INTRODUKTION

INTRODUKTION

OBEROENDE MEDIA? "Allt är politik och därför
 är ingen oberoende".

"Jag är inte mot dem som inte tänker som mig, jag är med alla, som inte är onda i sina gärningar! Vi är inte mot dem som inte tänker som oss, vi är med alla som inte är onda i sina gärningar!"

"Fel på Staten? Regeringar, Pengar, Religion? NEJ! Felet är om vad vi gör med det, om det grundar sig på användbara redskap för en god mening eller att grundpelaren inte syftar på det onda.

Fel på StatenRegeringarPengar? NEJ! Felet är om vad vi gör med det som t.ex. att statenregeringarpengar används som redskap för att göra det bra för folket och livet är det schyst att använda sig av.

Religion
Om religion inte syftar på våld är det i sig bra."

 icke våld är vår mening 

RÄTTVISAN I FOKUS betyder att vi grundar information på fakta, bevis, och där fakta också kan vara grund till manipulation då sträcker vi oss så långt det går för att avslöja och stoppa ”DESINFORMATION!

Stöd oss i vårt arbete 8201-6, 904763255-0 eller swisha på 073-0678362 skänk om du har överflöd eller testamentera så att vi tillsammans kan överleva! tor.svardtorp@gmail.com


Tolv apostlar (Neomarica northiana, iris familj) symbol för VI-PersonRörelse partiernas parti. 

VI-PersonRörelse den encyklopediskahandbok (Uppslagsverk)forlivet. www.vi-pr.com)

VI-pr:s flagga  

VI-pr:s hälsning 

VI-pr:s vapen symbol  

VI-pr:s sång http://www.youtube.com/watch?v=fnV74RVPsrE&feature=share&list=UUhWgeHDLTUazbywxQTYxGBg

VI-pr sätet i BODEN  

Se världen med andra ögon-(SeVarldenmedANDRAogon). DU DONERAR VI ORGANISERAR! 8201-6, 904763255-0 eller swisha på 073-0678362

VI TILLSAMMANS GÖR SKILLNAD!

Tor Svärdtorp 0730678362 tor.svardtorp@gmail.com  VI ÄR BEROENDE AV DITT BIDRAG FÖR ATT ÖVERLEVA. OBS! Det är aldrig försänt med donationer om vi vill att saker sker! Hjälp oss  att få våran röst hörd!


Kallas "förlåtelse stjärna" så markeras nya inlägg eller tillägg inte äldre än 3 månader.


"Allt som är ditt är mitt och allt som är mitt är ditt. När vi dör kan vi ändå inte ta det med oss vare sig makt eller saker

 https://www.youtube.com/watch?v=tTrXsgK4LEo" Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni göra för dem.


 Här se VI drygt 800 sidor i pappersformat i läsningsstorlek om dem viktigaste innehållet från hemsidan VI-pr = 11 kg ...skriftlig valdes i storsätt COSTANTIA skrift relaterad till antik imperium ROM.

SVÄRDTORP absolut tankande... valdes för hemsida google sökvägen till nästan alla bilder, ord och meningar. Wikipedia är i storsätt källa till fördjupningar. Youtube är med filmer. http://www.vi-pr.com/torsvardtorp_tssl.htm kognitiv läs och skriftlig träning dels i relation till artificiell intelligens. Alla källor citeras så lång det går.

www.vi-pr.com