Brev till liberalerna

 

Brev till liberalerna:

nyamko.sabuni@liberalerna.se,     juno.blom@riksdagen.se,     johan.pehrson@riksdagen.se,     adam.alfredsson@riksdagen.se,     jonas@Liberalerna.se maria.arnholm@liberalerna.se gulan.avci@riksdagen.se jan.bjorklund@riksdagen.se lotta.edholm@stockholm.se cecilia.elving@liberalerna.se joar.forssell@riksdagen.se     gustav.georgson@liberalerna.se     emma.grondahl@liberalerna.se  roger.haddad@riksdagen.se  per-ake.fredriksson@liberalerna.se    arman.teimouri@riksdagen.se     barbro.westerholm@riksdagen.se     allan.widman@riksdagen.se     bengt.eliasson@riksdagen.se     mats.persson@Liberalerna.se     karin.karlsbro@liberalerna.se     caroline.rhawi@riksdagen.se    rebecka.kvart@liberalerna.se     robert.hannah@riksdagen.se anna-lena.johansson@liberalerna.se    fredrik.malm@riksdagen.se anton.johansson@liberalerna.se mathias.karlsson@liberalerna.se helena.gellerman@riksdagen.se   ulrika.landergren@kungsbacka.se    maria.nilsson@liberalerna.se gabriella.ohlzon@liberalerna.se lina.nordquist@riksdagen.se    christer.nylander@riksdagen.se helene.odenjung@stadshuset.goteborg.se astrid.burhoi@ep.europa.eu      anna.starbrink@politik.sll.se    Jens.sundstrom@Liberalerna.se    carina.sandor@Liberalerna.se    anna.svalander@Liberalerna.se    maria.weimer@liberalerna.se    ulrica.westerlund@liberalerna.se     ingeborg.wiksten@Liberalerna.se     tina.acketoft@riksdagen.se     anna.agerfalk@liberalerna.se     anders.yngman@liberalerna.se    anna.prucha@riksdagen.se    bjorn.lundberg@riksdagen.se     erik.scheller@liberalerna.se     isabel.smedberg-palmqvist@liberalerna.se     lars.granath@riksdagen.se     malin.kallen@riksdagen.se     malin.strid@Liberalerna.se    maria.jans@riksdagen.se    martin.andreasson@riksdagen.se    mohammad.noori@Liberalerna.se    per.frykman@liberalerna.se    sophia.metelius@regeringskansliet.se    daniel.sjoberg@ep.europa.eu    60 st.

 

Hej!

Jag är medlem i Lega Nord Lombarda Padania och Italien med Matteo Salvini i spetsen, Giorgia Meloni Silvio Berlosconi.

Jag driver i Sverige en egen granskningsmedia www.vi-pr.com från 2002 på nätet. Jag är politisk analytiker, teoretiker eller definiera mig som ni vill, det som är viktigast är frågan vad jag kan komma med och bidra till LIBERALERNAS tillväxt eller frammarsch?

 

KORT: det finns bara 4 ideologier som är äkta politik, nämligen Socialism, Kommunism, Anarkism och Liberaler! Och dvs. att ett statspolitiskt parti som inte definieras som nämnda socialist, kommunist och liberal oavsett definitioner typ konservativ, social… av olika slag, populist, reaktionär, libertarian, nyliberal och vad mer, dessa är inte ÄKTA i den meningen att de inte för vidare grunder eller rötter av IDEOLOGIN.

Därför med all respekt för er överlevnad skall ni föra en sk. offensiv politik eller något i de meningar, alltså gör så att 1, medlemmar till partiet blir medvetna och i grunden gör precis som på toppen med ledarna eller ledare har gemensam spridning,  2, skapa en tankeställare i allmän mening eller kunskap för den stora massan om ”Vad är den SANNA politiken?”!

 

Notera att idag via OBEGRÄNSAD Internet sprids konspirations teorier, finns oerhört många sajter och media som medverkar att sprida och splittrar tankarna, gör ignorans i perpetuum, så att idag upplever vi samma folks mentala tillstånd då när Internet inte existerade och makthavarna hade monopol på vad folket skall veta eller inte, för att lättare styra dem.

Ni skall vara på den rätta linjen, med ärlighet och fakta motarbeta lögnerna! DET är DET som är ”svärd och sköld” för er framgång och som jag definierar offensiv politik. I ett självförsvar och självdrivande mening är det SANNINGEN som är VAPNET. Den enda sanning är allt som BEVISAS där antydningar inte har att göra med processen som är RÄTTVIST!

 

SANNINGEN vid statspolitiska ideologier i enklare mening och förståeligt för alla:

Socialism det är att du arbetar X timmar och för det får du betalt. Du delar en skatt som är välgörande för nationen och folket.

Kommunism är när du arbetar X timmarna men du är lika kompenserad oavsett din arbetsförmåga.

Liberalism är när människor arbetar de timmarna som de vill eller kan. Människor ackumulerar så mycket de önskar och det är då det anmärks definitionen kapitalism. De delar den minsta skatt som möjligt för att underhålla Staten.

Med offensiv politik är taktiken med att konfrontera myriad av högerns små politiska partier, mitthögern osv.; konfronterar partier i Sverige med fokus på de som är över 4 % spärren Moderaterna, Centern, Kristdemokraterna att de inte står för mänskliga och ekonomiska äkta värderingar. - Få folk att inse att dessa oäkta står bara för maktbehov (av olika slag). Taktiken som är en del av strategin är meningen att få deras väljare att erkänna och välja LIBERALERNA som är den äkta att följa!

Förklara att statspolitik måste enkelt och riktigt grundas på de äkta tre ideologierna och att efter politiskt val ledas socialt och ekonomiskt efter majoritetens val.

Tor Svärdtorp Hellegrensgatan 4A, 96 134 Boden tel 073-0678 362 tor.svardtorp@gmail.com Idag 2019-11-11

 

www.vi-pr.com

 

 

agera

Tor Svärdtorp

 

Bilagormån 11 nov. 11:48 (för 3 dagar sedan)

bifoga

Lars Granath

tis 12 nov. 13:06 (för 2 dagar sedan)

 

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Hej.
Tack för ditt inspel.
Precis som du skriver är ideologierna viktiga och vi i Liberalerna har alltid den liberala ideologin som grund för alla förslag vi presenterar. Dock går det inte att bara prata ideologi utan den måste kläs med förslag grundade i ideologin.
I Sverige har den klassiska liberalismen, manchesterliberalismen eller nyliberalismen eller vad man nu vill kalla den aldrig haft någon organisatorisk förankring i Sverige. Den närmaste man kan komma är väl tankesmedjan Timbro som finansieras av Svenskt Näringsliv. Inte heller har den liberala inriktningen funnits som grund för en partibildning i Sverige om man ser historiskt.
I Sverige har Liberalernas föregångare, Folkpartiet, Frisinnade, Liberala partiet och Liberala Samlingspartiet alla haft sin grund i socialliberalismen sedan partiväsendet grundades för ungefär 125 år sedan. Socialliberalismen har sin grund i den brittiska filosofen John Stuart Mill som i sin bok ”Om friheten” lyfte fram jämställdhet för kvinnor, sociala rättigheter och statens sociala ansvar som en kritik mot de missförhållanden som växte fram i Storbritannien under industrialismen under början av 1800-talet väl beskrivet av t. ex. Charles Dickens. Socialliberalismen var alltså före Marx och Engels att formulera en väg ut ur dessa missförhållanden som byggde på att reglera marknadsekonomin genom att t. ex. förbjuda barnarbete istället för att göra revolution och avskaffa kapitalismen.
Införandet av den svenska folkskolan i mitten av 1800-talet var inspirerade av den sociala liberalismen.
Den svenska liberalismen inspirerades av Storbritannien och bildades ur frikyrkorörelsen, rösträttsrörelsen och nykterhetsrörelsen som alla såg de orättvisor som fanns i slutet av 1800-talet inspirerade av John Stuart Mill.
Karl Staaf och Nils Eden var tidiga liberala statsministrar som båda var socialliberaler som kämpade mot konservativa för att stoppa kriget mot Norge 1905 och införde det svenska pensionssystemet 1915 för att inte tala om att man införde allmän och lika rösträtt 1921 tillsammans med Hjalmar Branting mot de konservativas vilja.
När socialdemokraterna sedan allt hårdare drev kraven på socialisering av näringslivet avbröts samarbetet från Liberalernas sida. Däremot var det så att den store folkpartiledaren och nobelpristagaren Bertil Ohlin var samtida med Keynes som båda formulerade den moderna konjunkturpolitiken som socialdemokraterna har använt under hela 1900-talet för att stabilisera ekonomin. Man ville inte att 1930-talets djupa ekonomiska kris skulle återupprepas.
Idag är socialliberalismen högst levande i Liberalerna när vi diskuterar vilken politik som ska bedrivas, t ex när det gäller frågor om migration, dödshjälp och företagarpolitik. Genom att driva dessa frågor utifrån vår ideologi visar vi vad liberalismen är för något.

Mvh Lars Granath

Utredare

---------------------------------------------------

Liberalernas parti- och riksdagskansli

Riksdagen, 100 12 Stockholm

Tel: 08-786 64 47, 073-804 64 47

lars.granath@riksdagen.se

Från: Tor Svärdtorp <tor.svardtorp@gmail.com>
Skickat: den 11 november 2019 11:49
Till: Lars Granath <
lars.granath@riksdagen.se>
Ämne: agera

--------------------------------------------------

2019-11-14
Grundare till liberalernas princip är https://sv.wikipedia.org/wiki/Adam_Smith allt annat är variationer som jag inte räknar som äkta liberalism.