ÖPPET BREV TILL MEDIA

 

 

 

ÖPPET BREV TILL MEDIA

 

 

BODEN Sverige 2022-03-26

 

 

Förtryck som är VÅLD!

Vad tycker DU om att någon blandar sig i dina angelägenheter? NEJ! VARFÖR GÖR NI DET DÅ MED RYSSLAND? Varför har ni inte förstorat händelserna som USA:s angreppskrig på Vietnam, Irak, Libyen, Afghanistan, Jemen, halva Afrika osv.? Varför gör ni inte stora saker av det och gör rätt genom att lägga tillbaka de felaktiga spelbrickorna när européer invaderade Nordamerika, Central och Sydamerika, Australien och Norden osv.? GE TILLBAKA TILL URINVÅNARE TOTAL MAKT GENOM ATT TA PLATS I ERA IMPERIALISTISKA OLAGLIGA OCH VÅLDSAMMA REGERINGAR! Eller se till att dessa är med i demokratiska beslutfattandes rätt Sida vid sida med VÅRA REGERINGAR?

 

FN, NATO, och myriader av organisationer som säger sig medverka för demokrati, mänskliga rättigheter och fred eller respekt för egen identitet…

Någon skrev om ” vapen är den nya symbolen för fred (apropå Ukrainas krig)?” Fredsbevarande ryska militärstyrkor i Ukraina med mening att skydda egen befolkning och skyddar sig mot hot av NATO  – EU, England och alla ”Andra” som är med. Nationer, grupper, organisationer och den enskilde som är påverkade, fångna, styrda av en galen makthavare eller av en grupp politiska representanter vilka en del av dessa är inkompetenta eller korrupta med eller utan ett skelett i garderoben. LÖSNING I RÄTTVIS MENING ÄR att i vilket fall som helst låt eget folk genom en majoritet via en folkomröstning ta ett beslut i sakfråga! Informera folk om det genom t.ex. media att framföra det på ett jämlikt sätt, där finns de som är för och andra som är emot med klassiskt tänkande att majoritet beslutar oavsett lidande för minoritet. Fredligare är att låta den drabbade minoriteten vara fri och göra som de vill!

FN (blå baskrar) och myriader av organisationer har medverkat i självständiga eller marionettnationer i världen, vad har de åstadkommit? Finns fred i världen för det?

 

GLOBALISERING för vem och varför?

Ni har i tysta steg dragit in oss förståndiga (i minoritet) och andra fattiga utan val (i majoritet) i rent helvete av era lögner! Är det rätt?  NEJ!

Vem är DU som inte har berättat att den negativa GLOBALISERING som grundas på stater, politisk makt med pekuniära (ekonomiska) av pengaintressen,  har varit på gång efter sista världskriget och är på gång än genom att använda sig av konkurrens och s.k privatisering och INTE FRÅGAT OSS OM DET om vi vill vara med eller ej? Gör man så utan min vilja gör man våld via förtryck!

Har ni inte än fått en snilleblixt som gör att ni förstår att det finns i allt som vi människor gör, de negativa eller positiva i det hela? Positiva diktaturer är en typ av diktator eller junta som håller ihop etniska variationer med mindre eller extremt hård hand. Vi har sett de negativa konsekvenser som då BEVISATS efter att dessa diktatorer röjdes bort så blev det våld, kaos, fattigdom och misär i dessa områden! NI KAN INTE FÖRNEKA SANNINGEN av dessa konsekvenser!

Här gäller det Ukrainas situation där ryssar skyddar sig mot långvarigt övergrepp och hot av obehöriga NATO & Company och där en marionett regering ZELENSKY avslöjar att istället för att välja exilregering fortsätter underblåsa våld mot sitt eget folk! NI mediala makter fortsätter spela ett spel genom att manipulera sanningen via bilder, skrivelser, rapporteringar och gör PROPAGANDA för en och inte för alla! Ett bra sätt att vara neutral är att varje sändning ni visar så skall det finnas PLUS och MINUS, Den som är FÖR och den som är EMOT så att lyssnare och tittare får en klarare uppfattning om vad de själva kan ta ställning till!

 

Ekonomiska SANKTIONER?

Ryska medborgare i Ryssland eller inte, förvandlas till offer som förföljs och straffas av sanktioner… frågan är: HAR NI FRÅGAT DEM om det är rätt eller fel med detta agerande, NI som är främmande makt

 

Ukraina och hjälp från omvärlden.

Lagar som förbjuder att medborgare inte kan lämna landet är diktatoriskt!

ZELENSKY:s ständiga krav om hjälp från omvärlden avslöjar brister i omdömet om överlevnad och ansvar för Ukrainska folket. Genom att anklaga omvärldens makthavare och fria världens medborgare som ansvariga, för att inte kunna få snarast militär hjälp och stöd. Den medverkan förvandlar honom till en farlig och falsk person fånge av eget megalomani (mentalsjuka) som drar oss in i ett tredje världskrig!

 

VARFÖR militärt stöd till främmande område som Ukraina och deklarerar val till partnerskap för kriget? Är det inte så att det är samtal som gäller för att genomföra en fredlig dialog om icke våld när ni själva inte är objekten till instabilitet!  Objekten till instabilitet? 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kwwG2mM_7QA (Ukrainian President Bans 11 Oppostions  Parties)

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com