Sverige Demokraterna

Sverige Demokraterna  SD och mitt inträde. OBS! 2022 röstade jag för en SD regering, regional för en sjukvård partiet och kommunen i Boden för vänster...

 

Första möte: VI – partirörelse https://www.vi-pr.com/sverige_demokraterna_tor.htm (då var vi vi-pr.se, VI-PersonRörelse) grundades definitivt valåret våren 2002 i Norrsundet med en start grupp på tjugofem personer i en lägenhet som hyrdes av en Pingstkyrkomedlem, och trofast aktivist.

Kort därpå VI-pr så flyttades sätet till Jädraås (Ockelbo, Gävleborg) där blev också den första VI-pr forum där alla politiska partier av alla färger var inbjudna för att grundlägga mer konkreta former ”utvidgad demokrati” som nytt koncept, men som misslyckades.

Under helgen blev vi besökta av en motorcykelvän ”Roger” från Gävle - Sandviken Sverige Demokrat. Idéer byttes och var lysande och några veckor därpå via vår sajt annonserades möjligheter till VI-pr medlemmar att gå över till SD, med förutsättning att bibehålla delvis egen identitet vid vissa frågor. Meddelande skapade reaktion vid SD sidan med krav som ”allt eller inget”.

Andra mötet. VI-pr sätet i Ljusdal: Andra mötet och samarbete vid val 2006 i Ljusdal blev samarbete mellan oss små nya partier som inte fick stöd, att dela ut val sedlar i olika distrikt. SD:are tog söder i Ljusdal och vi VI-pr-are tog norra.

Om mig: Aldrig i mitt liv har jag på den nationella eller internationella nivån varit medlem i något politisk parti och aldrig röstat på något parti. Som det är känt är jag född igår och dag för dag blir jag yngre och yngre så att tiden är knapp ens för att tänka, så att VI-pr lades ner helt, sista andetaget (vi kan säga så) i Kärrbäck (Lappträsk-Saivaara-Haparanda i norra Sverige) 2009.

Persoligt har jag upplevt ”vänsterpolitik” motarbete. Mittenpartier är dränkta i egenmäktighet och långsamma förändringar bekostas av svenskt slit och släp. Höger partier säljer ut svenska folkets svett så att Nationen förlorar sina rättigheter och dignitet. SD är ett alternativ vid Stats och maktpolitik där man påverkar livsförändringar här och nu. Det tilltalar mig vid existentiella (svåra, nästan omöjliga, ledsamma, smärtsamma) frågor. Ett ljus i mörkret, gnista till livet, raka svar till livsviktiga frågor. Men, fick redan höra att det är toppstyrt, att någon blev utesluten från partiet och än en gång sekteriskt och diktatoriskt krav ”allt eller inget!” har redan spökat. Mitt svar är att när jag var gammal fick jag höra av äldre människor som upplevde fascism att det var inte Mussolini som var boven, det var hans hierarker. Nu 2010 blev jag medlem i Bodens SD och jag lovar att ingen kommer tillåtas att ens tänka på att trampa på mig eller andra hederliga nationalister och patrioter. Finns en rutten kärna skall jag ta itu med problem då och kasta denne i dynga. Så, dagens snack från medlemmar till medlemmar och ideologiskt motstånd kommer till mig från höger öra och går vidare ut till vänster, det kommer inte rubba min person eller styra mitt förstånd! Jag tror på Sverige Demokraternas hjärtefrågor, kämpar för dem och allt detta kommer jag alltid att se med mina ögon, som jag önskar även du gör för ditt bäst och SD:s lycka.

Slut.

 

JAG UPPLYSER och VARNAR

En korrekt ledares tal skall vara så neutralt som möjligt. Tala inte till andra vad de skall göra och tala inte så som om du äger dom. Undvik ”JAG” och ”MIN”. Använd inte heller ”VI” vid en del sammansättningar som gör andra ansvariga för dina tankar. Jag, min och vi är en farlig trio som gör att de flesta tar avstånd.

Var så neutral som möjligt och visa i talet med ord ditt resonemang som kan innehålla handlingskraft, ödmjukhet, ansvarfullhet eller humanistiska drag. Var neutral i alla lägen men gör så att din information, ditt meddelande belyser ”MENINGEN”.

Låt kärlek och hat, entusiasm och nedstämdhet vila ifrån relation med ovannämnd farlig trio. Om du inte gör det, underminerar du vidare din position på två sätt: ena är att du avslöjar dina dolda syften, å andra sidan är att din ärlighet, lojalitet kan missuppfattas.

Allt detta kan utnyttjas av motståndare.

I dagens politik finns alltid en motståndare fast det finns en bredare samarbetsvilja. Om inte det skulle vara så skulle det inte finnas politiska partier och istället skulle enigheten råda.

Analys av ovannämnd LEDARSKAP i ett demokratiskt politisk parti.

”JAG” i olika sammanhang är att tala för sig själv, äga, ansvartagande, bestämma.

”MIN” i olika sammanhang driver budskap som ovan (Jag).

”VI” inkluderar ”gemensamt ansvar”, men ordet i relation med ”tvivlen” skapar förvirring och rädsla. 

Vid tal eller skriftligt sammanhang där förekommer formuleringar som ”jag vill och tom. jag är säker på (men man har inget stöd för det)” osv.… och ”vi” vid bred allmänt ansvartagande, driver man ett auktoritärt inflytande. Det kan också tyda på dolda budkap (dubbelt syfte, lura åhörare, talar om en sak men menar en annan).  

Reaktion hos de mest upplysta åhörare eller läsare som sitter i ledning eller som är med att stödja partiet eller idé, är avsky och avståndstagande.

Farligt och två positiva inslag

För oss analytiker och de upplysta, ett sådant uttalande säger att denna ledare eller talare kan vara farlig i olika sammanhang.

Mänskliga behov speglar två grundläggande varianter inom ledarskap: den ena är ett behov av en ”vägvisare (upplyser – råda -leda)” som grundas på frivilligt deltagande och den andra är ett behov av ”diktator (dikta – bestämma -leda)” som agerar under ordnade former och där stärker trygghet i handlig och syfte. 

Ledare och allmän beslutsamhet

Ledare som inte har tänkt sig för och använder nämnda formulering av ”farlig trio” bör använda sig av självkritik för att rätta sig, så att han- hon kan rädda sig från misstag och vid en prövningstid profilera sin kontinuitet. Men, vid en djup psykologisk mening är att säkerhetsfrågan väger mer än ”prövning eller förlåtelse”. Dvs. att i politiska sammanhang skall inte finnas misstag, därför kan förtroende i andra sammanhang för en sådan ledare kvarstå om han- hon själv avgår.

Ledare som inte tål positiv kritik och inte bär anpassningskvalitet måste med omedelbar verkan avsättas av sina egna.

Slut.

För dig som anser att SD (Sverige Demokrater) http://sverigedemokraterna.se/ Sverigedemokraterna är ett Sverige vänligt parti som eftersträvar en hög grad av trygghet och samhörighet i det svenska samhället. inte skall få sin plats i Svensk politik och annat i allmän mening.

I) Allt grundas på HAT?

Judar, svarta, homosexuella, m.m. är världens allmänt hatade. Olika politiska ideologier, olika religion, olika kultur, olika etniska tillhörigheter, olika grupperingar, den utslagne mot massan, och folket mot den enskilde, har i tiden visat inte bara förståelse och tolerans, samröre och utveckling i överlevnadssyfte. I historien och i moderna tider är intolerans, förföljelse, hat, fientlighet och förtryck närvarande i allra högsta grad.

Ett ord eller en mening kan tolkas av samma person idag på ett sätt, och i morgon på annat sätt och samma mening på olika sätt av olika personer så att med följande uttryck hoppas kunna nå brett: ”Lägg av med det!”, ”Vi tar avstånd”, ”Idag ser vi sanningen med andra ögon. Nu vet vi och väljer…” Alltså, ser vi närmare på följande länk http://www.vi-pr.se/kommunikationsproblematiken.htm är svaret vid KONKURRENS, KOMMUNIKATIONS PROBLEMATIK och ÖVERLEVNAD att varken hat eller solidaritet är inte att förmoda som en lösning med dagens nationella eller globaliserade politik. Alternativ finns vid en hög politiskt utvecklad kunskap på följande länk http://www.vi-pr.se/extraktioniskt_politik.htm för, att EXKLUDERA, AVVÄRJA, SÄGA IFRÅN, BLOCKERA ANDRAS POLITISKA NÄRVARO ÄR VÅLD.

II) DEMOKRATISK PARADOX OCH TANKESTÄLLARE

I ett sk. demokratiskt land där majoriteten skall bestämma över minoriteten vid politisk val, är röstberättigad population i minoritet i urnorna men ändå följs beslutet att ge makt till politisk parti eller ledare som får flest röster är i själva verket ODEMOKRATISK.

III) Nationalism eller globalisering?

Se Nationalism och patriotism på http://www.vi-pr.se/snpf.htm

Så länge det finns nationer på andra sidan världen som går i högsta hastighet mot sin egen undergång, är storsamhället ”Nationen” med sina enade viljor och styrkor en garanti för överlevnad. Se mer på http://www.vi-pr.se/krig_fred_6.htm

Solidaritetsideal, internationalism och fred är i dagens läge förbi. Ledarskap i den globala meningen är en utopi se analys om maktsjuksyndrom på http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm Logiken visar att ett problem löses lättare i en liten familj än i världen, eller hur?

Slut.

 

KOMMENTAR, FÖRSLAG OCH TANKAR VID SD tankesmedja

Dålig och bra nationalism.

Nationalism till vems bekostnad? Eller vem skall tjäna på det?

Några exempel:

Vid brottmål. 

Hårdare straff? Se att genetiska brottsliga, de som upprepar ständiga brott som stöld, rån eller via deras mentala instabilitet skall leva i ett http://www.vi-pr.se/extraktioniskt_politik.htm

BROTTET HAR INGEN LÖSNING, inte i den närmaste framtiden. Brott sätter igång ett rättsmaskineri som bara väger tung för skattebetalare och som skapar förlust i allmän välfärd.

De arbetstillfällen och de ekonomiska insatserna borde orienteras till Utbildning, Äldreromsorg, familj, Säkerhet och Försvaret.

Svenska fängelser kryllar av oskyldigt dömda och svenska samhället kryllar av lidande människor som inte får sin rätt prövad. Dessa lider av stora dels materiella förluster, fysiska och psykiska plågor som kan hemföras till en tortyr av högsta grad som innehåller dödångest, som den upplevs av en oskyldig som dömts till döden. Hur kan man rätta till det? Riva upp alla fall som är hundra år gamla verkar vara en omöjlighet men om vi tar stora radikala förändringarna från början, kommer det i stora drag att undvikas och onödiga och skadliga lagar raseras.

NÅGRA EXEMPEL:

Se till att bevis till brottet är synliga, styrkta och erkända. 

Se till att efter sonat straff (rättvist eller orättvist dömd) avskrivs allt och att automatisk så rentvås medborgaren. Det gör att de intagna som inte räknas som besvärliga och en börda som ovan nämns får sin rätt att söka sig till politiskt engagemang, hederligt arbete igen och ledarskap om så det finns kunskap och begåvning. Samt, förföljelseapparatur som typ belastningsregister, kreditupplysning, personupplysning rasar för det behövs inte.  

Detaljerade brott för gradvist straff som t.ex. våldtäkt som idag är generaliserad återupptar sin rätta definition ”mannen förför våldsamt  en kvinna genom att tränga sig in med penis i hennes slida mot hennes medgivande och fullbordar med det egen orgasm”. Återinför och klargör sexualbrott med rätt gradvis definition och domar. Våldtäkts definition relateras till ”privata och intima relationer som familj och partnerskap” är av allmän kännedom att det utnyttjas idag av kvinnor som hämnd mot män, som politisk fälla, myndigheter t.ex. från soc. förvaltning vid t.ex. familjefrågor och se riskåtagande vid http://www.vi-pr.se/haparanda_fallet.htm med den oerhört enorma skada mot barn.

Skall man tala om hårdare straff? Då, skall man inrikta blicken på de engagerade eller etablerade politiker typ karriärfixerade som utan något dåligt samvete kyler ner, stänger ut, ljuger, sprider rykte, nedtrycker, förföljer och hotar sina egna partivänner, kamrater och bröder.

Inte minst skulle en lag upprättas så att alla dessa s.k. politiska motståndare stoppas vid deras allmänna våld över huvudtaget. Kanske är det ett nödvändigt steg för att öppna möjligheter till en politik utan motstånd?

En lag som ger dig rätt att säga och leva utan rädsla för vad du politiskt står för!  

Vid civilmål typ skilsmässor och vårdnad av barn. Se motion och lag förslag på http://www.vi-pr.se/haparandafallet_lagforslag.htm som ger barnen alla rättigheter och minskar spänningar mellan föräldrar.  

På offrets sida

Svenska samhället kryllar av offer för våld av olika slag från privatpersoner, till myndigheter.

Se att offer själva eller de ”närmaste” är med som myndighetsutövande typ domare och nämndemän för avgörandet av domar med rätt att påverka med enklare ord straffets typ och tid.

Några ord angående nationell ekonomi vid fackföreningar, s.k. ”FAS 3” och arbetslöshet i synnerhet.

Skapa en fond med en slussning som är en typ av” medborgarlön -lån” av alla dessa penningars utflöde utomlands, fackföreningsavgifter, bättre taxering på bankernas vinst och annat i den stilen för att stödja ny företagsamhet för dom som kan och vill. Det skulle vara klokt.

Gällande invandring.

Invandrare av Europeiskt ursprung är av olika orsak självklart mer anpassade till integrering, men här som vid andra frågor gällande det mänskliga beteende och utveckling är könet, fysisk tålighet och det personliga egot (vilja, intresse, lust) centralt. Dessutom ta i akt att det finns sk. nya svenskar som kan vara mer rakryggade och stolta svenskar än de som är födda i Sverige.

Könsläggning

Kvinna och man tillsammans är vid naturlig fortplantning en garant för mänsklighetens överlevnad.

”Homogena samhället se på http://www.vi-pr.se/extraktioniskt_politik.htm ” är det enda sättet i dagens läge för att skydda dessa människor som bär dessa könsläggningar mot allt sekterism, mobbing, förföljelse, trakasserier och fysiskt våld.

Homogena samhället har ytterligare en rättvis funktion, det är att skydda heterosexuella från ”heterofobi”.

Säkerhet, trygghets och stödfrågor.

Kvartersvårdare: vid gatuvåld, hälsovård, poliser och inte minst en lokal hemvärnspost och varför inte en andlig utövare?

Tor Svärdtorp

 

24 DEC 2011 (Nej till absolutism) Sverige Demokraterna då och nu. Kongressen i södra Sverige 2011 och definitionen ”Socialkonservatism” i relation med ursprunglig definition Nationalism. Reaktioner på den nya definitionen blev omedelbara och risken till intern kris är i avtagande. Reaktionen behöver inte definieras som en ”inre splittring” för att som sådan skulle det dels innebära en tung falang som vidare kan skilja partiet i två delar med utgångspunkt en renässans av en ny ledning eller ett parti utöver det nuvarande. Motståndares önsketänkande om så skulle ha skett eller ske. Min uppfattning är att det kan vara en taktisk miss av ledningen eller om så inte, det är ett allvarligt erkännande för oss engagerade i ”Idealen”, menar frågor vad egentligen SD var eller vill profilera sig som: det står långt inne i historien att socialkonservatism stödjer sig på ”…mot allmän rösträtt…” och DET innebär en mörk punkt som finns i alla politiska statliga ideologier oavsett färg = diktatur. Socialkonservatism står på nationell grund och relationen är oskiljbar så att ursprungen princip kvarstår. En nationalistisk princip är klar och lätt att förstå för allmänheten. Till och med internationalistiska ideologier kan inte undgå den nationalistiska realiteten. Historien har visat att nationell statsmakt via statskupp, via inbördeskrig, via konfederation och annat, är det första steget före utopi i det internationellt eller i det globala tänkandet vid det moderna samhällets i den revolutionära mening som maktfaktor. Jag beklagar att information för ett allmänt deltagande till ideal formgivning inte delades med medlemmar i partiet. Miss eller medvetet gjort gör att personligen tar jag avstånd från SD:s grundprincip som socialkonservatism. Tor Svärdtorp www.vi-pr.se


VARFÖR fick jag en Judaskyss från Sverigedemokraterna (SD)?

DÄRFÖR:  VI-Personrörelse är en MAKROFILOSOFI d.v.s. en FILOSOFI I SYMBIOS MED ALL FORSKNING och anser att ickevåld samhället är målet.

Eller Tor Svärdtorp maktpolitik från det mänskliga till rättvisans sida http://www.vi-pr.se/?  Eller HOMO G http://www.vi-pr.se/homogensamhalle.htm?  Eller http://www.vi-pr.se/sverige_ryssland_nato.htm? Eller http://www.vi-pr.se/hetero.htm?  Eller http://www.vi-pr.se/sverige_demokraterna_tor.htm?  Eller ”Alla Politiska partier är kriminella organisationer” Så framstår det när makthavarna driver ideologi som egenmäktig politik, vilket skulle vara den absoluta sanningen och därtill skapa motståndare. Har människor behov av motståndare är de våldsbenägna och då mentalt störda. Så blir makthavarna (port paroll) våldsamma av olika orsaker http://www.vi-pr.se/brevpolitiker.htm? Sanningen svider…

Eller http://www.youtube.com/watch?v=BZOneBECe1Y? SD aktivisterna i Boden 2013 och politiska ideologier, nödvändiga relaterade till kommunikation och personlig utveckling? Under flygbladutdelning lämnade jag till Jeff nuvarande (2014) region SD representant en VI-PersonRörelse presentationslapp med förklaring att de inte skall bedöma mig efter innehållet som pga. bland intressanta inslag kan finnas, samt annat som man kanske inte är överens om. Kort därpå fick jag ett telefonsamtal från Jeff ”Jag och sekreteraren har gått ut på Internet och läst i hemsidan. Du skall inte vara mera med oss!” Det blev varken svar på frågor ”Vem har bestämt det…? Varför? Vi kan träffas och prata kring det tillade jag och svaret blev ” du skall inte vara med oss i överhuvudtaget!”. Kort därpå kom ett brev från Stockholm SD:s högkvarter med påstående att jag inte skulle vara med SD pga. att jag har eget politiskt parti. Det blev klart för mig att en sådan reaktion från SD:are kan bero på t.ex. okunskap, rädsla för konkurrens i sin position eller att händelsen helt enkelt relateras till en form av mindre utvecklat tänkande… Apropå utvecklande tänkande se här ett exempel: ”OM JAG TOR, VAR JIMMY ÅKESSON ELLER EN DEL AV DRIVANDE KRAFTER SKULLE JAG FÖRESLÅ MÖJLIGHETER TILL ATT ANDRA PARTIER SOM IDEOLOGISKT LIGGER NÄRA VARANDRA SOM T.EX. NATIONELLA DEMOKRATER, SVENSKARNAS PARTI OSV. ATT KOMMA MED SD. OCH RÖSTA FÖR OSS. MEN SIDOPARTIERNA KAN BEHÅLLA DERAS STÄLLNING SOM EN SJÄLVSTÄNDIG FALANG. SYFTET ÄR ATT TILLSAMMANS SKAPA ETT SÅ STORT PARTI SOM MÖJLIGT. SAMLADE KRAFTER, POSITIONER, TÄCKA UPP TOMMA RUM DÄR DE ANDRA PARTIERNAS INRIKTNINGAR INTE KAN, SÅ ATT MAKT OCH STABILITET BLIR FULLKOMLIGA! NÄR MAKTEN ÄR TAGEN SOM SVENSKA STÖRSTA PARTI OCH KAN REGERA SJÄLVA SÅ KAN VIDARE SAMARBETE SOM ETT BLOCK INOM PARTIET ELLER SKAPA ETT NYTT POLITISKT PARTI! DET, ÄR ATT VARA STRATEG…


Vidare  med undrande.

Eller http://www.youtube.com/watch?v=kv2rwcWk32k? Mitt förslag om vårdnad om barn m.m. OBS! Ett skriftligt förslag http://www.vi-pr.se/lagforslag.htm skickades till ”högkvarteret” långt före ovan citerade video, men det blev vare sig ett tack eller antagen… Se följande bevis

Datum:  Tue, 16 Apr 2013 13:16:15 +0200 [2013-04-16 13.16.15 CET]
Från:  SD Info <info@sverigedemokraterna.se>Add info@sverigedemokraterna.se to my Address Book Sverige
Till:  tor@vi-pr.seAdd tor@vi-pr.se to my Address Book
Ärende:  Re: lag förslag familj m.m.
Hej, Jag har skickat ditt mejl vidare till Jimmie Åkesson.
2013-04-13 17:02 skrev tor@vi-pr.se:
Se bilaga
Med vänlig hälsning, Henrik Gustafsson Informationssekreterare
Sverigedemokraternas riksdagskansli 08-500 000 50

Missa tacksamhet det blev för mig en besvikelse och förolämpning! Ansvariges nonchalans visar mig att eliten inte var att lita på, eliten impregnerad av diktatoriska fasoner och i högsta grad OKUNSKAP är en farlig kombination!  Komihåg...

 

Under januari 2014 ringde jag till Christina Thuring och berätta om händelserna och om hon vet på vilket sätt mitt lagförslag antas som remiss och att det kan vara så att många oskyldiga föräldrar som räddas från lögner, felaktiga beslut och barn får sin rätt till båda föräldrar. Få slut på dagens lidande och orättvisor. Svaret blev att hon skulle ta reda på vem i Stockholm och ta itu med dessa frågor och att hon sedan skulle kontakta mig. Istället blev beskedet följande:  att jag skulle driva ett politiskt parti… Mitt svar då som nu är lika idag: jag driver inte ett politisk parti, det är bara att kolla via skattemyndigheter om det finns ett registrerat parti i mitt namn eller annat som jag kan vara delaktig i. Jag tar hand om en hemsida som innehåller olika politiska ideologier, konst, arbete osv. Jag kan tillägga att under ett forum som jag då organiserade för mitt eget parti år 2002 och då var det inbjudna alla olika politiska partier från höger till vänster, då, kom jag i kontakt med Roger ordförande i Gävles Sverigedemokraterna och därtill satte upp information i vår hemsida att vi tänkte gå över till SD men kvarstå som en självständig gren (vilket inte blev uppskattat).

Val därpå blev i Ljusdal som VI-pr och SD samarbetade genom att dela ut valsedlar till varandra på kort tid och sparade så resurser för att hinna med att dela ut i alla bestämda platser VI-partirorelse och Sverigedemokraternas valsedlar. Mitt svar då som nu till dig Anna Wingerstorp och till er konstiga SD-are är följande: ”Jag vill tro att du-ni då när jag hade kontakt med SD inte ens visste att SD fanns! Om i SD inte vill att en tungviktare och internationell politiker som jag med kunskap och erfarenhet inte skall vara med, så, jag behöver inte er, ni kan går i er väg.

 

Vi går vidare men undrande.

Eller är det för att jag skrev att Sverigedemokraterna (SD) inte gör bra från sig att utesluta medlemmar precis som Svenskarnas parti (SvP) gör lika dåligt från sig att försöka locka till sig SD medlemmar? På den punkten står jag fast: en familj tar hand om sina barn och stjäl inte andras! Man tar hand om de sina och är mån om dem, man sparkar inte ut medlemmar från tillhörighet, trygghet och utveckling! Allt går att förhandla och övertyga, kompromissa och förändra. Nolltolerans tillhör elitism och diktatoriska fasoner och inte demokratiska, DET STÅR KLART FÖR ALLA SOM VET VAD DEMOKRATI INNEBÄR… eller!?

Finns det annat som gör att ni inte är glada över mig? I så fall har ni redan visat att ni inte ser klart i de djupa politiska labyrinterna och skiljer på det som är lögn och sanning. 

Nu säger jag att soptunnan har ett stort gap, och det är där som er information och SD:s medlemskort hamnar för gott!

 

PÅPEKAR

Härmed passar jag på att påpeka att ALLAS POLITISKA PARTIERS FELAKTIGHET OCH ORÄTTVISA BEHANDLING AV ALLA SVENSKA MEDBORGARE ”Att inte tillåta utslagna, före detta dömda och dömda att delta som förtroendevalda i kamp för maktpolitik. Principen är tyrannisk och KRIMINELL!

Till dess att de medborgarna själva erkänner tillhörighet t.ex. till Sverige och därtill är svenska MEDBORGARE har HAN-HON RÄTT att delta som representant och förtroendevald till politikisk front för det PARTI SOM DE TROR PÅ! Dvs. med andra ord att utesluta medlemmar ur politiska partier eller inte tillåta de dömda vara med i maktpolitik är som att säga rakt ut att dessa utslagna har förlorat rätt att vara svenskar, att Sverige inte tillhör alla svenskar, att Sverige tillhör en elit, att nationella gränser är en bluff, att nationen är en affärsidé, att djungelns lag råder osv.

 

BARA 

Ensamma ideologin som tillåter ALLAS deltagande i maktpolitik tills vidare är bara vi i VI-PersonRörelse… kom med! Varför? För att rättvisan inte står alltid i lagboken och vi har bevis (inget nytt) att alltför många oskyldiga är på olika sätt orättvist dömda och andra frihetsberövade. Se front alternativ Politisk Kriminella Allas Partiet http://www.vi-pr.se/politisk_kriminella_allas_parti.htm .

 

JAG 

Vad var det som lockade mig till SD?

Som jag sade under mötet med Jeff Ahl och andra närvarande samt från början vid möte med Bodens fd ordförande Lars Röjne och möte med fd Länsansvarige i Peter Aldenlöv att det var invandrings frågan som är central för mig. Men, som jag sade till andra och skrivit i mina analyser att om Socialdemokraterna och Vänsterpartiet skulle lätta trycket av den multinationella inriktning och den historiska hatinställning som inte är aktuella i dagens tid ”de röda mot bruna”, då skulle det inte finnas mycket kvar av SD.

 

MIN INSTÄLLNING

Om inspiration till SD har varit socialistisk med grön toning fast numer tillagt socialkonservativism som i sig är dels nationalistisk, skillnaden från frihetliga koperativistiska till nationella korporativistiska och till internationalistiska socialister dagens så kallade multikulturella, fast gapet kan vara stort, finns ett band av samhörighet som säger: vi har bara en planet att leva på och dessa resurser vill vi dela med varandra.

Här med vill jag avsluta med att påpeka att de verkliga motståndarna är de som naturligt långt över det historiska tänker och vill annorlunda: KAPITALISTERNA. Så, om vi tillägger lite acceptans om privatisering som är liberal och dvs. av kapitalistiskt toning som inte har gränser, med dagens realistiska överlevnads princip som nationalistiska har med världs samverkan (oundvikligt) som internationalistiska som är på frammarsch; fyller vi i nödvändiga krav som gagnar alla mot världskrig och världsfattigdom.

 

Jag har mina analyser och förslag i VI-PersonRörelse som talar klart om vad som gäller.

Med enklare ord, om SD fortsätter med elitistisk syn och fasoner så blir det en farlig politik som kommer att förtycka sina egna som redan har visat kännetecknen som ett exempel längre fängelsestraff, ungdomar som interneras med grova brottsliga och så vidare. Ändring på kursen måste ske!

 

Gällande tvångsinvandring så är det ett brott mot nationer och tills nationer finns… finns också rätt till suveränitet!

Fördelning av världens resurser för mänsklighetens överlevnad vilar på samvetet av dagens politiker och det skall inte styras vare sig kapitalister eller socialister eller andra som styrs av maktsjuksyndrom http://www.vi-pr.se/maktsjuksyndrom.htm

Tor Svärdtorp

www.vi-pr.com