EN BLICK OM VAD ÄR EN LEDARE.

 

I

Finns bara två varianter av ledare, natur ledare och avgjort ledare.

Natur ledare är subjekt som har den mänskliga arv medan en avgjort ledare är den som har inskolat sig. Dessa två kan blanda sig i tidens gång och se vi här skillnader. Kortfattat alltså är det så att gener går att forma, förändra som allt annat i livet expansion princip som t.ex.: avgjort ledare KAN vara en början av den genetiska medan en natur ledare enkel förklarad att beteende var redan graverad i hans förfäder och farit vidare naturlig via t.ex. fortplantning oavsett deras former. OBS! I den som jag kallar STRATUM  (LSP) finns beteende hos natur ledare under definition latent och där kommer att finnas i evighet utan kunna varieras än under effekt av temporär tämja t.ex. i en passivitet stadium pga. t.ex. att under olika omständigheter inte underhållits!

 

II

Psykologisk.

Kan man säga att det finns variationer och grader i den fysiska realitet i den tid som bär sig (där den pekade ledare lever i) och i den ockulta lierade till psykiska och genetiska i tiden (genetiska och memetiska= samhällig= kultur= uppfostran= påverkan utifrån). Går att meta i nummer som 1 osv. både i variationer och i grader.

En ledare djupa rötter är knyten till starkt behov av fortplantning.

En ledare under praktik balanserar taktik med strategi. Som taktiker blandas snabba beslut och spontana reaktioner som blandar sig in kort eller långsiktig strategi.

En ledare finns i alla samhällets facetterade och området. Ledare är resultat av kunskap samt realisation av det som betyder INTELLIGENS. Ledare tillhör beslutaryrke, filantropi och rättfärdighet men aldrig självmördare typ martyrskap utan att försvara sig till sista suck. Överlevnad princip dominerar av hans behov till fortplantning. Han, synnerligen, ger sig men aldrig förändras!

BEHOV täcker alla fronter från ensamhet och kreativitet ungefär som en konstnärsjäl. Realisation är den positiva narcissistiska drivkraft med överlevnad i spetsen bland naivitet (godtrogen och tolerans i den här faktiska analysen) av oidipuskomplex (menas vid konkurrens princip) och dels bevakad (trygghets princip) relationer.

Behov och karaktär.

Han är en rättfärdig förälder t.ex. inom politik (kunskap att regera) i generella meningar.

Karaktär.

Är fysiskt tränad inom medvetande av sin roll pga. ansvarkänslan och är beslutsamt genom självsäker känsla.

 

 

III

Dagens samhälles sociologiska utveckling.

Till exempel:

Forskare (undersöker och studium) ha mindre styrka i ledarskap som ligger på typ 2 (sekundära, djupa reflektion) men djupare i syfte typ 1 (humanism).

Domare motsats advokat.

Lärare (kunskap och ledar i fråga) motsats psykolog (söker svar).

Säkerhetsfrågor, psykoanalytisk som militära, polis etc. Här ett exempel av en stor variation vid definition paramilitära. Det är ”relation med patriot eller legosoldater knutna till intressen av narcissistisk och extrem altruism samt byteshandel eller pengar -(para=patriot - nationella-continentala-humanitära+medborgargard och civilkurage) Para princip svänger och ha stämplat i sig eller globalt skildra goda och onda för att fria möjligheter till pacifism. Vi är tillbaka till mening att ”försvara intelligent i en baserad dynamik” som är en ”identitet”.

FOLKET

Ledarskap i ”massan (grupper)” -(standar mentalitet) är neutral och latent.

 

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com