STATSPOLITISKPARTI NU för oss föräldrar och barn drabbade för LVU m.m. och annat!

Boden 2023-02-10

 

Hej! Har ni inte fått barn hemma efter LVU o annan åtgärd från suc. eller domstolar?


Våra barn är bara våra barn och

1 -vi vill uppfostra de som VI vill!

2 vi anser ha rätt till att ta lagliga åtgärder mott det som vi anser ÄR MAKTMISSBRUK utöver lagar eller organisationer som redan finns!

3 VI grundar därför en stats politiska parti med mål att när vi KOMMUNALT, REGIONALT eller NATIONELL är representerade då kommer våra representanter att ta anpassade åtgärder mot folk som direkt har medverkat ORÄTTVIST (som VI se på det) till LVU, andra åtgärder där bar bortförs från deras biologiska föräldrar och med det gäller ALLA som samarbetar för pekuniära och andra utnyttjande intresse efter sådana omänskliga beslut!

 

FÖRSLAGET som är ditt, min, eran, vår, allas volontärer eller som redan är aktiva självmant eller ha eller är med en förening vi kan blir en tsunami, en lavin, jordskred, målmedvetna -säkrare och effektiva BARA om vi är TILLSAMMANS för att tar MAKTEN!

Jag skriver detta för SANNINGEN ÄR prövat HISTORISK att med ERT försök drivna av egna ENSAMMA beslut har visat att det inte kommer att lyckas! SLUTA att LURA ER SJÄLVA! MÅNGA andra och jag själv har provat men det går bara inte! DU som inte fattar vad jag skriver nu DU behöver allvarlig skriven en psykisk TERAPI!

Samhället är full av korkade egoister, instabila och psykopater. Var snäll med dig själv… och med dina barn, var ansvarig och prova dig framme, jag finns för dig och dina barn och ni är med mig för mig och mina barn dvs. att i september 2023 senast i samband med möte i Stockholm vi startar partiet. SER JAG INTE AKTIVITET I FRÅGA KOMMER JAG ATT SÄGA UPP försök till PROTEST I STOCKHOLM… jag behöver inte er, men NI behöver erfarenhet.

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com