Så är det som befriar skam från att vara en diktatur.

 

PROVOKATION är roten som media, politik, ekonomiska frågor, religion och sociala föreningar med deras kollaboratörer och underkastade ignoranter, som är styrda av PARTISKHET gör. För sådana konflikt inställningar finns ingen lösning. Därför vi som  är fördomsfria, står inför ett VAL oavsett att det kan bära sig emot våra principer.

Jag och andra som mig stöds av historia och logiken som bevisas av sanning om vad vi påstår, som t.ex. att s.k. DIKTATURER kan också vara i överlevnads kontext en god gärning.

 

Idag finns ett s.k. befrielseorgan som är del av tiden 1900 och 2000-talet, som kallas Internet. Undersök via olika vägar och du kommer att hitta dokumentation som stärker mitt påstående att under antiken var förståndet vid krigsföring att alla medborgare soldater eller ej skall dödas! Meningen var att skydda permanent för egen överlevnad och överlevnad för sitt eget folk. 

 

Idag med Israels frammarsch och överlevnads beslutsamhet mot arabmuslimska organisationen  Hamas m.fl. i Gaza, samt Rysslands frammarsch och åtgärder i Ukraina är i sin ordning.

 

ISRAEL blev angripen av Hamas terrorister med en massaker som världen känner till  2023-10-07, ofattbara övergrepp där civila vuxna blev dödade, andra blev brända, halshuggna bebisar under slogan allah akbar! En horribel hyllning till den muslimska politiska religion som vill utrota alla homosexuella, oliktänkande, olika kultur, kristna, judar ja alla otrogna med mening att införa kalifat som ensam monoteistisk härskare, med ett rent omänskligt förtryck och galenskap!

 

RYSSLAND blev trängd, det efter att överenskommelse efter andra världskriget med USA att inte närma sig till ryssarnas nationella gränser, men blev bruten med hjälp av onda makthavare, politiker, regeringar och medborgare själva styrda av egoistisk kapitalism och imperialistiskt tänkande.

Dessa PROVOKATIONER ger RÄTT till att angripna folk med deras regeringar som involverar alla medborgare att ta  NÖDVÄRN goda diktatoriska överlevnadsåtgärder!

 

Militär PLIKT är lierad till RÄTTIGHET att vara med gruppens fördelar som t.ex. uppehåll, vård och pension.

Det handlar inte vad kroppen gör, det handlar om vad styr som tankar och ger bränsle till kroppen att begå gärningarna för det är PÅVERKAN (orsak och konsekvenser) som är roten till vårt handlande.

 

I denna skrivelse gäller det att bevisa hur det går till med svensk statsmedia TV1 i första sidan bl.a. media av dessa slag angående dagens samhälle evenemangen som drabbar vårt samhälle mitt i vår TID av DEKADENS.

 

Här ser vi medias nyheter representant 

 

Och utrikesreporter SAMIR ABU EID utför en partisk PÅVERKAN som drabbar och styr de svaga tittarna och pga. irritations moment skapar onödiga spänningar som i längden skadar välmående för  friska medborgare. Titta, se och lyssna https://www.svtplay.se/video/84daYMo/rapport/igar-19-30?position=675&id=KXvbEMq går till 14,14 minuter. En direkt ofattbar partiskhet t.ex. att uttal och skrift t.ex. som vi ser i bild och hör vid tal ”Utmålas som förrädare”. Det gör att en sådan information inom det aktuella sammanhanget riktas som nackdel mot Israels självförsvars åtgärder och det går inte att missta att det handlar om manipulation när information siktas på kontext.

Samir Abu Eid intervjuar en ung oerfaren judisk tjej

  

Här jag som moderator (M) skall lägga till en information som skulle balanserar meningarna:

 

  M. Varför finns militärer, om inte med mening att försvara gruppen, egen identitet, etnisk och tillhörighet? Om inte du försvarar dig mot islamister blir du raderad från jorden och om inte du vet vad det innebär i denna ideologi som styr dessa galna fanatiker läs koranen och dra slutsatsen av det.

 

Att vara emot militarism är en acceptabelt fråga som berör många oliktänkande men...

 

  M. Vad DU säger är ren förnekelse till all verklighet och det innebär mental störning.

 

  

  M. Vad är det som har hänt vid massakern gjord av dessa islamistiska terrorister? Om du läser mina sociopolitiska analyser kan du upptäcka definitionen som följer ”i ett samhälle finns inga civilister pga. det är ett påhitt av makthavare med  intresse frågor”

 

  

  M. Med det, DU erkänner att det blev en ATTACK mot dina bröder och systrar, dig och dina föräldrar, din identitet, ditt folk och ditt land.

 

  

  M. Du menar att man skall vara pacifist, passiv? Mina tankar går till 1967 och  6 dagars kriget och DU var inte ens född… DU finns här och nu pga. ? Har dina föräldrar fött en orm eller en israelisk medborgare med status och med mening att rättigheter inte finns utan plikter?

ATTACK är fel definierad av dig inom kontext pga. det handlar om motattack som är en självförsvarshandling med mening att utrota de giftiga ormar som kan ta livet av dig, av dina föräldrar, av israeler och många oskyldiga ute i världen!

 

M. Apartheid definition passar inte här pga. betyder

Källa: Apartheid | Historia SO-rummet https://www.so-rummet.se › kategorier › apartheid

”Apartheid var ett system för rasåtskillnadspolitik som gällde i Sydafrika efter andra världskriget 1948-1994. Syftet var att bevara de vitas herravälde…” och använda detta negativa ord i dagens rapportering då gör man sig skyldig till FALSK MEDIA INFORMATION!

 

ANSVARIGA på denna rubrik enkelriktad negativ information MANIPULERAR, PÅVERKAR och det är VÅLD som angriper de svaga lyssnare och oss fria tänkare.

Rätt till yttrandefrihet ja men SÄTTET till användandet av riksnyheter UTAN MODERATOR är en PÅTVINGAD KOMMUNIKATION som går mot rättigheter till yttrande.

 

NOTERA Jag och VI vill att Samir Abu Eid som själv är halv arab från fars sida var och är inte passande till ett sådant uppdrag i länder där det utspelar sig arabiska konflikter gentemot andra kulturer. Intervju med hjälp av moderator skulle i princip undvika spekulationer som t.ex. att reportaget var köpt eller understödd av fördelar för Samir och kanaler som sänder rapporten.

 

 

 

NOTERA FÖLJANDE

 

VI-PersonRörelse https://www.vi-pr.com är också en media, en opinion och granskningsmedia dvs. att vi driver fram sanningen och ickevålds FRÅGOR samt POSITION.

 

Härmed JAG och V I bevisar   med  följande röta i det s.k. svensk demokrati som oundviklig ÄR en DIKTATUR AV SKAM.

 

Härmed i ögonfallande ser vi ett parallellt fall som ovannämnd om MAKTMISSBRUK där politiker, jurister och mer skyddar sig själva. Det gäller min egen familjetragedi som har pågått i 14 år UTAN ATT ÄN NÅGON ANSVARIGE POLITIKER och MEDIA tog i det på allvar och stärker sanning att dem mänskliga rättigheter har brutits och gör fokusKORRUPTION i Haparandafallet https://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm Inte heller tog de emot än mitt lagförslag som lösning till skilsmässoproblematik se på https://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm Det är horribelt att sådana ORÄTTVISOR sker där vuxna och barn skadas så allvarligt!  

VI talar om HAAG domstolar som pretentiös skulle vara en nyttig, opartisk som syftar  att skydda mänsklighet mott massdödande s.k. folkmord. 

skulle finnas i HAAG konvention paragraf söm dömer regeringar av dessa slag som svenska då  är bevisad  att inom lapsus av decennier  ansvariga har girot sig skyldiga till folk massor LIDANDE som ger förtidig död, många andra har avlidit genom själmord och mord så att I summa summarum det är FOLKMORD! II se global att regeringar och grupper som inte följer de mänskliga rättigheter, provocerar andra folk massor som förvandlar fred till krig. III om mina ord som jordens medborgare inte förankras till fakta och logiken som är del av naturens mänskliga rättigheter  uppfattas och beslutas att sådan organ som HAAG domstolen är 1) oacceptabelt när det blandar sig i andars nationer, stater och regeringar angelägenhet, är 2) olaglig pga. det är inte valda av folk med folkomröstning som är en procedur som går till rot av en  självständig individens rätt till yttrandefrihet, är 3) brottsligt tills har som syftet att ersätta nationell suveränitet. 

 

 

Tor Svärdtorp https://www.vi-pr.com/ 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=J6OTjjA7veA Upptäcktes idag 2024-02-04 sen på kvällen. Så, vi är inte ensamma att kräva rättvis information av MASSMEDIA.