SLUTA att skramla… mot ryssar

 

 

 

SLUTA att skramla… mot ryssarna! http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm

 

 

Brev skall skickas till olika intressenter och viktiga objekt samt är det av allmänt intresse.

 

Privat.
http://www.vi-pr.com/peter_hultqvist_forsvarmin.htm I mitt brev till dig (som levererats men är obesvarat så klart) Peter Hultqvist 2021-12-10 skrev jag som svensk att jag ska vara på din sida. Jag är inte en förrädare eller maktgalen, så är jag i min fulla rätt att bedöma och agera därefter, jag gör det efter de möjligheter jag har här och nu. Alltså, idag förändras min inställning till dig och till allt du representerar. Jag är en realist och pacifist för jag vet mer än du och andra som du, som inte har erfarenhet av egna drömmar eller idéer om livet.

En pacifist behöver inte vara passiv för det, en pacifist kan vara aktiv med ord och fakta, jag och många som mig är sådana!

 

PROVOKATION ÄR FELET!

 

Peter Hultqvist https://www.regeringen.se/sveriges-regering/forsvarsdepartementet/peter-hultqvist/cv-peter-hultqvist/ och ÖB (Överbefälhavare) Mikael Bydén https://sv.wikipedia.org/wiki/Micael_Byd%C3%A9n#Biografi   i samband med regering med socialistiska drag och opposition som stödjer era bisarra anföranden NI provocerar andra nationer och deras försvarsmakts ställning! Ni tvingar och provocerar alla oss människor på jorden, alla nationer som inte vill vara med i NATO, eller FN & Company. NI gör oss besvikna, NI minoritet drar in oss som är en majoritet i er smet med en lång process av blaha blaha för att skydda era meningar av rädslor.
Ormar har sig tagit in i Sveriges heliga neutralitetsställning och dräglar efter makten och självförintelsens galenskap! VI KOMMER INTE ATT VARA MED ER, tvingar ni oss att vara med i en sådan oredabetyder det att ni beter er som diktatorer,
NI kommer att få motstånd. Ni lever på våra skattepengar, lev vidare med det, men följ om vad tid är på https://www.youtube.com/watch?v=MoB2jVxPKe4 

Allmänt
Vi vill inte att många unga mister livet.
Vi vill inte att våra barn dör.

Vi vill inte att civila drabbas.

Vi vill inte att svenskt blod spills.

Vi vill inte att vår välfärd raseras.

VI vill tillhöra en SVENSK TIGER som finns för att upprätthålla fred dvs. att försvarsmakten skall skydda sitt folk och aldrig angripa! 

 

Militärstyrkors realitet:

Sverige 20 300  

Ryssarnas stående styrkor 1 037000 och en reserv 2 400 000.

 

LÄGGER VI NER allt försvar är det rätta svaret att vi inte provocerar!

 

Ryska Federationen är den största ”nationen” i världen med 17 098 242 km/2 och finns där som framtid, välfärd, genom att börja med olika socioekonomiska alternativ som finns för en socialistisk anda med mål att leva utan konkurrens FÖR ALLAS BÄSTA och varför inte börja genom att bli en del av Ryska Federationen med självständig autonomi
 

Mina kära läsare, släpp ”rädslan för ryssen”! Se nuet och lägg bakom dig LÖGNER och OKUNSKAP, historien var då som det var, men NU och här är FRAMTIDEN!
 

Peter, Mikael och regerande ministrar och oppositionen kom överens för att GÖRA en NATIONELL FOLKOMRÖSTNING som väger:

1 er mening med motstånd mot Ryssland som pågår och med besked om avslut.

2 om istället välja ett alternativ att vara med i Rysk federation.

3 om medborgare väljer totalt beprövad neutralitet genom att bli av med armén!
DETTA ÄR
RÄTTVIS POLITIK av kognitivt tänkande och mod!

NI makthavare, ni får välja att vara hjältar eller galna!

 

VI med våra nordiska nationer och de som finns långt bort i korridoren, Ryssarna som vi är allra närmaste grannar med och det är med dem som vi skall föra dialogerna, kontraktera, byta och vara överens, ställa upp för!
VI kan ha en fot i Ryssland och en fot i vårat gamla Europa som framhäver vår identitet.
VI kan enas alla om det bara används kunskap och vetande av en framtid i universum. Släpp inte taget på en sådan tanke för det är det som är SANNINGEN!

 

Tor Svärdtorp för www.vi-pr.com

 

 

Debatt som förenar ...  

Flygvapen  https://www.youtube.com/watch?v=uRRSRM6Ne98 stridsvagn https://www.youtube.com/watch?v=z4hUTcQWh5Y -strid på olika fronter  https://www.youtube.com/watch?v=gS6fUFSlYNQ -ubåtar osv!