COVID-19=corona-virus=covit-19

COVID-19=corona-virus=covit-19

Tor Svärdtorp överlevnad sopravvivenza nr 1=I Min bok om överlevnad är inte ett läkemedel mot Corona-viruset. Det är en metod som ska användas i dem extrema situationer i fall individuell eller gruppisolering sker och att vatten och el eller andra kontakter inte finns. 

Il mio libro sulla sopravvivenza  non è una medicina contro il virus Corona. È un metodo da impiegare nell' estrema situazione nel caso di obbligarsi all'isolamento individuale o di gruppo con l'inteso che ne acqua e eletricita o altri contatti esistino.

Tor Svärdtorp överlevnad sopravvivenza nr 2 = II

Tor Svärdtorp överlevnad sopravvivenza nr 3 = III CORONA VIRUS? Det är KRIS, Pandemi eller KRIG... lär dig att överleva...

Boken 143 A4 sidor. Bokstav storlek 20 Perpetua (för alltid -Svensk-interlingua ordbok... eternal)

Bilder för närvarande 248 bilder. Utan bilder är det 122 sidor. Allt i kursiv still blir det hela boken 112 sidor. iTSSLvetInreänMYCKEmindre.


Covid 19 DET POSITIVA

Tänk på de som går och jobbar eller till skola som är drabbade av olika våld, mobbning http://www.vi-pr.com/om_mobbning.htm, diskriminering, etnisk förföljelse, misshandel, våldtäkt, att vara offer och känna vanmakt; ja listan kan bli lång. Många av dem KAN känna en lättnad att få stanna hemma.

Dessa skulle passa på att se över omständigheter som provocerade deras lidande. Passa på att bredda ut en front med alla som förstår och stödjer förändringar i de offentliga arbetsplatserna. Är du ung, mogen eller gammal våga ta upp t.ex. telefon och med andra IT möjligheterna passa på att framföra dina tankar, dina upplevelse med de kända och okända. Har man aldrig talat om till de allra närmaste föräldrar eller med de som man lever med om egna upplevelse obehag eller denna typ av lidande, det kan vara dags att göra det, passa på att skapa en egen FRIHETS ZON, egen terapi utan specialister eller huvudman som psykologer eller kuratorer läs följande http://www.vi-fpr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm Börja med Första steget som är att acceptera vad som hänt (acceptans), konfrontera (agera, organisera) och MÅLET är konkreta FÖRÄNDRINGAR! På detta vis bygger du ditt eget självförtroende som kan hjälpa dig även i andra sammanhang.


CORONAvirus? https://www.youtube.com/watch?v=cgjrlA-zII4&feature=youtu.be


corona verkliga bilder  (Boden) m.m. http://www.vi-pr.com/norrland.htm


  bil 1  bild 2 Vad är detta? 1, du som bor i tät befolkning 2, arbetsplatser 3, mataffärer, 4, vid promenader. När du är ensam oavsett om det inte finns folk så behöver du inte skydd men genast när du träffar folk ta på dig skyddet som du har nerdraget vid halsen. Notera att du sedan när du vill tar av masken tar först handsprit i handen och låt spriten strykas ut över masken med handflata. Kom ihåg att vid ett tillfälligt möte kan passerande hosta, nysa, skratta högt eller talar med sitt sällskap eller hunden, säger hej till dig utan att avståndet respekteras… då kan risk till smitta vara möjlig. Undvik snack med dina grannar. Kolla om familjemedlemmar har träffat någon och umgåtts med. Corona verka inte luftburen och smittar då inte via luft, men en nysning kan sprida droppar upp till tre meters avstånd, innan det faller till marken! Byt gärna ytterkläder ofta, desinficera dessutom dem och ute skor med T sprit eller bäst av allt annan förberedd blandning som jag visat du kan göra själv, om du inte har fått köpa på marknaden de antibakteriella lösningsmedlen. Bilden 1 visar enklare skydd vid dagens promenad eller på väg till jobbet osv. Nr. 2 visar skydd i sin helhet mot droppar i luften och när man tar i saker och ting som kan vara smittad och lämnat efter sig vid handlande. Virus eller bakterier kan leva länge t.ex. på ett handtag. Ser vi också sekundera psykologiska och inte minst mot slemhinnor ev. smittade och det kan hjälpa för att driva ut det onda via t.ex. gurgling, ta en rackare, borsta tänderna och smeta tandkräm kring gommen, tungan osv. utan att skölja mer än en gång. Militära maskskydd gäller så klart i personlig träff med allvarligt sjuka med Corona eller framöver vid KRIS eller konventionella krig.

Se vidare länka ovan.

 

Idag 2020 06 21 kl 14,30 på Aldersjön iBODEN!

Tor Svärdtorp  www.vi-pr.com


COVID-19 Ja -Nej GRÖN PASS google traslate  COVID-19, omikron osv. http://www.vi-pr.com/vacciner_covid_mer.htm


OBS! https://youtu.be/xhJVlkZbGpY ??? Tänk och undersök... Källan "Helena Panela"