktoritära maktutövandet, korruption, skattebelastning sörjan. DET, kommer att dra till helvete de grymma makthavare och medhjälpare som diktar medan de drabbade, föräldrar och barn som dagens och tidens offer dras upp till ljuset!

Ett sådant samhälle är inte vad jag och VI vill stödja, hylla eller vara med! I grund och botten är vi alla överens att finns andra sätt att GRANSKAR, stödja, rätta och rädda familjer!

 

BESATTHET

 

Myndigheter, politiker och medhjälpare.

VI drabbade och offer oavsett infödda eller inflyttade älskar Sverige i sin helhet! Stats politik är acceptabel med sina demokratiska svängningar, VI har trott på myndigheter och deras utövare avgörandet men upptäckt att ”dessa” var och är besatta av en sunami av rädslor styrda som sagt av gamla lagar inte tids anpassade som paralyserar deras tänkande, ger felaktigheter i deras utbredningar med tillägg av förutfattade meningar, missförstånd, ignorans och beslut därtill som oundvikligt ger ingen lösning vare sig till kärna av egen besatthet och relation utveckling i den positiva mening som innebär LÖSNING till FAMILJ och SAMHÄLLETS PROBLEMATIKEN. Faktum är oönskade strid i strider!  

 

Alla, föräldrar, barn, myndigheter och politiker sopas iväg av samma våg, inte pga. ställning, positioner som föder kontraster, NEJ, det handlar om att kunna agera mot fångenskap som rädda än från sunami omfattande våg, befria sig genom att erkänna och konstatera att beslut som skall tas oasvett orsak skall grundas på bevisningar som är SANNING! Här svarar jag till historiskt dilemma ”Vara eller icke vara, av William Shakespeare 15-16 hundra talet i sin bok Hamlet som jag kallar ”ouvertyr till dilemma” med att KRÄVA att SEKRETESS KROSSAS (hemlig stämplad) då och nu har visat sig historisk är UTREDARENS och ANSVARIGA KÄLLAN till MAKTMISSBRUK och mitt svar till status quo är att påstående till ”hemlighet” som skulle skyddar offer nu och i hans framtid, det är en lögn som framträder när vi vet att om utredning skulle vara korrekta ”rättvist” från ”begynnelse” vi, idag, inte behövs vara här vara sig för att klaga eller ta slutsatser om det som är rätt eller fel!

Offer och utredare, VI är alla medvetna att SANNING som inte grundas vid syntförnuft blir omfattande och komplex! Om vi inte tro på den här granskning, analys, frågan och svar då flyttas ordet till GALENSKAP!

Sanningen är i själva ”beslut” i vår kritik som uppstår av logiken och då syntförnuft är att ”ANSVARIGA beslutfattande vill med skylten SEKRETESS skyddar egna framträdande och FELAKTIGHETER!”

Därför VI inne och utifrån problematik är svikna och besvikna med allt och alla som håller med det som mögla hederliga och neutrala Sverige!

 

 

Drabbade föräldrar besatthet.

VI fria medborgare, utan status, vi är del av unika och självständiga genetiska uppkomst och med men den memetiska inflytande brännmärks av vad studier och arbete utformar oss. Föda barn är en natur rätt och de som bryter i familj sammanhang genom att såra, kidnappa, lagföra utanför naturliga samt mänskliga rättigheter, döda en eller fler medlemmar av denna HELIGA FAMILJ skall drabbas av VREDE!

 

Min politiska mening om familj är som följer: ”Det är vetenskapligt bevisad att människor inte är mogen före 26 års ålder och dvs. 25 års i praktiken; då vare sig barnen och andra obehöriga skall trängas i föräldrarnas rätt att bestämma över barnens uppfostran, DET, till ha bevisat att föräldrar brister mott stats, etnisk, grupp religiösa och civila principer. Man säger att MEN nu är det så och vi gör som lagen bestyckat så, DÅ, har vi konflikter. DET ÄR FEL att säga så, det är förfärlig att vara så för DET betyder resignation, underkastelse, icke vilja, icke kunskap, en klar nej till evolution i de mänskliga relationer, det är antidemokratisk och är klart diktaturisk!

SVARET till en sådan provocerande synpunkt är: ”ni har tagit våra barn, ni har brutit mott mänskliga rättigheter, ni här skadat våra barn och våra rättigheter som deltagare i gemensamma samhället, ni har och ni utnyttjar oss, ni är okunniga, ni är brottsliga i våra ögon och fakta, ni är straffbara, finns varken förlåtelse och återvändo pga. skada har sked och därför vi vill att ni åtgärder felaktigheter med omedelbart verkan! Vi har rätt att försvara oss och vår familj på ett rättvist och naturlig sätt därför vi är skattebetalare och för det ni måste lyssnar på oss, NI MÅSTE FÅ FOLKOMRÖSTNINGAR INTRÄDA I SAMHÄLLET i LVU och ANDRA VIKTIGARE FRÅGOR som drabbar våra och våra barns liv gällande t.ex. N.A.T.O., klimat frågor, etnisk levnad, religion, illegala invandring, drivmedel pris och annat som drabbar hårt vår familj ekonomi och vårt älskade svenska folk! Som nämnds, NI vill ha inbördeskrig, NI FÅ!  Ni har tagit våra barn och med allt NATURLIG RÄTT ta er eller de närmaste liv! Så låter heder och maffia metoder? Är verkligen så som händer idag i vårt svenska samhälle med bombingar och dödande, är det så som NI vill ha? Sanning är att där MAKTEN FINNS kommer att finnas PINA och det tills att vi inte kan förstår och hantera det! KANSKE är lika bra att KIDNAPPAR DET från ER För Att Förinta Det!

 

Vem är DE utslagna föräldrarna? Man få höra att om MYNDIGheter har tagit barn ifrån ena finns en orsak.

Under det här resonemanget är inte mening att ta upp enskilda fall i sitt djup men pga. min möda skall betalas och som drabbade förälder måste jag ha rätt till att framföra ett konkret exempel SOM LIKA MÅNGA ANDRA: jag har aldrig slagit vare sig mor till mina barn eller mina barn i huvudtaget. Är en positiv och konstruktiv medborgare. ALLT ÄR BEVISAD. Jag är en snäll person som har kärlek till människor, djur och natur, älskar livet och att leva! Det är det som mina barn skulle uppfostras till. Kan finnas ett problem med mig? Ja, JAG KRÄVER RESPEKT! Det, det skrämmer många bedragare som sitter i makt stol positioner från socialen, domstolarna och kamrat (?) politiker. Alla pga. rädslor har dragit fram stridsyxa genom att det vistet att de är skyddade av deras och andra positionerade makthavare och massans passivitet. Dessa grymma individer har skadat mig, mina barn, skadade sig själva och pga. det har deras liv blivit en mardröms och de få leva med det till jag lever! JAG har förlorat 4 av mina biologiska barn och en utifrån = faktiskt 5 barn! Från den 10 augusti 2010 tills idag 24 mars 2013 HAR INTE VARE SIG TRÄFFAT ELLER HÖRT AV HUR BARNENS FINNER SIG I DERAS HÄLSOTILLSTÅND ELLER OM DE LEVER. Är det N O R M A L T? Jag har aldrig dödat mina barn DET ÄR NI SOM HAR GJORT DET! Det är era förbannade, krångliga och uppfinningsrika lagar med syftet att bedrar lilla Svensson som fortsätta att skörda oskyldiga offer för att underhålla den ONDA VÄSEN som är inom er!

Ni alla som läser eller inte läser detta NI kända och okända är ANSVARIGA till min familjetragedi, till massaker som pågår i vårt samhälle där medborgare blir onda kriminella!

Angående orättvist dömda barn det finns alltid någon som överlever men de få ändå bära frustration ”VEM ÄR JAG?”

DU positionerad eller prostituerad, VAD TÄNKER DU GÖRA FÖR ATT LÖSA MIN FAMILJ PROBLEM?

Vad händer med mina kända och okända lidande syskon och barn som lika var, är och kommer att blir drabbade?

 

VI ÄR MÅNGA I SAMMA galärslav! Därför tiden närmar sig för en socialrevolution!

Varför vill ni att det skall hända?

Ingen revolt eller revolution är fri från blodbad, är ni blod sugna? Om ni låter världens problem dränka era tankar: om ni tro och arbetar för en global ekonomi där få kan styra världen, då kan ni lägga ner svenska nationella gränser och gör sverige en region i välden som befolkas av alla! försvinner identitet, svenska staten som självständigt nation, då, ni makthavarna framtår laglösa och dagens regering lika väl och därtill olaglig! Vill NI behålla position, lön, rätt kunskap NI kan inte glömma era medborgare som heter SVENSKA, låt rötterna bär näring till frukterna och om inte det, då ALLA bör förstår att en KONFRONTATION kan vara oundvikligt!

 

Nu framträdet en kuriositet, en sopposta desinformation, konspirationsteori, eller kalla vad du vill som gäller ansvarfullheter: ”Om VI och NI, vänder steken, vi kan säga att VI drabbade eller vilken medborgare som helst eller ny anlända blir utträdare för att utträda ER och era barn gällande LVU eller annat OBS! Här blir problem pga. NOTERA att de flesta av dessa pack s.k. yrkesmänniskor av de mest grymma kallas socialarbetare, två senaste statsministrar i första hand har varken biologiska barn eller ärliga vänner! Psykologisk kuriositet går vidare med stöd på fakta är att många människor söker sig till yrke efter livs upplevelse i huvudtaget från barndom positiva eller negativa kan det vara. Det med undantag och finess i detaljer av undersökning är att räddslår spelar roll i barndomen som om inte bearbetad tar över och det påverkar yrkesvall i synnerhet gällande människor relation. Vad är det? Det är en undermedveten möjlighet för dessa yrkesmänniskor för att genomföra en VENDETTA eller hämnd! Alltså, finns stor risk att statssekreterare t.ex. Ulf Kristersson via sina lakejer har svårt att begripa vikt av en framställande för en radikal förändring och nödvändigheter gällande LVU osv. och socialsekreterare som inte går till psykoterapin före och under arbetsår skall inte inträda i sådant yrke! Alltså, VI drabbade föräldrar som samsas med terapier, med yrke och kunskap inom psykologin, skulle vara lika duktiga som NI att hitta obehagliga saker om er, ett skelett eller flera i garderob, påhittar saker som existerar och absolut inte existerar, för sedan glorifierar oss om ER undergång och personligt samt familj tragedi när vårt mål är nåt! Lätt som en plätt va? Hur låter det?

 

Vara besatt

Vår drivs kraft STIMULERAS av vad VI upplever vårdaglig efter trauma.

Vår drivs kraft GNIST är att sätta oss mot allt narkos som ni använder mot oss via tidlöshet vid maktlöshet.

Vår drivs kraft FÖR en del av oss djup vetande ÄR MEDVETENHET hur man är under maktens ”Detet” och därför kommer VI ensamma, i gruppen eller ALLA att ta makten från er mentala paralyserade zombien!

Vår drivs kraft FÖRSTA STEG är att VI framträder med våra namn och position medan NI flyr eller gömmer ER dvs. ni lider av mental störning som kallas inom psyk. defin. delvis STRUTS beteende!

Vår drivs kraft TILLÄGG ”för GUDS skull” NI skall skyndadialogen och fakta förslag med oss drabbade!

Vår drivs kraft FÖRSPRÅNG är att redan finns i ert ”HUS (regeringskansli osv.,)” skriftlig förslag – proposition - lagförslag - fråga om - osv. om möjligt lösning eller lösningar t.ex. om skilsmässor, sambo, särbo problematik som man löser med AUTOMATISK VÅRDNAD till båda föräldrar, LVU problematik osv! VI har serverat ”huvudet på ett silver fat” och det räcker !

 

Vara besatt

Man förlora blicken på omgivning för man ser bara eget problem.

Kan inte planera långsiktig.

Är en väg med båda sidor, vänster och höger samtidigt och dvs. fattar den centrala som är balans mellan livet och död, smärta och djupet, självmord och lyckan; en väg utan kyltar!

Besatthet är en REN sörja bland desperation, tro och falska ingivande som är hoppet, blind vilja som en furie bland ilska och raseri.

Inte illa va?

Det är mycket, energi, starkaste glöd på väg mot eld, klarhet i blindhets mening, fixerad blicken, autoritärt, galet, mål inriktad och lyckoskytte, inget fel när själv är offer med rätt då till besatthet som mekanisk till försvar i självförsvar för överlevnad i sin global menig!

Besatthet skadar.

Besatthet är inte vilja.

BESATTHET är en konsekvens av livets förintelse.     

 

FÖR INTE gör skillnader i den positiva mening av dem som är besatt anser jag att det är bra att inte publicerar vare sig länkar till facebook, tik tok, youtube, hemsidor osv. Istället föreslår jag att ni själva undersöker t.ex. på Internet genom att slå namn och förnamn eller andra inriktningar som kan leda er till OSS.

 

Lycka till och att min hälsning guida er till mål! ”HÄLSA och FRAMTID!”

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com