SVÄRDTORPS del visa SLÄKTTRÄD... VÄLKOMNA

Tor Svärdtorp, ensam ljushårig mitt bland alla svarthåriga pojkar det var jag och det var i 3:an och kanske redan då tänkte jag på livets mening och på Dig. Jag tänkte på Dig http://www.vi-pr.com/vi_samhallet_8.htm när jag blev mogen.

Som politiker och ideolog tänker jag på  Dig nu.

På min fritid som konstnär http://www.vi-pr.com/konstn%C3%A4r_gam.htm tänker jag på Dig, på ditt intellekt.

Som tänkare http://www.vi-pr.com/krig_fred_6.htm tänker jag ständigt på Dig och min fråga är: hur mår du?

Som grundare och mästare i GMS (Grön Munk Självförsvar)  http://www.vi-pr.com/gon_munk_sjalv_forsvar.htm och https://www.youtube.com/watch?v=vPGh2uKZWAs tänker jag på Dig, på din frihet och självständighet.

Under överlevnadens övningar http://www.vi-pr.com/tor_svardtorp_overlevnad_sopravvivenza.htm tänker jag på Dig, på din framtida överlevnad.


Lite mer om Tor Svärdtorp

MAXIMUS. Etimologin: Namnet Maximus har sitt klara ursprung från ordet Maximum. Etimologisk (ordets ursprung) är som följer: Max’imum det högsta (största) möjliga: egentligen neutrum från latin Ma’ximus den störste.

1:a delen: Genealogi (släktforskning). Det handlar om ursprunget till Italienska familjen Massimo, en genealogisk berättelse som har sitt ursprung från de antika gudarna Herkules och Evandro. Detta ursprung är min familjs ursprung, numer en svensk familjs ursprung. (A) Svenskt efternamn Svärdtorp det är nu mer dels av tusentalsårig historia som har sina rötter till ANTIKEN. Jag som är grundare till den nya stammen och antog förnamnet TOR. Tor är åskans gud inom asatron. I svenskan och i övriga germanska språk har Tor givit namn åt torsdagen. Tor framställs ibland som en världsordningens härskare (B) Grekisk, Romersk och latinsk början… Grekland, Herakles: Herakles är en hjälte i grekisk mytologi. Han är son till Zeus och Alkmene, en dotter till kungen av Mykene. Herakles kallades av romarna Hercules: Herakles har givit namn åt Herakles stoder, det vill säga Gibraltar sund, bortom vilka (enligt Platon) Atlantis en gång skall ha sjunkit. Gibraltar sund kallades länge Herkules Pelare, dvs. ”…där jorden slutar”. Hercules: Son till guden Jupiter och prinsessan Alkmena var i romersk mytologi motsvarigheten till grekernas Herakles. (C) Evandro var i romersk mytologi barn till Carmenta och barnbarn till Pallante av Tegea. Evandro som förnamn är ett namn av en mytologisk hjälte som betyder ”Man av aristokratiska känslor”. I den grekiska mytologin är Evandro också son till Ermes. I södra Italien finns en by som kallas Evandros fästning.

2:a delen. ROM: Romersk varghona som dia tvillingar Romolos och Remolos

Enligt legenden fördrevs en kung av sin bror någon gång i tiden. Hans enda dotter födde tvillingar. ”…barnen sattes ut att dö i floden Tibern, och modern murades in i templet…” 

Enligt myten råkade en varghona komma förbi. Hon tog hand om barnen, gav dem di och omvårdnad så att de överlevde. En herde kom förbi vargens håla, upptäckte pojkarna och tog dem med hem till sig och de kallades Romulus och Remus. Kring floden Tibern fanns vid den här tiden sju större kullar. Romulus och Remus byggde en stad, Rom. Den romerska tideräkning började när staden var färdigställd, enligt gängse tideräkning år 753 f.Kr.

 

3:dje delen. MASSIMO  

 

Kriminalfamiljen Massimo

2021-02-17. Don Fabrizio Massimo-Brancaccio är Vatikanens huvudägare och har stor auktoritet över den sicilianska maffian. Han är ägare till Clan Corleonisi. De har en stor fästning i Arsoli och ett annat slott i Kampanien. Familjen Massimo använder lejon på sin vapensköld, som Corleone. Sicilien använder ett lejon på sin flagga. Familjen Massimo tar ofta namnet Leone, som betyder lejon.

Brancaccio är en stadsdel på Sicilien där Cosa Nostra har sitt ursprung och namnet på familjen Brancaccio som senare slogs samman med familjen Massimo. Massimos använder våld, hot, terrorism, utpressning och utpressning som sina främsta kontrollverktyg.

Familjen Massimo är en av de äldsta familjerna i Rom och hävdar härkomst från den antika Fabii-Maximus-dynastin. De har förmodligen en del av Maximus härkomst. Påven heter Pontifex Maximus. Massimo eller Maximus betyder massiv eller den latinska betydelsen av störst. Familjen Fabii var känd för att använda den "brända jorden" militära taktiken under Romarriket. Bränd jord är en hänsynslös taktik där de bränner allt som kan hjälpa en fiende som mat, resurser och människor.

Kommunistiska Fabian Society använder vargen i fårakläder för sin logotyp. Fabii som Fabian. Familjen Massimo är gift med kungliga ätter som adeln Savoy, Wettin, Bourbon och Osorio, de har en familjegren i Galicien, Spanien.

Familjen Osorio använder vargar i sina vapen. Prins Carlo Massimo är gift med prinsessan Elisa Osorio av Moscoso y Estagna. Amancio Ortega är från Galicien och arbetar som bankir och penningtvättare för spanska adelsmän, inklusive huset Osorio. Amancio Ortega är en av de rikaste miljardärerna och är värd mer än 70 miljarder. Amancio Ortega är ägare till Inditex med butikskedjan Massimo Dutti, high-end mode.

Prins Stefano Massimo gifte sig in i den brittiska familjen Foxwell och är en modefotograf med bostäder i London. Prins Stefanos mamma var den engelska skådespelerskan Dawn Addams. Familjen Massimo de Roccasecca äger Clerkenwell Mafia i London, även kallad Adams brottsfamilj, och är delägare i flera irländska maffier. Clerkenwell-distriktet är känt som Londons "Lilla Italien".

Rupert Murdoch, ägare till Fox News, är en Vatikanriddare av Saint Gregory Order. Fox utsågs i hemlighet av Foxwell. Räven anses vara ett listigt djur. Fox News är en propagandamaskin för Vatikanen.

Prins Valerio Massimo grundade SCM Capital Partners och ett flygbolag som heter Auctus Industries tillsammans med sin affärspartner Duke Edward Spencer-Churchill. House of Massimo och annan italiensk adel har infiltrerat Storbritannien och arbetar med House of Windsor och några brittiska kollegor. Familjen Massimo har gift sig med familjerna Lucchesi-Palli, Savoy-Genovese och Bourbon. Alla dessa familjer är maffiaägare.

Familjen Massimo har en nära allians med familjen Borghese med prinsessan Barbara Massimo Brancaccio gift med prins Scipione Borghese. Jag tror att miljardären Bulgari-familjen i Rom arbetar för familjen Massimo. Familjen Bulgari och deras smyckesföretag utreddes nyligen för skatteflykt. Vissa smyckesföretag är inblandade i penningtvätt genom att fastställa smyckespriser.

Familjen Bulgari har sitt ursprung i Bulgarien, som använder ett vapen med två lejon som liknar Massimos vapen. Jag tror att termen Black in the Black Nobility syftar på Svarta havet längs Bulgariens östra kust där några goter bodde. Orden massa ( massa ) och utbuktning ( utbuktning ) kan vara synonymer.

Huset Massimo är kärnan i den svarta adeln. De är huvudägarna till den heliga stolen. Jag tror att de har en gömd förfader med det gamla spanska huset Bourgogne. Drottning Máxima av Nederländerna hävdar burgundiska anor. Jag tror att baron August von Senarclens av Grancy, som hade en affär med prinsessan Wilhelmina av Baden, var en släkting till familjen Massimo och det var därför huset Hessen skapade namnet Battenberg för ättlingarna till Senaclens, som senare gifte sig. in i kungafamiljerna i Ryssland, Spanien, Sverige och England.

Son till prinsessan Mary av Battenberg kallades greve Maximilian och en annan misstänkt Senarclens var prinsessan Maximiliane Wilhelmine Auguste Sophie Marie av Hessen. Prins Carlo Massimo övervakar Maltas suveräna militärorden som president för den italienska sammanslutningen av Maltas orden.

The Order of Malta var inblandad i flera krig och flera högre militär- och underrättelsechefer i USA som Alexander Haig, William Colby och John McCone var riddare av Malta.

Familjen Massimo har auktoritet över en fraktion av jesuiterna genom deras Massimiliano Massimo Institute och den tidigare jesuiten Nobile Collegio Mondragone, som hade fem Massimo-presidenter. Prins Ferdinando Massimo har varit hederspresident för detta nedlagda universitet.

Mondragone använder en drake för sin symbol. Den svarta adeln använder jesuiterna som romersk intelligens och infiltratörer. Roman Mario Draghi är ordförande för Europeiska centralbanken och Draghi är utbildad vid Massimo Institute. Den svarta adeln har kontroll över stora rikedomar genom schweizisk privat bankverksamhet.

Det finns tre styrelseledamöter för Bank for International Settlements kopplade till Rom, inklusive Mario Draghi, Fabio Panetta och Ignazio Visco. Den onde prinsen Giacomo Massimo-Brancaccio arbetade på Banca Finnat, som ligger i Roms Palazzo Altieri.

Familjen Massimo är grunden för det globala brottssyndikatet och de är involverade i alla tänkbara brott, inklusive krigsförbrytelser, terrorism, mord, utpressning, hot, människohandel, penningtvätt med mera.

Familjen Massimo driver också organiserad brottslighet i Rom som Magliana Mafia och var en av familjerna bakom den nyfascistiska gruppen Nuclei Armati Rivoluzionari ledd av deras agent Massimo Carminati.

Denna familj har en del av ägandet i flera maffier, inklusive Corleonisi-klanen, Magliana-maffian, Gambino-kriminalfamiljen, Clerkenwell-maffian, Lanza-kriminalfamiljen, Philadelphia-maffian, den irländska maffian och brottsfamiljen Boston. De flesta maffior betalar sina skulder till familjen Massimo genom deras Corleonisi-klan.

Enskilda maffiafamiljer tjänar miljarder per år. Jag tror att Massimo Palazzo har en underjordisk tunnel som ansluter till källaren i Vatikanen, vilket är hur de har behållit sin kontroll.

Familjen Massimos har nyligen gift sig in i familjen Carpegna-Falconieri-Gabrielli, som fungerar som deras stöd. Medlemmar av brottsfamiljen Massimo inkluderar prins Fabrizio Massimo-Brancaccio, Donna Alessandra Malesci, prinsessan Barbara Massimo Brancaccio, prins Giacomo Leone Massimo Brancaccio, prins Carlo Massimo, prins Stefano Massimo av Roccasecca, prins Valerio Massimo av Roccasecca (Foxwell), till prins Cesare Massimo av Roccasecca, prins Tancredi Massimo av Roccasecca, prins Ferdinando Massimo, prins Lucovico Massimo-Lancellotti, prins Ascanio Massimo-Lancellotti och prins Filippo Massimo-Lancellotti.

Prins Giacomo Massimo-Brancaccios namnlösa far är en annan högt uppsatt och välskyddad medlem av denna onda familj som möjligen bor i Frankrike eller Franska Polynesien. Familjen Massimo är den största källan till ondska på jorden.

På en släktforskningssajt står det att Giacomo är Fabrizios son. Det är inte sant. Fabrizios son heter Marcantonio och han har också en dotter. Jag tror att Giacomo är son till Fabrizios styvbror, som inte har något namn.

De verkar ha ändrat företagsnamnet eller tagit bort sin onlineinformation, men det finns eller fanns ett high-end LED-belysningsföretag i Italien som heter Illuminazione med en toppchef vid namn Fabrizio Massimo som arbetade i deras belgiska division. Jag tror att deras belysningssystem använde elektroniska sinnekontrollenheter med fiberoptisk spionteknik.

Finns det något samband mellan NXIVM och Bronfmans?

Jag antar att NXIVM sexhandelsskandalen är mer relaterad till familjerna Colonna, Ruspoli och Bourbon-Dos Scilias baserat på deras lägen i Albany och Montreal, eftersom dessa territorier har maffier som ägs av dessa familjer. Denna sexhandelsskandal är också en distraktion från mycket mer allvarliga sexhandelsringar, vilket innebär att de inblandade inte är på hög nivå och disponibla för dem.

 

Massimo är en romersk prins familjen som säjgs vara Europas äldsta prinsfamilj. Familjen Massimo i sin tur kom från en annan anrik romersk familj med namnet Fabia. Denna familjen, Fabia, berömde sig att själva komma från Herkules och Evandro. Quinto Fabio Massimo Verrucoso , (275 f.Kr. - 203 f.Kr.) Han kallades Cunctator den taktikern och strategen. Han var romersk general och politker. Han tilhörde familjen Fabia “Gens Fabia”. Han blev konsul 5 gånger (233 f.Kr., 228 f.Kr., 215 f.Kr., 214 f.Kr., 208 f.Kr.) han blev även romersk diktator. Han vann kriget mot Hannibal «Quintus Fabius Maximus Cunctator, Verrucosus a verruca in labris sita, Ovicula a clementia morum dictus, consul de Liguribus triumphavit. Hannibalem mora fregit…”

 

Från Latin.

«Missus adversus Hannibalem postea a Romanis Q. Fabius Maximus. Is eum differendo pugnam ab impetu fregit, mox inventa occasione vicit.»

Svensk översättning från latin av Tor.

”Femte Fabio Massimo skickades av romarna för att kriga mot Hannibal. Han undvek strid med mening att hitta en bättre tillfällen för att slår till och vinna kriget.”

Massimos familjen slogs för slaveriets upphörande i Rom. Massimos ägde och styrde allt domstolsväseende i Rom och de körde bort vulgära folk från makten. Från den tiden till våra dagar blev “Gens Maxima (Massimos folk)” kända som Påvar som Atanasio J. och Pasquale J., domare, statchefer, militärofficier, författare, läkare m.m. Medeltida slott mer kända tillhörande familjen var S.Vito, Ciciliano, Genzano, Montefortino, Patrica, Pisognano, Pistergo, Prossedi,

Roccamassimi, Roccasecca, Torrita, Arsoli   , Intrafiumara m.m. Vidare

 

Efter alla undersökningar stämmer släktforskning och mer är som följer bl. mycket annat:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2BS15L26f_Q 44 634 visningar28 sep. 2021 - Da Roberto Trizio om Quinto Fabio Massimo detto verrucoso e temporeggiatore.  

https://www.youtube.com/watch?v=3jCkI31X01w 2 minuter lång. Berättelse om Quinto Fabio Massimo il temporegiatore.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5wWWcvobaEA 13 juni 2018 Av Marco Busetta: Fabio Massimo dog 72 års gammal. Som barn var han sent i förståndet precis som jag och mina barn (genetisk bevis) men han blev en stor strateg m.m. och jag precis som han jag är analytiker och taktiker, med stor intresse på s.k. vita vapen (svärd, knivar osv.) undervisat i det i egen budo, instruktör i den militära när strid (den psykologiska och faktiska), ha politiska kunskaper och vad mer som gör att gener stämmer varandra? Ja, gener säger sitt! När jag var i Bruxelles i Belgien på 90 talet, en asiat (kines) gator spåkvinna sade till mig att jag skulle dör när jag var 72 år… kanske hon som jag inte viste då att Fabio Massimo… var han som dog! I år är jag UNG precis som han till 5 december då bli jag ett år yngre hahaha! Alltid glad, humoristisk och tacksamt för livet oavsett…

https://www.youtube.com/watch?v=lGaLf3P3NAk Dr. Ivo Bianchi  om Quinto Fabio Massimo Verrucoso

Jag är en av dessa arvingarna och med mig alla mina barn samt alla andra Massimo (som efternamn) ute i världen. Denna dag den 6 januari 2007 sitter jag på övervåningen i en liten bondgård som kallas "Finnstuga "... mitt i Sverige (Ovanåker kommun, Edsbyn i Hälsingland  två km från Dalarna). MEN precis nu 2021-10-15 efter Vikbäcken (Hakås) i Jämtland, sedan också efter Kärbäck och Seskarö (Haparanda) sitter jag i Boden i en varm bostad... njuter att se de första snö flingor komma från himmelen...


Om DNA... 2021 https://www.youtube.com/watch?v=SphBnN6liRI


Lite om min uppväxt: Jag vill tro än idag att genom läsning av Marx och Smiths centrala verk har jag kunnat utöka min analysförmåga. OBS! Jag läste deras verk 4 gånger med  skriftlig sammanfattning! Då jag var 17 år. http://sv.wikipedia.org/wiki/Adam_Smith, http://sv.wikipedia.org/wiki/Kapitalet OBS! När jag var 15 år deklarerade jag mig som anarkist! OBS! När jag var 12 år var jag ihärdig monarkist och det släppte jag inte förän jag blev 16 år! OBS! 20 år tog det för mig för att befria mig från katolicism. Svenske själskosmopoliten Tor Svärdtorp, han har genom det nihilistiska - anarkistiska - frihetliga - socialistiska - pruhdonienska (PIERRE JOSEPH PRUDHON http://sv.wikipedia.org/wiki/Pierre-Joseph_Proudhon . Ideologierna/Filosofer/proudhon.html) och stirnerienska (MAX STIRNER http://sv.wikipedia.org/wiki/ Individualanarkism . http://sv.wikipedia.org/wiki/Max_Stirner . http://www.df.lth.se/~triad/stirner/#denende) ekonomiska och filosofiska tänkandet alltid strävat efter ett rättvist och utvecklat mänskligt samhälle. Numera är det via VI-pr, som syftar till ett VI-samhälle som han ser den utvecklade människan med bemärkelsen VI - are. Ideologen ser som alternativ till allt tänkbart våld, kaos eller ordning i högsta grad en form av federalism animerad av lokala kommittéer. Dessa komponeras av frivilligt deltagande, familjeföretag och den enskilde. Ett samhälle präglat av dynamiska harmonier mellan pluralistiska personligheter där den ”individuella friheten” är syftet. Under 60 och 70-talet ansåg han redan då att varje partipolitisk, rörelse, KAN förvandlas till egen självständig stat, land eller rörelse. Detta konkretiseras numera i den nygrundade VI-partirörelsen som inte är ett traditionellt parti i konkurrens med andra. VI-pr har som primärt syfte i denna rörelse - organisation ett förslag till en lösning mot politiskt våld. Anser att makten som sådan skapar behov hos människor. De drivs till olika intressen och skapar den värld som vi lever i idag.

...mina ord sårar inte de är väckande...

 

MIN LÄRA ÄR DINA ORD
Historien tillhör förgången tid, igår, eller stunden före och efter mina ord...
Realiteten, stunden här och nu är det som gör mig verklig, det som jag säger och gör. Här och nu är livet
... och min sanning.
Jag skall leva i nuet, ingen skall erövra min individuella frihet.
Jag skall överleva allt förtryck, inte igår eller imorgon.

Jag känner inget hat och jag vet inte vad hot är, rädslan (*) har jag ingen vetskap om.
Jag bär inga känslor...(*1) jag är fri.
För DIG som bestämmer över andra eller mig, läs noga.
Jag är en härdad krigare... du gjorde mig sådan.
Jag har ett minne och jag kan jaga, du gjorde mig sådan.
Jag bär smärtan och nu kan jag känna fientlighet, du gjorde mig till en sådan.
Du... ni är många, men jag är den "absoluta".
Ni kan erövra mig endast med döden, men då blir jag ett exempel i historien som påverka fria och heta känslor hos de förtryckta.
Där folk har makt och pengar, där folk berusar sig, där finns intresse, där finns politisk lögn.
Ni kan förbjuda för ni är rädda, ni kan skjuta för ni är fega, NI är INGET för mig.
Det som jag har att säga har jag skrivit till DIG. Ta lärdom och lev det.
Lyssna på mig och lev i nuet.

Tor Svärdtorp

OBS! * Med det menar jag "Detta psykiska tillstånd när striden påbörjas till ett rättfärdigt slut. *1 Med det menar jag ånger efter rättfärdig strid.


Lite om dagens arbetsansökningar vid socialförvaltning, polisen och försvaret 2010, 2011. Socialförvaltning i Haparanda och polisen i norrbotten. Min ansökan hos båda myndigheterna gällde ett projekt som kallas "tredje ögat: TS inramning. TS-inramning ”Tor Svärdtorps visuella och röstberättigade säkerhetsformgivning för socialarbetare, vakter, livvakter, poliser, domstolar, institutioner för placerade och frihetsberövade, militärer, skolor osv. (privat och offentlig sektor)”. I korthet: EKONOMISKA FÖRDELAR: mindre skatt för underhåll av placerade barn vid institution. SOCIALA FÖRDELAR: en mer harmonisk samlevnad som en del av en starkare samhörighet. POLITISKA FÖRDELAR: stabilitet och kontinuitet för regerande politik. INDIVIDUELLA FÖRDELAR: de mänskliga rättigheterna uppnås" (se också på http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm. Kyligt svar från soc. blev att de behöver inte... och polisens mer klokare svar från konsult blev att indragningar inte ger möjligheter till anställning. Försvaret svar blev:

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com