(©)Upphovsrätt https://sv.wikipedia.org/wiki/Upphovsr%C3%A4tt

22 "A/4" Costantia 24

 

 

MINA FYRA FAMILJETRAGEDIER OCH ORSAKER.

 

En KORT AUTOBIOGRAFI

 

En glimt av mitt liv samt några av mina tankar om samhället funktioner.

Mitt liv som offer.

Det har hänt en allvarlig sak gällande HAPARANDAFALLET…. 2015 05 15! Se mer på http://vi-pr.com Vi börjar med följande…

Allt om mig och mitt liv går bara inte att berätta. Ja, jag skulle utveckla berättelse i olika litterära vinklar och får läsare därtill uppleva andra världar men jag väljer logiken och att vara explicit (klar) och koncis (kort), för, det är sanningen som gäller med alla sina råa eller glädjande vinklar, lagom är bäst… ? ! …

Så, dels berättelse om utbildningar, upplevelser, kärlekshistoria och vardagsliv samt personutveckling och annat lämnar jag åt sidan, en del i skuggan och andra kommer aldrig att se ljuset för de kommer att följa mig in i döden.

 

JAG

Jag föddes i fjärran land

Jag minns än idag min mors blåa ögonen, hennes ansikte, hennes stora bröst och solen när det lade sig som en ljus skugga på oss då när jag tog emot hennes bröstmjölk!

Fick man vittna att jag inte kom till livet före den 10:e månad och senast fick jag höra nästan den omöjliga att det faktiskt var i elfte månaden?Ja, i vilket fall som helst berättelsen gick vidare och jag fick extra chans att njuta, trygghet och stärka mig av modersmjölk då det var när jag ville sympatisera med min mjölkbror när hans egen mamma inte hade någon mjölk… haha!... redan då var killen smart och rättvis fast långsam att fatta… hahaha!

Det var en vanlig storfamilj med en mer än 2000 års genetiskt arv… med all kunskap, beteende, tanke som reflekterat sig i mitt liv och gjort mig extremt anpassningsbar, hanterbar och lätt för att ta till mig seder där jag finns.

Jag är en kosmopolit, en patriot och idag en svensk.

När för första gången satt min fot i Svenska mark blev jag tagit till förvar i Helsingborg… en och en halv månad i finkan, det blev det sista av staternas angrepp efter att Interpol jagat mig i hela 10 år! Jag gav mig själv tidigare i ett annat fjärran land när bekräftelse av amnesti trädde fram!

Det var säkert dels arv och dels egen upplevelse som gjorde att illegal anarkism blev mitt val i mina ungdomsår. Det gjorde att jag blev berövad min frihet i 8 år totalt och dels oskyldigt dömd. Under skräck och orättvisa att bara en dom av flera som väntade på mig skulle kosta mig ytterligare 20 år, valde jag då flykten eller exil (kalla det vad du vill) med mening att kampen för rättvisa skall fortsätta i mitt liv med strävan och utan tvekan!

Där jag föddes var fängelsevistelse omänsklig… då hade vi bara 30 minuter rast, ett familjebesök en gång varannan vecka då kunde jag umgås med min lilla dotter som föddes under mitt första treåriga straff.

NEJ, jag tappade inte modet för min kunskap gjorde att jag blev privilegierad av fängelsedirektören, med tillstånd att ha egen cell, måla, skriva min biografi (hahaha… trodde de ja…) så att mitt första manus av ett anarkistiskt och universalt system med patriotiskt inslag kom att se dagens ljus med sina 120-40 sidor bland annat en stor diktsamling.

I förvar med privilegier passade jag på att få tillstånd för att utbilda mig på distans i generella psykologin… det var fantastiskt… Men, fängelsets hårda liv och stor längtan till min familj överväldigade mitt inre jag och under tumult landet runt i fängelser som skakade samhället, passade jag på att visa mitt riktiga JAG fri från korruption eller feghet så att splittrad riksrevolt blev en gemensam direkt aktion som medförde bland annat att jag blev anklagad för att styra med andra på frontbarrikaderna! Belöningen blev nya lagar om brottmål, fängelseprocedurer osv. som förvandlade fängelserna och än idag 2015  mänskligare än de i norden i del av dessa aspekter.

Tiden gick och efter min frigivning när jag var i ett annat fjärran land frågade polisen mig om jag var terrorist för så var stämpeln då för frihets kämpande revolutionära internationalister. Nej du, de fick aldrig svar fast en duktig erfaren kirurg som räddade mig från döden sade till polisen och andra auktoritet att jag förstod deras frågor och krav, men frågorna blev aldrig besvarade.

Om de bara visste att jag… då i mitt födelseland var för beväpnad revolution med mening att kapitalet skulle räcka för att starta ett tryckeri och sprida revolutionära budskap (snabba förändringar) mot reformistiska lögners (långsamma procedur och stagnering). Ja, det var också vapenarsenal som jag blev dömd för. MEN, jag valde då som nu att vara ensamvarg… alfahanne med fårmantel. Nej du, Röda BrigadernaRAF eller MAP var i alla fall inte riktigt min smak och så blev det heller aldrig.

 

 

DEN FÖRSTA FAMILJETRAGEDIN.

Tack för de nya lagar som jag har bidragit med att träda fram i mitt födelseland fann jag frihet och valet blev ett tvång att lämna födelselandet.

Från fjärran land efter att ha förlorat vårdnad om mina barn, kontaktade jag deras mor, morfar och mormor med begäran att komma över gränser med barnen så att umgänge med barnen och med oss alla skulle gottgöra framtiden för alla. Jag skulle stå för finansiella besvär men det blev inga svar till min upprepade begär.

En dag var jag där i mitt födelseland med stor risk för att bli jagad, fångad för att avtjäna ett långt frihetsberövande eller dödas av någon gendarm som bruka skjuta först och fråga sen.

Träff då med mina svärföräldrar så var det inte mening att diskutera, så var det, utan att släppa barnen för umgänge. Förhandlingar blev inte bra och jag blev förrådd så att första barnet som jag kom i kontakt med… gjorde att det var bara att åka rakt mot fjärran land. När jag var på väg med min lilla sexåriga dotter ringde jag och frågade svärföräldrarna om vi kommer överens gällande min tidigare obesvarade begäran om umgänge med mina barn över gränserna!

De lovade att det skulle bli så så  och dag efter var jag försiktigt tillbaka för att lämna min dotter. Den där gången blev det inga skjutningar… auktoriteter fick bekräftelse att jag var på väg tillbaka till fjärran land. De andades ut med en lång suck för de önskade inte ha mig hemma och befriade från "besvär” (mig).

Mina känslor som far med ansvar, kärlek till mina barn var för stark för att fly undan den livsfarliga realitet som omringade mig och mina barn, i de långa timmarna när jag skulle ta beslut om vår framtid! ,  i ett desperat försök och med bankande hjärtklappning, passade jag på i all hast åka med min lilla fyraårige son mot gemensamt öde. Ingen chans att gå över gränser med två olika identiteter så blev alpernas förbjudna passage (då fanns inte EU) och fri passage och gränskontroll var strikt och farlig.

RIKSGRÄNSER, högt i bergen, var under sporadisk kontroll av gränspolisen. Jag som före detta alpjägare m.m. jag kunde spana vidare att inga gränspoliser var på gränsens vaktpost och när jag ansåg det vara fritt läge, så blev det bråttom för att kunna hinna med att sätta foten i fjärran land där vi inte kunde bli förföljda, men… ÖVERVAKNING väntade på oss! Högt i berget, bara några km. från friheten (riksgränsen) var vägen blockerad i flera hundra meter av massor med tung snö, så pass att vare sig bilvägen eller andra stigar var synliga. Det som plötsligt lockade mig var en liten ingång till en biltunnel på andra sidan snöraset. Där i tunneln tänkte jag att barnet och jag och kunde vila en stund, dricka vatten som jag hade i ryggsäcken, trösta min son och sedan gå vidare till  för mig okänt område.

Bara ett val var möjligt, talade till min son att hålla sig fast på min rygg medan jag i vänster arm bar ryggsäcken och trampade steg för steg mot snöväggen. Fast mina händer var stelfrusna kollade jag då och då min sons grepp, och vidare hängde vi på denna besvärliga tillfälliga snövägg som sträckte sig långt ner i stupet. Situationen kändes surrealistiskt, snöväggen och stupet under våra fötter var som ett monster med öppen mun som väntade på att sluka sina offer! PLÖTSLIGT hördes ett ljud från intet och en mindre lavin var ett faktum, det rasade bara några meter från oss och de sekunderna blev en evighet och då fick jag bråttom för att ta oss till skydd, och vi hann precis in i den våta tunneln när nya ras pågick!

Helt otrolig pojke, min son visade styrka, ingen gråt och inga visuella rädslor, det var bara acceptans skapad av trygghet att pappa finns här med honom och för honom! Mitt hjärta var varmt av stolthet!

Nej, det blev inget vatten och tiden närmade sig att natten skulle komma så det var bara att fortsätta.

Några km. därifrån blev jag förvirrad om vilken dal av de tre som skulle leda oss till byn som var utprickad på den tillfälliga geografiska kartan jag bar med mig. Än en gång litade jag på min instinkt och logiken, kunskapen visade riktning till okänt slut.

Timmarna  tickade framåt mot det okända och mörkret började tillta, pojken kunde inte gå helt själv så Golgata var inte slut. Jag turades om att bära sonen en stund, lämnade honom och hämtade ryggsäcken osv.… så, fram och tillbaka medan min fysiska energi var på väg att ta slut. PLÖTSLIGT… en skidåkare! En långfärds skidåkare… här och nu i det vilda… ingenstans? Jag ser honom än idag som om det var då… Han sade att byn fanns som jag sökte bara ca två mil därifrån vi var, och att före den skulle det finnas en fjällstuga… PERFEKT tänkte jag! Kl. 23, det var då mörkt, kom vi till önskade skyddet för natten. Min oro för min son var inte slut, det var en tanke som gnagde inom mig att kanske dörren till fjällstugan var stängd. I så fall måste vi komma först ner till byn och leta efter turistbyrå eller kommunväxel för att hämta nyckel, betala en liten oansenlig summa som ibland krävs… MEN… ufh! Fjällstugans dörr var inte låst och röster kom inifrån… När vi öppnade dörren var det en värmande kör av röster och en sprakande eld som mötte oss… vi var inte ensamma!

Det var en liten grupp jägare som festade på en alpbock som fallit offer för dem tidigare under dagen. De bjöd på ett lokalt recept som bocken blev tillagad på, så hämtade vi oss.

I detta sammanhang fanns traditionellt inte många frågor till ovanliga gästen eller händelser som till ex. varför vi fanns där i vid den tidpunkten osv.… De tre aporna var närvarande. De gav oss nyckel med krav att vi skulle lämna tillbaka den i byn och löftet blev infriat dag efter då när vi vaknade och jägarna var redan borta… som vinden… borta så snabbt och så overkligt som dagen tidigare med händelsen med långfärds skidåkaren.

När vi var i trygghet i min bostad, det var efter en vecka som vi fick konstatera resultatet av svärföräldrarnas löfte när polisen i sin uniform knackade på dörren… löftet var brutet IGEN! Kort därpå var svärföräldrarna som själva fick resa för att hämta min son som jag inte kunde behålla pga. olika omständigheter som t.ex. min nya godkända identitet som inte fanns, arbete osv.

Tiden gick men inget löfte infriades…för tredje gången! så att en dag beslutade jag mig för att gå tillbaka till barrikaderna!

Så var det första piskslaget mot mitt medvetande och samvete gällande orättfärdiga lagar där en förälder förlorar vårdnad om sina barn och oskyldiga barnen straffas genom att inte få träffa sin andra förälder.

Än idag undrar jag, om den redan då enklare frågan av en automatisk gemensam vårdnad, var en rättvis fråga i sig eller är en otänkbar tanke?  1 Kungaboken 3 16-28 Gamla Testamentet i Bibeln.

Svaret är resultat som vilar i tysthet över barnens rättigheter som råder och vrids i olika vinklar för att förbrylla, uttröttas och glömmas för vinning av makthavare. Så blev det för oss och det tog drygt 40 år före öppning till dialog med min son blev verklighet.

Han kommer ihåg vår resa. Han gör idag bestigningar upp på branta alperna och senast med mitt tonåriga barnbarn, som är med och tar till sig pappas och farfars FLYKT FÖR FAMILJENS OCH RÄTTVISANS arv!

I år 2015 är en resa planerad till mitt födelseland för att träffa min son som tydligt visade behov av sin far, träffa hela min familj som behöver talas vid och återställa dessa förlorade år som skapade missförstånd och lidande. Återställa så långt det går missade dialogen far-barn

Resa för att lösa min oro för mitt barnbarn som i dessa tidens fällor kan lockas till drogmissbruk, en kamp som upptagit hela mitt vuxna liv delade jag med auktoriteter och andra engagerade personer för att stoppa lavinartad ond cirkel som tar med sig många och många oskyldiga människor oavsett åldrar!

 

Tillbaka till barrikaderna.

Det började med en egen stor affisch 1 m. x120 färglagd på ett ordentligt papper med ett nationellt program i anarkistiska meningar men redan då mot dagens kända mänskliga klimat påverkningar.

En ORA ungdoms studentgrupp (dels utbrytargrupp) från anarkist federation föddes, vapen var tillgängliga men i skräcken av svarta flaggor under 1:a maj manifestation blev det för mig den sista dag som jag kunde uppehålla mig i detta fjärran land och fly till ett annat fjärran land blev ett faktum… där andra bröder väntade (….)! DÄR blev det delvis infriade målet som jag hade i mitt födelseland, sprida kultur så den tiden blev avgörande för mitt inträde till "kulturella revolution" istället än den beväpnade.

En löst anarkistisk grupp härdades och en tidning blev en realitet… interna konflikterna typiska i demokratiska och fria sammanhang… gjorde att jag tog steg för att själv grunda ett bibliotek med alla klassiska anarkistiska filosofier och eget tryck på en brev-info-tidning i olika språk som täckte alla kontinenter där bröderna från små grupper eller större organisation fanns.

 

VEM ÄR JAG? För dig, DU som har trampat på mig och för dig som trampar på MIG utan att tänka dig för?

NI får veta från idag den 15 maj 2015 att era dumheter, om ert tyranni, om ert felaktiga beslut, om er korruption som delvis redan jag har avslöjat gällande HAPARANDAFALLET, om min familjetragedi och dvs. att ni som har trampat på mina barn och min familj i överhuvudtaget har ni trampat på mig och med mig har ni att göra… Ni avslog min rättfärdiga begäran om resning som skulle satt balans i denna familjetragedin. Nu sista bastion har fallit och självförsvar är fråga för mig att era lögner måste klargöras radikalt oavsett slutsatser, det för att upprätta rättvisa för mig och mina barn och för alla åskådare till detta grymma spel med tanke att denna passiva massa byter ut tankar och verklighet till ett mer utvecklat beteende ifråga.

All min snällhet, väntan och förtroende är raserad och sanningen är att NI involverade skall börja ha mardrömmar, stress och post traumatisk stress, fysiskt lidande av dessa psykiska orättfärdiga plågor som mina barn har haft pga. er ignorans och elakhet. Ni som har förkortat mitt liv vet ni nu att freden är slut, vi kan inte leva tillsammans i samma land och inte heller på jorden till dess att jag och mina barn återförenas igen!

NU KOMMER JAG ATT LETA EFTER MINA FÖRSVUNNA BARN VI HAR RÄTT TILL VETANDE OM VARANDRA, UMGÄNGE, OCH ÅTERFÖRENING SOM FAMILJ, ALLA SOM KOMMER I VÄGEN ÄR VÅR FIENDE OCH SOM SÅDAN SKA BEHANDLAS UTAN ATT TALA OM VARFÖR OCH UTAN NÅD!

Tänk att det skulle vara sant! Katt och råtta lek går vidare...

 

MINA FILOSOFISKA TANKAR.

Jag valde.

Empirism (självlärd, autodidakt och erfarenhet som tillsamman är skapande, skapad med ande, se logik och utveckling, naturlig intelligens) för mig i tid och ålder går före tvång till utbildning, diplomen, doktorshandlingar, medaljer och titlar dessa som visar sig vara en förlorad tid och som för en del kan leda till en fälla av maktmissbruk.

Jag ser

Ett liv utan motivation och vilja, utan tro och kunskap att det är som ett dött liv…

Frihet

Individuell frihet är min mening äkta om vad människan menar med frihet att känna sig fri som individen är att det är vägen till icke tänkande.

Till dess att finns liv finns det hopp brukar man säga men jag säger att hoppet är en falsk bild, det är döden själv för det finns inget liv just då och under din väntan… som framställs av hoppet. Jag föredrar istället tanken att till dess det finns mål finns livet och reaktion på det är de fysiska och vetenskapliga bevis samt logiska händelser där "EFFEKTEN (resultaten, konsekvens) är slutsatsen till KAOS (provokation, nyfikenhet, intelligens)". Alltså kaos (tro, mening, mål som ändrar avsikt i denna tidpunkt och resonemang) är i maskopi eller är själva effekten som samspelar med tre slutsatser Skada, Döden eller Förverkligandet (det är livet här och nu)!

Finns också annat sätt att framföra tanken på en mer generaliserad sätt t.ex. KAOS producerar EFFEKTEN.

Sammansättning av ovan tänkande ser jag som en HYPERTANKE, hypertanke tillhör en del av människors utveckling, olikhet i naturlig förståelse förmåga så att för en del människor behövs tid för att fokusera kärnan till mening eller som för en del som aldrig kommer till skott… det är helt naturlig det är grund till pluralism (olikhet) som på ett vis komplicerar vårat mänskliga sätt att förstå innebörd för en flytande eller harmonisk kommunikation.

Mitt högsta mål som barn var att bilda kärnfamilj för livet och arbeta, om det gällde jobbet hade ingen betydelse det handlade bara om trygghet för oss… i kärnfamilj.

Så blev det inte förstås, det blev fyra giftermål som resulterar i alla fall med kompensation av min önska av en stor familj som idag resulterat i 10 barn med tre barnbarn och en fjärde på gång?

Motstånd till utvandring från min födelseby och utvandring från mitt hemland blev istället mitt öde… att gå på det heliga gamla Europa.

 

 

DEN ANDRA FAMILJE TRAGEDIN.

Jag trodde på en evig fysisk och psykisk kärnfamilje bildning, så blev att vårt efternamn valdes, patenterades och blev vi tillsammans.

Men, berättelse från min före detta f. angående hennes faders förföljelse mot en ungdomskärlek av utländskt ursprung stämde med min egen upplevelse att det fanns blandsläkt en stark invandringsfientlighet som slussade till rasistiska tendenser. Vare sig myndigheter eller släkt var till tröst. Vår vänlighet och uppmaningar räckte heller inte till för att stoppa galenskapen. Ett drastiskt beslut var att lämna landet för ett närstående nordiskt land så att pappan till hennes två barn i tidigare relation kunde fortsätta umgås och så blev det!

Svärfars galenskap hade ingen botten så vi vandrade vidare i annat fjärran land då barnen från tidigare relation förlorade praktisk taget umgänge med deras far och våra två små barn föddes i två olika länder i centralEuropa.

Psykopati i sina varianter kan du upptäcka hos människor med starkt behov till kritik utan att de kan föreslå lösning till problematiken. Det i samband med våldsamma demonstrationer och raffinerade manipulationer är symtomen av mental instabilitet.

Om inte snällhet, dialog och förståelse i de striderna som grundas på samlevnad t.ex. i ett samhälle går att genomföras, är det i min mening att det måste finnas lagar som samverkar direkt under offers begäran om skydd och hjälp. Dessa drastiska lagar skulle inte behöva verka om samhället skulle vara strukturerat på en effektiv dynamik som grundas på utvecklad dialog (terapi) i familj, på arbetsplats, i kvartersnivå och institutioner som samhället vilar på.

Det är min fasta ståndpunkt att en sådan struktur driver energi där bästa resultat uppstår för en hälsosam samlevnad.

Vägen till vår skilsmässa blev moders svaghet och kaos så att två barn, en flicka och en pojke igen som i min tidigare relation och i det LOVADE LANDET blev fråntagna sin biologiska pappa.

Vad hjälpte den 18 år långa kamp som ännu pågår för att kunna föra en dialog med mina egna barn och som kan lösa dessa giftiga knutar som gör dem förvirrade och fånga? Troligen blir det så att giftet impregnerat av manipulation och lögner är så djup i deras bräckliga kroppar och har försvagad mentalitet att det har upplöst deras själar…?

Dessa två barn nu mer i tjugo års ålder är fångna i mental manipulation av sina närmaste och omgivning med straff att inte känna till sina rötter och upptäcka svar till deras beteende.

Frågan är (repeterar som vinkel från ovannämnd mening): varför finns det inte lagar som återställer de naturliga biologiska relationer, utveckling och rätt?

Barn och föräldrar har rätt till varandra, så är det.

Hur många tusentals barn och föräldrar lever idag i sådana omständigheter som inte har vare sig kontakt eller kännedom om varandra?

Samhället blir sjukare och sjukare om vi inte hittar den rätta medicinen.

Medicin för samhället för min del blev via mitt första lagförslag år 1999 om vårdnad om barn. Då skedde det under kamp för mina två små barn och i samband med tredje familj och personlig tragedi.

DET VAR DÅ ÅR 1999 till 2002 som jag ansåg att kärnfamiljs problem är också stort familjeproblem i samhället och att kärnfrågan vid maktbehov och kommunikationsfrågor gick parallellt och i symbios i både familjerna.

Då tog jag steget för det nya politiska partiet VI-Partirörelse med mening att via Regering och Statsmakt påverka och förändra. Fattiglappar går inte långt så nederlag var bara att konstatera. Rörelsen förvandlades till VI-PersonRörelse och 2015 dagens i TS portal på media -meckanism Internet.

Som humanist i termer att människor är den viktigaste frågan för mig, som FAR alltså vill här tillägga en abstrakt vision som belyser den komplexa manipulation ifråga i allmän mening.

OM KONTROLL SAMHÄLLET (politiker och media) som exempel, hur manipulation formas… Hur statsapparat fungerar med lögner som skapar depressioner, stagnering och repressionen i olika relations sammanhang. En stor munkavle, som en kedja binder olika funktioner och individer tillsammans från individen till familj, produktion till konsumtion, jobb till pensioner, en kedja av utnyttjande och konflikter som systemet tjänar på och skadar individen. En sadistisk och masochistiskt kugghjul finns tillgängligt för att alla människor medvetet och omedvetet kan använda sig för att bruka våld…

Insamling av fonder och social påverkan som organisationer som Rädda barnen, Bli fadder, BRIS, Röda korset, FN osv. Varför dessa initiativtagare inte inriktar dessa fonder också inom eget land? Därför att samhället har i överflöd, högt välstånd är bara LÖGNER. Du som stödjer dessa initiativ får du veta dels att dessa organisationer får stöd av våra skattepengar så var kritisk och kräv att organisationers media och meddelande bli tydligare i sitt budskap som t.ex. "Rädda utländska barn eller blir fadder till utländska barn osv. Ordet utländska barn skapar kritik och självkritik och med det infogas rätt meddelande för rätt sak utan manipulation.

Samma problem har vi kring frågan varför automatisk gemensam vårdnad istället än ensam vårdnad? Här är problemet  att vanligt folk som jag själv har stöttat m.m. dem som inte tror att det inte går att ha kontakt med sina barn efter en skilsmässa eller LVU problematik och att i allt för större utsträckning familjer splittras med vare sig vidare kontakt eller kännedom om biologisk relation barn-föräldrar-syskon!

I insamling av fonder och vårdnad om barn manipuleras kärnan till definition eller koncept så att faktum bör stämplas som BROTT MOT SANNINGEN!

Samma agerande i EU fråga om olaglig invandring. DÅ dränker makthavarna EU folkmassorna med definitioner som inte är allmänt och folkligt kända som t.ex. Mare Nostrum osv. Lögner av dessa typer istället för ett ärligt agerande för att dessa länder t.ex. tas i förvar och medverkar för en radikal förändring i harmoni med ekosystem och befolkning med sina grannländer eller över hela världen.

Lika är lögners frammarsch till GLOBALISERING i produktion, konsumtion, formgivning, stabilitet och strukturalism…

 

 

DEN TREDJE FAMILJETRAGEDIN

En invandrarkvinna av samma generella rötters ursprung var min tro att med denna finns inte kulturkrock som spökar.

Det var kanske min egen omognad, min ständiga tro på andra, min snällhet och min förmåga att förstå andra som humanist när tanken slätar ut alla gränser. Så var det inte när jag kort därpå upptäckte att bedragare fasoner tillhör individen oavsett ursprung.

Chocken blev när hon krävde att jag skulle sluta med mitt kämpande på gator och torg för mina två tidigare barn. Hon sade att i deras land när man skiljer sig, så lämnar mannen sina barn för den nya familjen. Stora frågetecken "????" … på denna omänskliga och kulturella galenskap. Nej, det stämmer inte… för min del.

Hon var en av dem som spottade på sitt eget folk som var blandad med urinvånarna och vad skulle jag vänta mig när det gäller det nya folket som gav henne rätt till uppehåll av humanitära skäl, de blåögda svenskarna… Hon tyckte dessutom att Sverige bara var skit!

Denna kvinna med hjälp av så kallade feminister, kvinnojouren och lokala TV4 i maskopi med tidigare svärförälder, han som med sina tidigare kontakter från hans tidigare höga ställning i samhället kunde styra och ställa till fortsättning av sin galna hämnd (se familjetragedi nr 2), då, blev jag anklagad för våldtäkt på mor till mina barn! Helt otroligt, än idag den orättvisa och lögnaktiga händelsen går om och om igen genom mina tankar, att människor går så lågt i sitt agerande. Jag är född där kvinnan och mamman är helig, där barn och familj är likaså och min uppfostran till respekt är pelaren till samlevnad och icke våld!

Stora brister fanns i utredningen, medicinskt och DNA prov avslogs och lögnen med omständigheter dömde mig och var en del av hennes bedragarfasoner. Konflikter som uppstår typiska vid slitsamma skilsmässofrågor utgjorde att ord stod mot ord och inte fysiskt våld, men trots det blev jag OSKYLDIGT DÖMD!

Vad sjukt samhället vi lever i. En uppmanande tanke kom till mig "om en sådan felaktighet har drabbat mig, kan det lika gärna drabba mina barn i deras vuxna liv!" Därför samhället skall bekämpas i sitt orättfärdiga giftiga hat mot sina egna! Människo ormar skall krossas med drakens eld och styrka, det är min kamp vilja och mål!

Inslag av ormar och drake… låter fabulös, barnsligt, roligt tom. litterärt konstnärligt… hahaha!

Under fängelsetid i detta land som min ed svarar på, fick jag igång sk. bevakat umgänge, med mina tidigare barn (se familjetragedi nr. 2) och det upphörde under LÖGNER från kontaktperson som menade att jag skulle förföljt henne och upptäckt hennes bostad. Det blev chockerande för mig som redan upplevde straff pga. lögner! Jag bet ihop och anade var det kom ifrån och jag blev inte förvånad. Vi lever i ett tragiskt samhälle.

I fängelse startade en sk. intagna kommitté, men som vanligt finns alltid någon som utnyttjar deras ställning och tar över, så jag drog mig tillbaka, men, jag samlade själv namn, målnummer och signaturer av de intagna som ungefär som jag blev orättvist dömd.

Skickade till TV4 Kalla faktas ansvarige då men blev det inte som jag föreslog men men… Det blev tidigt på morgonen en liten notis där en psykolog och vår kända före detta chefsåklagare försökte svara på min fråga om hur vi upptäcker lögner under domstols förhandlingarna. Gissa svaret. De var överens att det var svårt och det inte gick. Så, det var en till uppmaning för mig att hitta sättet att stoppa lögnerna, vill eller inte vill så vet du som följer mig i mitt engagemang att jag har redan skrivit och föreslagit lösningar om det i mina analyser och lagförslag.

Jag lämnade efter mig en stor existentialistiskt väggmålning på Cafeterian där med omöjliga figurer som symboliserade svårigheter om kommunikation och lösningar.

Angående min begäran om faderskap i denna tredje familjetragedi blev aldrig godtagen. Chansen att avslöja lögnerna blev inte infriade. Stor del av mitt liv då ekonomisk, socialt osv. blev förstört samt det påverkade kommande familjetragedi nr. 4!

Meningen, längtan att få ett svar, var att om barn som sägs komma till från våldtäkt av ett enda samlag, och skulle vara mitt biologiska barn! Då kan det vägas in att berättelserna från motparten inte är trovärdig och med detta avslöjande kunde det öppnas möjligheter till andra juridiska åtgärder som kunde återställa delar av mitt liv. Med tanke på att mina tidigare äktenskap med två olika kvinnor konstaterar än idag i den fjärde familjetragedin att första barnet var alltid en dotter och det andra barnet en pojke! I denna tredje familjetragedi var det konstigt för mig att som det sägs vara andra barnet var en flicka istället för en pojke! Jag menar också att barn som sägs vara mina biologiska, oavsett i vilken beteckning födelsen stämplas för, har de rätt att veta deras ursprung och rätt till relation eller återförening... för deras och allas bästa!

Den första flickan i detta äktenskap blir myndig den 3:e juli 2015 och den andra (om är det en flicka som det gäller) skulle ha födds samma dag men hon kom två dagar tidigare den 1 juli och snart lika myndig som sin syster.

Några ord till sexofober!

Du som dömer eller du som oansvarsfullt sprider och skapar förföljelse mot de medborgare som stämplas som sexuell förbrytare eller våldtäktspersoner (kvinnor med) där brottet förnekas av den anklagade eller där tveksamhet är tydliga, kolla om du själv först har rent mjöl i din påse.

Om du bara visste hur det känns att vara oskyldigt dömd utöver att inte veta om man är Far eller ej till barn och hur viktigt FADERSKAP är ifråga angående barnens rätt till deras Far! Jag vill tro att du skulle ta avstånd oavsett om du har själv varit offer till ett sådant förfärligt tvång och i andra sammanhang som felaktigt definieras juridiskt idag som sådan.

Under dessa 18 år blev jag trakasserad, förföljd, ekonomiskt förtryckt och har inte fått min plats där min kunskap skulle ha hjälpt många drabbade människor med olika orättvisor, har inte kunnat medverka till positiva personutvecklingar för människor som önskade det vid olika verksamheter, inte heller kunnat hjälpa folk att försvara sig effektiv mot lögner.

 

 

DEN FJÄRDE FAMILJETRAGEDIN.

Kanske är det dags att bli trött med familjetrams eller, hahaha! Nej du… kamp mot orättvisor som drabbar familj det kommer att finnas till dess mitt lagförslag i sin helhet VLFS (Vårdnad om barn, LVU, Faderskap och Syskonskap) inte får sitt inträde i Sveriges Lagar och i EU.

Det var på slagfältet (socialkontoret) som jag träffade mor till mina sista fyra barn 5 till 11 år. Då visste jag inget om LVU men engagerade mig för att få tillbaka hennes placerade dotter. Lika engagerad var jag i kontakt med media och utrikesdepartementet för att få tillbaka hennes son till Sverige som olagligt blivit bortförd till fjärran land av sin pappa.

 

Ingen av kvinnorna i mitt liv har att beklaga vår relation. Alla har fått mycket från mig, uppmuntran, vinna över hundrädsla, ta körkort, våga säga ifrån, uppfylla deras livs önskningar så långt jag kunde, de har blivit starkare och fria samt fått stor omsorg och kärlek utöver att i tre fall tog jag också hand om deras barn från tidigare äktenskap!

En sak lärde mig året och hjälpte mig att se felet vid föräldrapars relation när familj går till spillo och där återuppstår en blandad familj med halvsyskonskara därtill. Det hjälpte mig att analysera konsekvenser och konfrontera gamla seder och frivol beteende av våra moderna tider. Då förstod jag att Kärnfamiljens problematik är storfamiljen samhällets problematik. Idag avrådes bestämt att en sådan uppgörelse bland vuxna och ansvariga sker utan kunskap om vad som är vad och konsekvenserna därtill (se delvis mina lagförslag ).

Mina familjetragedier har gett mig vision om ett allmänt problem som drabbar den enskilde, föräldrarna, barn och storfamilj samhälle, det handlar om ett stort problem som relateras till kommunikations problematiken och utveckling! Därför mina olika lagförslag har aspekter som speglar gamla seder, modernism och framtiden. Lösningar finns om bara våra politiker i maktposition vågar gripa in och därför menar jag att ett familj ministerium är en nödvändighet.

RESURSERNA är ordet till förverkligandet av ett hälsosamt genetiskt samhälle!

 

 

STATEN PROVOKATION.

De sista åren blev Jag förolämpad i 5 år! Den 10 augusti 2015 genom att staten förstört min familj, kidnappat och skadat mina små barn med LÖGNER!

Då var alla mot EN! NU spelet är omvänt och det är Jag, förälder och Far som jagar Staten med alla medel UTAN NÅD för att RÄTTVISA SKALL SKIPAS! EN MOT ALLA!

Orsak att jag jagar staten är det pga. resning och domvilla frågor för Haparandafallet som inte beviljades…

Jag går inte med på Domstolens tyranniska beteendet. Jag vet att jag har rätten på min sida oavsett om du, media, politiker eller ansvariga är med att stödja min kamp eller ej.

PROVOKATION SOM INNEFATTAR DÖDSDOM MOT MIG OCH MINA SMÅ BARN skall hämnas, skall upprättas skall rättvist bekämpas!

Min begäran om resning och domvilla som avslogs innebär att barnen och jag aldrig någonsin kommer att träffas i detta liv och kanske inte heller kommer de att veta vem som var deras riktiga pappa!

Allt detta pga. socialförvaltnings partiskhet i kvinnofrågor tillsammans med deras hopklistrade utredning utan bevis,

pga. en domare som godkänner utan kritik socialutredares utredning och beslutar om skilsmässa med godkännande om ensam vårdnad för kvinnan ifråga och utan något beslut om umgänge för pappan med sina små barn!

Pga. ensam vårdnadshavare som inte vill det bästa för sina barn som t.ex. kräva att barnen skall leva med henne! En barnaföderska som inte heller vill att barn vårdas eller får träffa sin pappa… OBS!  I bemärkelsen barnaföderska är för mig nödvändig för att sätta gränser om rollen av det mest intima bland människor som förälder och dvs. där känslor och ansvar brister när ännu förståelse inte relateras till traumatiska upplevelser!

En barnaföderska som vill se hämnd istället för lösningar, hon som lever i ett skal av sin mentala instabilitet och väljer att föda två nya barn i sin nya relation och lever i ett ekorrhjul av ondska medan myndigheter står och tittar på!

För all del inte heller våra små barn samt deras halvsyster som enligt utredningen inte vill träffar sin mor!

Pga. att syskon omhändertogs och placerades i fel hem, omplacerades genom att delas i olika hem långt ifrån varandra.

Orsak till LVU blev att barnen anklagades för att fara illa… men aldrig blir tillfrågad och får vittna om de vill flytta eller om de var dåligt omhändertagen i närvaro t.ex. av sin pappa!

Min syn är att det nödvändigtvis skall en eller flera biologiska barn omhändertas, då gäller det att de bevisat far illa med adekvat försiktighet och intensiv hjälp för att återföras till biologiska föräldrar som också själva fått adekvat hjälp till problemet.

Bilden i terapeutisk mening att barnen upplever vidare trauma när de uppehåller sig i de omgivningar där negativa upplevelser bevisat skedde har i sig sitt värde men metoder finns också för att lösa dessa omständigheter och det innebär att barnen måste i en rimlig tid återförenas med sina biologiska föräldrar, biologiska syskon och där man själv under metoder får återföra sin överlevnads styrka i det området där man är förutbestämd att skall växa upp i. FLY SOM MAN GÖR IDAG ATT FAMILJEN SPLITTRAS OCH ALDRIG ÅTERFÖRENAS ÄR ABSOLUT INGEN LÖSNING… det är lögner, rädslor, okunskap, elakhet, ondska!

Inte heller verkar det räcka för i resningsansökan och domvilla i Umeå Hovrättsrådet Susanna Möller, Pia Sandeskog och Katerina Brodin bevisningar om att samboparet inte var godkända och pga. det blev mina barn förflyttade där de har farit illa!

Ja, mina barn blev förflyttade tack och lov efter mina och andras anmälningar till olika myndigheter… men det efter 4,5 års pina! Skall det vara så i ett rättvist samhälle? Svaret är NEJ!

FÖLJANDE bilder visar beslut som innebär att den negativa trenden fortsätter och att alla domare samt ansvariga skyddar varandra genom att inte tillåta BEVISNINGAR träda fram, de menar att vi vanliga medborgare och andra engagerade ifråga från media till sympatiserade myndigheter VI är DUMMA I HUVUDET! DE menar att deras LAG AV LÖGNER beslutar över SANNINGEN! Så skall inte vara!

Härmed vill jag uppmärksamma följande exempel i en kort analys som kommer från erfarenhet och vetenskaplig kunskap angående definition PÅVERKAN privat och allmänt menad.

Oavsett om det här handlar om utredning och beslut som gäller min och mina barns tragedi eller andra fall där LVU beslutas, vårdnad om barn, faderskap eller orsak till syskon och halvsyskon inte känner av varandra, du kommer att se att många akter är HEMLIGSTÄMPLADE. Det ofta för att skydda i princip barnens integritet. Samtidigt är det också som jag skriver nu, det är för att skydda lögnhalsarnas motparter, utredarna och andra vuxna korrupta som har dels eller ingenting med händelserna att göra!

På Internet kan du komma i kontakt med OFFER av olika slag och olika ålder och olika sammanhang! Konstatera att utredningar har samma vinkel och dvs. obefintlig definition i t.ex. LVU är av att RISK barnen far illa. Utredningar och vinklar grundas några på skvaller, inte ens signifikanta rapporter, inga väsentliga förhör, inga vittnen och inga bevis! MEN POÄNGEN i det som jag nu försöker framföra är den PÅVERKAN som du blir utsatt för och offer därtill!

VAD HÄNDER DÅ NÄR…

Tänk dig att jag använder utredning som är konstruerad och vinklad på det sätt mot mig eller andra utredningar som har drabbat andra föräldrar VÄNDER SIG MOT lögnare, mot DIG, mot dessa domare, advokater, nämndemän, socialsekreterare och generellt mot alla medborgare oavsett position, titel eller klass… NI KOMMER ATT FALLA OFFER till 20, 40, 60 och 80 % OM VAD SOM SKRIVS I UTREDNING !

DÄR DET INTE FINNS BEVIS i olika former påverkan tar över medvetet och får dig tro att det som sagts, lästs, hörts är trovärdigt eller ganska trovärdigt, och det beror på din egen medvetenhet om storlek och hur det är med din förmåga till kritik och självkritik.

DET ÄR MÄNNISKANS BETEENDE som relateras till underkastelse om vad våra valda representerar skriver, säger och gör! Dessa kan vara politiker, myndigheter osv. Det är en NATUR LAG AV HIERARKI! Det handlar ungefär som hos djur om ett REVIR, ett revir som kallas påverkan!

Skvaller eller information i olika sammanhang, lästa, hörda från en person eller media, allt detta påverkar.

Påverkan skapar konflikter, krig, rädsla, splittring, död!

PERSONER som har högre rang, auktoritet påverkar mer än vanlig undersåte eller dagens fria och demokratiska medborgare. INGEN GÅR FRI från påverkan!

I min undervisning i självförsvar upplyser jag deltagare att vapen som du bär för att försvara dig kan användas mot dig! Dvs. ATT JAG VILL HA BEVIS ATT JAG INTE DUGER SOM FAR! HITTA MED BEVIS-VAPEN ANNARS ÄR NI KONSTATERADE LÖGNHALSAR! BROTTSLIGA, NATION OCH FOLK FÖRRÄDARE IDENTITETS SPLITTRARE OCH DÄRFÖR RÄTT TILL ATT STRAFFAS!

Tänk om det skulle vara sant…

En reflektion som de närmaste till mig vet om alla mina familjetragedier säger att en del människor kommer att tänka att det är fel på mannen också med eller utan frågetecken. Men jag svarar att de människor som är främst öppna till allmän kunskap, som själva har upplevt någon form av orättvisor och som känner om igen sig i problem, som kan ifrågasätta men som också med en del kritik och självkritik följer information om ORSAKERNA till tragedierna kan förstå logiken i det och förstår att det hela är mitt tragiska liv precis som kanske skulle ha varit deras öde och att de med det kan blicka fram och bredare tänka att barn är offer av en multikulturell rutten politik.

Var kritisk och se att ett land inte är bättre än ett annat och att Sverige samt EU om inte genomför VLFS lag som jag föreslår blir då ansvariga (politiker m.m.) lika brottsliga som den värsta av lägsta tjuvar eller lika de råaste massmördare i mänsklighetens historia och att det värsta är att dessa utsätter sig själv och sina egna familjer för risk att bli drabbadeDet är fel på dessa människor eller fel på mänskligheten.

Nej, jag oroar mig inte om att normala människor tänker dåligt om mig, de kommer att förstå att om jag inte ger upp är jag värd att lyssnas på, tro på och följas för att förverkliga förändringarna för ett bättre harmoniskt liv, ett samhälle utan våld.

Jag har låtit små mesar och fegisar trakassera mig, förolämpa, trampa på mig, angripa mig på olika sätt… och för mina barns skull har jag bitit ihop… jag är själv allvarligt sårad, men nu är slut med det!

Ja, det finns 18 st. människor i Sverige som i en period av 30 år blev bjudna att träffa mig i skogen utan vittne… för ett ärligt och förståndigt samtal… MEN INGEN KOM, varför? Jag ville bara prata med dem!

STATENS BESLUT I HAPARANDA FALLET OCH VÅRA POLITIKERS NONCHALANS HAR BLIVIT DERAS EGEN FÄLLA

 

Tro www.vi-pr.com Svärdtorp

 

2017-18