VARAellerICKvara

 

 

VARAellerICKEvara

 

Boden 2022-01-02

 

VACCIN eller ej?

Härmed beskriver jag en sanningsvara som kommer ifrån mig själv, resultaten är att jag måste tro på det.

 

Jag blev sjuk och nu mor jag väldig bra, med dagar som går upp o ner så klart men mest toppen på sno...n! Ja, då måste erkänna att medicinering har gjort sitt och resultat blev som syftet att medicin gör i sitt beskriv i deklaration. Proverna om mitt hälsotillstånd blev gjorda på Kalix sjukhus av en klok läkare från Ryssland!

 

Varför skulle jag då när jag insjuknade skulle motsäga mig till dessa mediciner som blev ordinerade? Varför skulle jag grubbla om si och så? Varför skulle jag tro att det inte var bra medicinerar i sig? Varför skapar konspirationsteori? Varför osv.?

 

Om jag har ont och ta en medicin, oavsett att det är industriell tillverkade eller s.k. folk medicin här t.ex. en serie av mina odlade kryddor för en hälsosamt alimentation och andra medicinväxt plockade i skogen samt andra importerade vidare från andra källor kända och okända (här en del av mina egen tillverkade oljor, salvor, handsprit mot virus, och en dels inom domän gamla mästarnas konst se mer på http://www.vi-pr.com/gam_arbetsbok.htm) mediciner alltså som förändrar mitt tillstånd och stoppa smärta, produkter som jag applicera på min konst som är flera 100-1000 tals års beprövade, då, jag skall inte förneka att resultat var eller är bra för hälsa och kvalitet av min konstproduktion är högt, eller hur?  

Idag man opererar människor skeletter som knä, höften, armar och bena med metall delar eller plast som robotliknad; man operera njurarna, hjärta m.m. med andra levande vävnader från donationer av avlidna eller levande människor, delar av dessa nödvändiga vävnader transplanteras från djurrike tom. växtrike och resultat är ett förlängt liv. Varför då skall jag inte tro på bevis att det fungerar?

Syfte till att man känner sig upprört, kan vara inbillning eller kunskap att det finns människor som tjäna på det på ett sätt som vi anser vara oacceptabelt! Men, det säger inte till mitt ansvar och till mitt samvete att en smittsam sjukdom som bevisad med smärtsamt konsekvenser och döden att det skall ha fri lejd. Ja, i frihetens namn du få tro och göra som du vill men det skulle vara bra om du tänker över nåt som du inte kan vetenskapligt bevisa som t.ex. att om vi inte ta vaccin upphör smittan! Kan hända att smittan upphör i Darwins mening att den starkaste överlever, att risk är decimering av del av population, att en hel population går under eller hela mänskligheten samt en del djurarter försvinner med! Om du fortsätter obstinat att står för det utan bevis så anser jag du kan behöv hjälp med vidare samtal i ämnen eller bredare en så som t.ex. talar också om politik. Politik betyder ”kunskap att regera… sig själv”.  

Men först en observation angående mitt tillstånd, i andra plats är hela historien om orsaker till mitt tillstånd och för tredje är POLITIK som innebär ett sätt att pröva för dig själv som i vaccin problematik om vad du kan i ämnen som i sig kan bevisa dels av ditt rätt att säga nej till vaccin och så att jag och många andra kan vara tysta och acceptera din ställning!

FÖRST

Själv kan inte delar mig själv i två stycken och jämföra viken del av mig är sant att jag skulle har mott bättre utan medicinering eller om det är som blev att jag mor bra med medicinering. Ja måste följa logiken i de vetenskapliga rön tro på det som jag lever idag och att med preventiv medicinering har jag inte var eller är i behov av kirurgiskt angrepp lätt eller tung som kan har varit fråga om.

ANDRA

Det började så. Min fysiskt och mentalt tillstånd var toppen. Upp till 1,5 mil till 15 km promenad ibland med 25-32 kg packning oavsett om det var super varm eller superkallt! Då var den tid i Haparanda och upplivade min före detta militär stäning.

Fortsättande med mina konstutställningar med besvär att flyttar bredare målade konstverk och möbler osv. https://vi-pr.com/konstn%C3%A4r_gam.htm  I samband med det satt sig stopp (inte slut) med bärande. Det var efter en konstutställning under ansträngningar för att flytta saker och ting gjorde at min underbara fysisk styrka upphörde plötslig och gick inte flytta saker upp för trappor till den första våningen. Då skapades en tankeställare som gav resultat att jag behövde går på ett hälsotillstånd. Det handlade om hjärta och då blev Kalix sjukhus.

Men, varför då blev jag sjuk? Jag lämnade fråga till flera medmänniskor som hade flera kunskaper och erfarenhet. Här är orsak http://www.vi-pr.com/karande_2021.htm EN fysisk orsak från ett mentalt tillstånd, förlusten om vad jag menar var den käraste jag hade och ha ”mina SMÅ barn”!  

Okunskap av utredare, lurendrejeri, lag som inte är bearbetade för att skapa rättvisa i samhället, statens barnkidnappning, vanmakt i alla fronter.

Hos mig det går inte att släcka rättvisepatos och känner jag inte till någon förlorade krig mot en, flera eller STATER! Så bränsle matar vidare eld som du vidare kan läsa skrivelser på http://vi-pr.com/personliga_%20installningar.htm (läs mig!)

TREDJE

http://www.vi-pr.com/ Skillnaden skall göras radikalt bland om vad statspolitik är och vad är en ickestats politik.

Politiska partier som inte deklarerar sig vara socialister, kommunisteer, liberaler grundar sig på makt och lukrativ intressen. Anarkism är den politik som inte förenas med staten se vidare på http://www.vi-pr.com/makt_icke_maktpolitik.htm och relaterar detta med ovannämnd länk ”Personliga inställningar vid t.ex. ”läs mig”.

Vad ha politik att göra om jag väljer ja eller nej till antivirus injektions spruta s.k. vaccin?

Vi kan säga att vaccin kommer att utvecklas i olika former som vi kan ta för att motverka sjukdomen… oavsett vilken som är smittsamt och kan skapa pandemier. NOTERA inom ditt val för vaccin eller politik är som följer: genom en nihilistisk tänkande erkänna att om inte vi utrotar pengar eller genom att fortsätta stödja ekonomisk konkurrens fråga som är dynamiken till kapitalism under liberal tänkande, att tar eller ej vacciner och frågan om vaccinet nytta eller ej, kommer inte att lösas tills inte finns möjlighet att alla tänker och gör lika!

Är bevisat genom alla insjukningar att risker för smittan av osynliga virus är höga för de som inte vaccinerar sig. Med variant av OMICRON tom. de vaccinerade kan av olika omständigheter blir smittad samt utan ålderskillnad! Är vidare bevisad av historia som inte alltid behöva upprepa sig som en dels påstår men dagens realitet bevisar att en världsrevolution är långt inne i UTOPI och makrosamlevnad kallad globalisering är styrda av KAOS. Samhället KAS som vi lever idag och om du vill eller ha tid se mer på http://www.vi-pr.com/vi_gratis_samhalle.htm som extra Molotov bränsle till DIN kunskap kan hjälpa dig till förståndet!

Kom ihåg tre saker: KAPITALISM är den ideologin som leder i vår planet. DIKTATUR behöver inte alla vara dåliga dvs. korrupta. DEMOKRATIER som är statsdrivna är i storsätt sjuka av demagogi, oligarki osv.

Med virus, utan virus eller annat ALLT ÄR POLITIK!

 

 

Alltså, resonemang blir surrealistisk när man tycker att virus inte skadar! Lika surrealistisk är inte tro att vaccin inte ger effekt mot angripare virus! Skall jag tro att medicinering oavsett naturen inte är bra i huvudtaget ... jag hjälpte folk att uppleva natur medicin och upplevt själv att mår bra efter har använt det... skall jag inte tro på det? Då lika bra att säga att vi existerar inte... TRO DU PÅ DET?! 
 

Upplopp i Holland - Nederländerna och andra nationer mot medicinering och grön pass det vinklas ut del av den surrealistisk tänkande om vaccin. Vad tycker du om följande analys med lösning eller alternativ eller vad med och föreslå och skriv till mig, till oss och till dig själv så kommer jag vidare kontakta dig så lång det går eller hinner med tor.svardtorp@gmail.com  

 

 

GRÖN PASS

OBS! =Post Skriptum(PS)=Nota bene (titta noga)= m.fl. ANGÅENDE Grön Pass.

Upprörda känslor som ursakas av restriktioner och av olika omständigheter som t.ex. s.k. grön pass är faktum att  "rörelse frihet" begränsas. Allt som utestänger från vanor, försvårar möjligheter till personutveckling och föra människor till nya vanor kan det skapar multipla reaktioner hos varå en i olika benämning och intensitet. Vi tar t.ex. vårighet till adaptation för en del, andra passa på för höja känslor till handlingar.

Politikerna som inte kommer med lösningar trycker på och säger att vaccinering är vägen för att stoppa smittspridning och de mjukare sätt att styra olika massornas tänkande och agerande är att belastar folket med förbjud.

Vi är tillbaka till "Vara eller icke vara"!

LÖSNING eller ALTERNATIV skulle det vara så att tillåta område där människor som inte vill blir vaccinerade kan träffas och umgås kan var en idé at ta sig till? Problemet kan inte lösas ändå pga. människor som inte är vaccinerade kan vidare under vardags liv träffar de som är vaccinerade och de som nte är vaccinerade. alla kan vara smittbärare och smitta vidare.

Konkret skulle det vara så att om skulle finnas vilja och möjligheter till en http://www.vi-pr.com/extraktioniskt_politik.htm homogena samhället vara en politisk lösning? Alltså, delar folk som inte vill ha grön pass, restriktioner och vaccinering från de andra som går med förslag och statens krav! Sådant vision skapar en scenario om samhället i KRIS, en framtid i tid (idag) som drabbar mänsklighet om politiska diktaturer liknad. Om steken vänds, kan säga att det är de som styr idag som kräver vaccinering, restriktioner, grön pass och vad, är dem som flyttar och leva i en "homogen samhället"! Men,  pga. olika omständigheter det verka vara mindre troligt.

 

Citat TS "Om människor skulle har varit mer flexibla i deras beteende kanske att en och annat samhällets besvär skulle aldrig vara en besvär." Mmmmhhhh?  

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com