SLUTA att skramla… mot ryssar

Nr.sex=6=VI

SLUTA att skramla… mot ryssarna! http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm

 

 

Brev skall skickas till olika intressenter och viktiga objekt samt är det av allmänt intresse.

 

Privat.
http://www.vi-pr.com/peter_hultqvist_forsvarmin.htm I mitt brev till dig (som levererats men är obesvarat så klart) Peter Hultqvist 2021-12-10 skrev jag som svensk att jag ska vara på din sida. Jag är inte en förrädare eller maktgalen, så är jag i min fulla rätt att bedöma och agera därefter, jag gör det efter de möjligheter jag har här och nu. Alltså, idag förändras min inställning till dig och till allt du representerar. Jag är en realist och pacifist för jag vet mer än du och andra som du, som inte har erfarenhet av egna drömmar eller idéer om livet.

En pacifist behöver inte vara passiv för det, en pacifist kan vara aktiv med ord och fakta, jag och många som mig är sådana!

 

PROVOKATION ÄR FELET!

 

Peter Hultqvist https://www.regeringen.se/sveriges-regering/forsvarsdepartementet/peter-hultqvist/cv-peter-hultqvist/ och ÖB (Överbefälhavare) Mikael Bydén https://sv.wikipedia.org/wiki/Micael_Byd%C3%A9n#Biografi   i samband med regering med socialistiska drag och opposition som stödjer era bisarra anföranden NI provocerar andra nationer och deras försvarsmakts ställning! Ni tvingar och provocerar alla oss människor på jorden, alla nationer som inte vill vara med i NATO, eller FN & Company. NI gör oss besvikna, NI minoritet drar in oss som är en majoritet i er smet med en lång process av blaha blaha för att skydda era meningar av rädslor.
Ormar har sig tagit in i Sveriges heliga neutralitetsställning och dräglar efter makten och självförintelsens galenskap! VI KOMMER INTE ATT VARA MED ER, tvingar ni oss att vara med i en sådan oredabetyder det att ni beter er som diktatorer,
NI kommer att få motstånd. Ni lever på våra skattepengar, lev vidare med det, men följ om vad tid är på https://www.youtube.com/watch?v=MoB2jVxPKe4 

Allmänt
Vi vill inte att många unga mister livet.
Vi vill inte att våra barn dör.

Vi vill inte att civila drabbas.

Vi vill inte att svenskt blod spills.

Vi vill inte att vår välfärd raseras.

VI vill tillhöra en SVENSK TIGER som finns för att upprätthålla fred dvs. att försvarsmakten skall skydda sitt folk och aldrig angripa! 

 

Militärstyrkors realitet:

Sverige 20 300  

Ryssarnas stående styrkor 1 037000 och en reserv 2 400 000.

 

LÄGGER VI NER allt försvar är det rätta svaret att vi inte provocerar!

 

Ryska Federationen är den största ”nationen” i världen med 17 098 242 km/2 och finns där som framtid, välfärd, genom att börja med olika socioekonomiska alternativ som finns för en socialistisk anda med mål att leva utan konkurrens FÖR ALLAS BÄSTA och varför inte börja genom att bli en del av Ryska Federationen med självständig autonomi
 

Mina kära läsare, släpp ”rädslan för ryssen”! Se nuet och lägg bakom dig LÖGNER och OKUNSKAP, historien var då som det var, men NU och här är FRAMTIDEN!
 

Peter, Mikael och regerande ministrar och oppositionen kom överens för att GÖRA en NATIONELL FOLKOMRÖSTNING som väger:

1 er mening med motstånd mot Ryssland som pågår och med besked om avslut.

2 om istället välja ett alternativ att vara med i Rysk federation.

3 om medborgare väljer totalt beprövad neutralitet genom att bli av med armén!
DETTA ÄR
RÄTTVIS POLITIK av kognitivt tänkande och mod!

NI makthavare, ni får välja att vara hjältar eller galna!

 

VI med våra nordiska nationer och de som finns långt bort i korridoren, Ryssarna som vi är allra närmaste grannar med och det är med dem som vi skall föra dialogerna, kontraktera, byta och vara överens, ställa upp för!
VI kan ha en fot i Ryssland och en fot i vårat gamla Europa som framhäver vår identitet.
VI kan enas alla om det bara används kunskap och vetande av en framtid i universum. Släpp inte taget på en sådan tanke för det är det som är SANNINGEN!

 

Tor Svärdtorp för www.vi-pr.com

 

 

Debatt som förenar ...  

 

 

 

TILLÄGG 2024-01-10

 

 

DET SOM ÄR HISTORIA är det som gör NUET och FRAMTIDEN i sina omständighets utvecklig .

 

Jag anser att dagens världs galenskap liknar den tredje världskrig . Däremot en genuin nationalism garanterar identitet inom den fundamentala princip av NEUTRALITET med och är det som gäller .

En frivillig samlevnad mellan nationer och kontinenter är en UTOPI.

IDAG lever vi detta genom att illegala och tvingade på oss invandrarflöde samt den globala okontrollerade utvecklingen som t.ex. världs demografiska problematik https://www.worldometers.info/se/, kapitalistisk mördande andan, sittande ansvariga med imperialistiska excitationer , OKUNSKAP om va är stat och icke statspolitik som t.ex. ”att inte veta att BARA 4 ideologier är äkta politik och SANNING den socialist, kommunist, anarkist, liberal (kapitalist) https://vi-pr.com/akta_fyra_politiska_ideologier.htm med deras ensamparti eller rörelse. Att, allt annat är en bluff som implanterades i vår hjärna! 

Jag, därför som redan skrivit och förslagit i andra sammanhang är för en STARK, ROBUST och AI försvaret utan påstående eller koncept om CIVILISTER!  

Inte slut med det. som ideolog lika UTOPIST med bibehåll levande önska av en större mänsklig kollektiv omvandling till en världs konfederation med en utvidgat demokrati av 12 år som jag föreslår i https://www.vi-pr.com/vi_pr_partiprogram_7.htm till en verklig fredlig möjlighet realitet med följande politiska förslag som följer https://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htmär det en alternativ till lösning mot våld och galenskap.

 

Se LÖGNERNA som följer samma spår och ger samma intryck i nu tid och dels på vår framtid från den negativa vänster till lika galet höger BEVISAD och är som följer: ”Svenska socialdemokraterna med Magdalena Andersson redan påverkad av tidiga kollegor vid tidigare svenska socialdemokratiska regeringar tog stort kliv för en fri ekonomisk marknads konkurrens dvs. åt höger politik och kapitalistiskt och dvs. liberal politik. Röstberättiga som röstade det och deras ledare har lämna efter sig dem svenska humanitära socialistiska principer som t.ex. den nationella solidaritet och dvs. trygghet via gemenskap, vällfärd samt identitet! Dessa makthavare går vidare hand i hand med Moderaterna och Liberalerna för ett internationella intresse och världspolitik som är kapitalistisk och INTE SOCIALISTISK: nyheter på lätt svenska https://www.youtube.com/watch?v=duk-vYWAtAk se vi svenska opposition ledarna med aktuella politiska makthavare ansvariga som sitter nästan på varandra… så lika är de i deras oansvariga beslut om krig eller fred!  ÖB krigsuttalandena: ”Min ambition är inte att oroa” 0:02 / https://www.youtube.com/watch?v=hdm_Pmiya4M1:21 -PROBLEMATIKEN ÄR ATT DET ÄR NI MAKTHAVARNA SOM HAR DRAGIT IN ALLA OSS I VÄRDES KONFLIKT i samband med kollaboratörer dagens ansvariga anställda i massmedia kända och okända som styr opinionen för majoritet av befolkning och påverkar (dels tvingar) till….

Om ÖB inte ville oroa skulle sättet att kommunicerar varit annat som t.ex. skolinformation och digitala samt traditionella ansvar skriftliga språkanpassat och det samma medial med annat språkformulering. Ditt uttal Micael Bydén i detta sammanhang och som för bevisar att DU tillhör de krätsen av människor som är påverkad mental av ”maktsjuksyndrom https://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm därför är det GALEN FARLIGT om inte omvärderas.

 

Man fokuserar på RYSSLAND åtgärder och lika åtgärder från ISRAEL som inte ha med SVERIGE att göra! Alltså, NÄR VI STÖDJER ANDRA LÄNDER MED VAPEN, uttalande som stödjer ett och annat som ligger utanför vår nationella och politiska gränser VI GÖR PROVOKATION! förvandlas vi till inkräktarna https://www.vi-pr.com/provokation.htm och skapar rätt för dessa att försvarar sig mott vår aggression så att IDAG ÄR VI I KRIG tacka vara ER valda debila politiker och NI medlöpare som sitter passiva eller som fårskallar stödjer och följer sådana destruktiva händelserna!

 

 

Så låter på en gammal hemsida som många andra goda krafter för fred inte orkade överleva "Svenska folket MOT våldet. DET Största HOTET är LIKGILTIGHETEN.

”Våldet breder ut sig alltmer... det blir råare ..... tyvärr också mer accepterat, åtminstone verkar det så. Men vi vill visa att Svenska folket inte resignerat... vi har inte gett upp... vi tror på demokratin... vi tror på framtiden, en ljus framtid. En framtid där vi motat bort alla onda krafter. Där alla har ett likt värde.

När vi säger Svenska Folket menar vi människor som bor i Sverige, oavsett i vilket land vi är födda
Däremot gör vi inte anspråk på att HELA Svenska Folket tycker så här. Oavsett vad andra delar av befolkningen tycker så anser vi däremot att vi som alla andra också tillhör Svenska folket därav benämningen.

Folket accepterar inte VÅLDET

Svenska Folket accepterar inte HATET

Svenska Folket accepterar inte ÖVERGREPPEN

Svenska Folket accepterar inte RASISMEN

Svenska Folket är INTE LIKGILTIGA"

 

Här medföljer en av flera andra sanningar som VI och andra seriösa MEDIA har länge uppmärksamt gällande de drivkrafter som sveper inom korrupta galenskap av NATO-FN&Company och skapat den tredje världskrig som vi lever idag:

 

USA:s militärmakt är skrämmande

15 oktober 2017 06:00

Sedan 1945 har USA bedrivit krig i 37 nationer, 20-30 miljoner människor har dödats i dessa krig. (under andra världskriget dog cirka 50 miljoner).

Några av dessa länder är och har varit: Angola, Afghanistan, Kambodja, Colombia, Kongo, Guatemala, Irak, Nord- och Sydkorea, Pakistan, Sudan, Vietnam och. Jugoslavien. Bara i Irak har minst en miljon människor dött, i Vietnam dog tre-sju miljoner människor, i Kambodja över två miljoner människor, i Kongo dog tre miljoner, i Guatemala 200 000, och listan bara fortsätter.

20-30 miljoner döda på 70 år, det blir ganska exakt 1 000 människor per dag som dör eller har dött i krig där USA har deltagit. Den officiella siffran för antalet som dödas per år av terrorister ligger kring 5 000. Detta betyder fler människor dör på en vecka i krig där USA deltar eller har deltagit än terroristerna dödar på under ett helt år.

USA har fler än 800 militärbaser utanför sina gränser, spridda runt hela världen, detta enligt den nyligen utkomna boken "Base Nation" av David Vine. Vine besökte fler än 50 av dessa baser under de sex år det tog honom att skriva boken. I Tyskland finns 174 av USA:s militärbaser, i England 27, i Italien 50, i Japan 113, i Sydkorea 83, i Rumänien 5, i Bulgarien 4, i Turkiet 17, i Irak 6, bara för att nämna några.

Ryssland är i princip inringat av alla dessa amerikanska baser. Hur skulle USA reagera om Ryssland hade 150 militärbaser i Kanada och 100 i Mexico? En högst relevant fråga att ställa sig. Ryssland har bara fyra militärbaser utanför den ryska gränsen. Ja, du läste rätt, fyra stycken.

Enligt internationella forskningsinstitutet SIPRI:s siffror från 2016 spenderar USA 36 procent av världens samlade militära utgifter på sin krigsapparat. Ryssland står för endast fyra procent, Kina 13 procent, Saudiarabien 5,2 procent och Storbritannien 3,3 procent.

Den amerikanska militärindustrin, där de främsta tillverkarna är Boeing, Raytheon och Lockheed Martin, tjänar astronomiska summor på dessa krig. Detta är också anledningen till att man måste upprätthålla illusionen av ett hotfullt Ryssland, utan detta "hot" skulle den amerikanska militärindustrin inte kunna motivera för allmänheten de enorma summor som spenderas på vapen.

USA har startat krig helt utan stöd från FN och i direkt strid mot internationell lag. USA:s närvaro i Syrien strider till exempel mot internationell lag, medan Rysslands närvaro är helt laglig, något som officiella medier aldrig berättar.

Ett flertal tillförlitliga källor har dessutom redogjort för att CIA beväpnar och finansierar de rebeller och terrorister som vi officiellt påstår oss föra krig emot, detta berättar t.ex. Tulsi Gabbard, ledamot i USA:s representanthus. Hon är dock bara en av hundratals visselblåsare.

Den 19 juli i år kunde vi även läsa i officiella medier att Barack Obama sedan 2013 har beväpnat rebeller i Syrien i avsikt att störta den syriske presidenten al-Assad, detta kunde man läsa i både Washington Post och New York Times.

Daniel Svensson