VARNING FÖR DOMSTOLARNA

VARNING FÖR DOMSTOLARNA

 

Härmed tar vi upp som ex. ett av tusental och mer fall där domstols beslut inom skilsmässan och vårdnadsfråga om egna barn gör för konsekvenser när ett domslut faller och inte en ända spelbricka faller på det rätta plats...

Allmänt kan orsak till föräldrarnas separation vara multipla från banala till allvarliga händelser som t.ex. fysisk angrepp.

Tiden också spela sin roll inom par och familj relation och det generellt ramas det in i så kallas prov eller kritiska perioder. Kritisk period t.ex. tar 5-10 års för att svetsat ihop. Ibland får man läsa, höra och veta att en familjkonstellation har brutit sönder pga. kärlek har tagit slut. En sådant tal är ett sätt att fly från egen oförmåga att återuppliva känslor till fortsätt samlevnad.

 

Med lite fantasi i texten Roger Pontare kompletterar föräldrar känslor "...aldrig sviker mitt land... alltså ALDRIG SVIKER MINA BARN... aldrig sviker jag min familj NÄR DESSA VISKAR MITT NAMN..."

 

När två vuxna personer av motsatt kön träffas, är förlovade en tid och sedan gifter sig, då skapas den juridiska och moraliska knuten till varandra och deras avkomma. Ett par skapar ett liv och från det kommer det tusen...


 

"SÅ BESKRIVER INSÄNDAREN, följande" OPPALA FALLET Följande ex. ha "en av sina rötter" i obearbetad Edipo komplex som har spökat hos far till bruden. Se följande länk Olle Ljungbeck  

 

Åsa Ljungbeck B. från Oppala.

 

1995

Mannen var på resande fot, så Åsa och fegis Tomas passade på för att… para sig (inget fel med det om de kunna har gjort på rätt sätt utan att utsätta mina barn).

Interimistiskt beslut om vårdnad om barn och Åsa fick ensam vårdnaden av barnen A. och G., kvinnan fick belöning för sin svaghet och sitt stolthet att säga att hon, hon kan spela teater när det verkligen behövs. 2005 blir det 10 år som jag bad henne, sin kompanjon och alla inblandade till ett och fler samarbetssamtal med myndigheter i närvaro.

I Sverige finns lag där skilda föräldrar inte tvingas till samarbetssamtal, så den förälder som vill undvika konsekvenserna för sina lögner får lätt för sig och barnen betalar notan av en olöst problematik.

Åsa och Tomas med släkt gänget har kunnat förändra barnens namn, förändra barnen syn om pappa, saboterar faderns rätt till umgänge, inte ens låter barnen talar i telefon med mig… som är biologiskt far till barnen (!), sprider lögner så att genom att förstör mina aktiviteter skulle jag tvingas att flyttar. Jag har bevis hur man kan spela politiskt marionett, Åsa har bevisat detta genom att använda andra makthavarna på samma tro för vidare begår förföljelse brott, diskriminering m.m. … Åsa har tagit efter den närsättande politisktarv från fars sida tok Olle! Stackars mina barn hur mycket dom kommer att lida rester av livet pga. sådana dumheter.

 

INGEN KAN SÄGA ATT JAG HAR SKADAT MINA BARN VARKEN DÅ ELLER NU. INTE DOMSTOLARNA MED DOMARNA OCH NÄMNDEMÄN I SPETSEN, FAMILJEN DEN GAMLA OCH DEN NYA, BEKANTA ELLER KOMPISAR DEM GAMLA OCH DE NYA, INTE HELLER BARNENS MOR…

 

Mor till dessa barn är den högsta ansvarige för mina plågade barn. Det skulle räcka hennes tillåtelse och barnen kan träffa sin far, bibehålla periodvis personligt kontakten, kontakten via brev och telefon. Min öppen begära är inget annat än mänskligt rättighet!

Denna kvinna förbjuder allt! Ett sådant beteende är bevis i sig att svartsjuka, avundsjuka, hat och hämnd mot barnens far är viktigare än kärlek till sina egna barn.

 

NU ÅSA, STÅR DU TILLSVARS FRAMFÖR FOLKET DOM

NU ÅSA, BARNEN VÄXER OCH EN DAG KAN DE OCKSÅ DÖMA… klantig gjort av dig, men det är aldrig försänt att ändra sig.

 

Du som läser denna spalt: vet du att Sverige har lagar som bryter mot barnens, FN och mänskliga rättigheter? HÄR, DU HAR BEVIS! Dessutom blev Sverige fälld i EU-domstolen för dessa brott!! Skall du fortsätta att stödja dina utvalda politiker som står för dessa kriminella handlingar?

  

NU

Ensam och övergiven... eller? En så glad flicka... men "att vara glad behöver inte innefattar att vara god". Flickan lider tydlig av mors egoism och både alltså lider av PAS syndrom.

Pojken som älska livet lider som syster.

NU 2020 Resa till Gävle 2019  https://www.youtube.com/watch?v=TgNYa9V2bN8 där två barn numer unga vuxna far illa pga. lögner som vare sig socialförvaltning och domstolarna visade okunskap för rätta till då dessa medborgare var barn. 


 

 UNDER MÅNGÅRIGA KÄMPANDE

 

Under tidigare smärtsamma tid för att rätta till livets spel allt har provat utan tydlig resultat. Domstolar till socialförvaltning, från direkt besök till barnbostad till protestaction framför myndigheter byggnader, på gator och torg, men slaget var förlorat från alla första början när intriger av olika slag ställs till för några egoistiska behov och för barnens sämsta.

Här se vi  VI-pr aktivist affischeringar. Halva av denna hög (tyvärr får inte in bilden = 15 pärmar och tre till med lösa brev och dokumenten + 8 st. videokassetter) det innebär en långdragen skilsmässan men tur att idag IT teknik räddar oss av sådana börda. Då, på en av Vi-pr sätet var ett rum på 4x4 proppad av sådana tragedin inskrivna på papper, spelade på kassetter och delvis vittnade videofilmer osv.

 

Angående "Oppola fall" är namn som följer en bråk del som har fastnat på dokumentation. Myndigheter och privat personer som delvis har blivit anmälda för tjänstefel, diskriminering m.m. Dels är politiker som blev upplysta av händelser och andra som har direkt påverkat negativt hela förloppet. Man får tillägga alla nämndemän och 5 advokater.

Här kan du läsa en av flygblad som delades ut till allmänhet, satt på anlagstavlor osv.

 

BERNT WESTERLUND CHEF PÅ FAMILJERÄTTEN I GÄVLE

 

ÄR ANSVARIG FÖR ATT TVÅ SMÅ BARN HAR FÖRLORAT RÄTT TILL DERAS FAR. Han är en lögnhals och bryter mot FN barn konvention av mänskliga rättigheter. Ärendet har varit från år 1997.

 

VIDARE HAR BERNT WESTERLUND fått upprepade anmälningar att TVÅ SMÅ BARN FAR ILLA I NÄRVARO AV DERAS MOR men han mottog aldrig anmälningar. Via socialförvaltningen blev mannen avslöjad om anmälningar som han gjorde mot kvinnan. Kvinnans hämnd blev att hon anmälde maken för brott som aldrig skett. Mannen blev senare dömd pga. omständigheter, oskyldigt dömd utan bevis och mot sin nekande.

 

Bernt Westerlunds personliga hat mot mannen har tagit över yrkets sunda förnuft. Bernt Westerlund fyller inte kravet som ansvarig utredare på familjerätten och därför begäran är att Bernt avsätts från yrkesutövning. Vi råder Bernt se över sina egna problem, möjligheter till samtal hos sk ”hjärnskrynklare” finns i överflöd.

 

Bernt blev JO anmäld upprepade gånger, till Länsstyrelse och vidare försök till J-K. Upprepade gånger blev begäran att en neutral utredare skulle insättas i de citerade ärendena på familjerätten men inget skedde än!

 

Om ingen förändring sker i ärendet kommer VI i följande blad ange alla namn och uppgifter av alla inblandade från alla instanser.

 

VET DU OM ANDRA FÖRÄLDRAR DRABBADE AV SAMMA PROBLEMATIK (förlorade barn, förlorat föräldrar, oskyldig dömd osv.) ELLER ÄR DU SJÄLV DRABBAD KONTAKTA OSS VIA HEMSIDAN http://hem.passagen.se/vi_pr/  klicka på ”Kontakta oss” och märk brevet-meddelandet med ”Sårade tigrar” så kommer du till rätta ell. ring 073/5524476.

 

Det var då 90 talet, och NU 2011 ingenting har varken förändrad eller förbättrad. Det är skillnaden från kommun till kommun  men i stort sätt varken den nya lag om vårdnaden eller socialförvaltnings dels förändringar kan gagnar baren eller föräldrar och det kommer att vara lika tills min lagförslag tas in på allvar.


Vetlanda

Svenska Inger träffade en sudanesisk man och fick en dotter. De skilde sig och efter att mamman hade haft barnet hemma i två års tid, fick pappan ensam vårdnad.

Nu har det gått 6 år som barnet varit hos pappan och Islamiserats. Inger och Ibrahims dotter hette i verkligheten Anna Andersson men nu kallas hon för Fatima Himad!

Mannen kom till Sverige med falska dokument, han hade tagit sin morbrors namn Mohammad Abdullah Ali Ibrahim. Pappan bor nu utanför Stockholm, hans korrekta namn är Ibrahim Satti Himad.

Mamma Inger som är diktare och författare på sitt sätt, har farit illa vid olika omständigheter genom dessa onödiga stridigheter som präglar vårt skilsmässosystem med vårdnad av barn i sin nuvarande formgivning, och som slutligen belastar alla. De som våga sticka ut hakan och vill göra rätt för sig belastas med besöksförbud och ännu mer.

Ibrahim reste till Sudan, och tog med sig en ny kvinna ”Hala Himad”, gifte sig och har nu barn med henne

Mannen skall nu 2011 resa till Sudan i tre månader. Han kommer att uppehålla sig i sitt eget hus som han köpt några år tidigare.

Frågor och rädslorna är många som alla svenskar och läsare kan förstå: Hur kunde han köpa ett hus under de tider som råder med hög arbetslöshet? Hur kunde han göra si och så. KOMMER HAN TILLBAKA MED LILLA SVENSKA DOTTERN EN OSKYLDIG MEDBORGARE eller blir åter igen en förälder utnyttjad och barnet… hur skall det bli nu och sen under sitt vuxna liv?


FÖR DIG SOM INTE VET AV OSKYLDIGT DÖMDA FÖR VÅLDTÄKT

Här medföljer nogra exempel om sådana omständigheter. Det är män som är utsatt för, utan nagån chans till upprättelse.

"Han från Stortorget, var du tvungen att kåta upp mig så jag var otrogen mot min pojkvän? Han gjorde slut med mig. Jag tänker anmäla dig för våldtäkt.

Det var en jävligt het natt vi hade. Jag visade verkligen var skåpet skall stå. Men var ni tvungna att sprida ut på bygden att vi hade sex? Jag fick värsta horryktet! Jag tänker anmäla er för våldtäkt.

Han som bjöd mig. Hur kunde du vara otrogen mot din flickvän och MIN bästa kompis? Hon har inte snackat med mig sedan dess. Skall jag behöva förlora min bästa vän för att du sex-ar upp mig över en flaska vin? Jag tänker anmäla dig för våldtäkt.

Han som jag trodde på, jag var så kär i dig. Jag ville verkligen ha dig. Men du bara sket i det, dumpade mig efter att vi haft sex. Tror du att du kan göra så ostraffat?
Jag anmäla dig för våldtäkt!

De två. Med er tar jag med av bara farten. Jag har inte fått något på två veckor och känner mig så negligerad. Ja, ni vet sådär uppmärksamhetssökande som vi kvinnor kan bli. Läkarbesök, utdragna förhör, alla som vet, viskar och pekar, den stora skammen och alla spekulationer om vilken lösaktig liten slyna jag är, skadestånd - jag kan inte BÄRGA mig! Så, anmäler jag er för våldtäkt."

 

DU som läser detta får du veta att DU LEVER FARLIGT i den aktuella samhälle och demokrati som råder.

Fängelse Hissinge Backa i Göteborg. År var 2001.  Därifrån skickades till Kajsa Stål på TV-4 "kalla fakta" dokumentation av oskyldigt dömda för sexuell brott. Dokumentation omfattade dessutom med förslag av en debatt med offer och den anklagade i närvaro av en domare, advokat, åklagare, psykolog. Debatten beräknades på minst en halvtimme. Meningen var medverka till att lag, procedurer omstruktureras så att sådana misstag inte upprepas. Medverka dessutom t.ex. att motstår samhällets fanatiker av hårda tag mot till ex våldtäkter osv., inte minsta kanske rädda en del oskyldigt dömda.

Kort därpå på TV-4 blev tidigt på morgon en liten snitt på 5 minuter, där en Överåklagare och en psykolog försökte lösa gåta om hur man kan upptäcka lögner under en domstols förhandling. Gåtan om hur lögner skall upptäckas kvarstår.

Så, mannen avtjänade 3 års straff för påstådda våldtäkt och dessa anklagelse utan någon tekniska bevis varken av DNA eller läkarintyg. Det räckte s.k. omständigheter som t.ex. en vårdnadstvist om barn och annat som gör att fällande dom gäller! Ord mot ord MEN lika förbannat blev han dömd! Varför? Ja, det är för att alla dessa människor som jobbar med sådana frågor skall garanteras ett jobb! Har du inte än fatta tröga svenson?! Skall du vänta att detta händer dig eller dina barn? NEJ, DET HÄNDER INTE TILL MIG säger du... Du får tänka så, tills det händer dig. I vilken fall som helst, du MÅSTE veta att om du blir dömd, straffen går vidare efter din frigivning. MEN det talar politiker inte om för DIG! Offentliga handlingar som perversa kan snoka i, arbetsgivare det samma, vridiga människor som vill illa till dig sprider domen vidare till bekanta och på andra stället så att du förlora igen sociala nätverket, jobbet, ny familj osv...  I myndigheternas ögon förlorar du förtroende och lätt du faller offer för maktmissbruk osv.

Känd redan tidigare än 90-talets används av kvinnor anklagelse om våldtäkt för kunna definitiv äga barnbidrag och barnen. Varför dröjs förändringarna? Varför måste man plåga sina egna?

  Denna invandrarkvinna (Salvadoransk med tidigare namn Mercedes Solorzano-Rodriguez) är ett konkret exempel av en sådant fall där alla politiker och medvetna medborgare är dels ansvariga till en sånt socialorättvisa som ovan beskrivits där en svensk pappa 10 år sedan alltså blev orättvist dömd och där resning och domvilla inte går att genomföras. I dagens läge vet vi att kvinna är gift, åker fram och tillbaka till ursprung land delvis med stöd av skattepengar. Kvinna och inblandade i spetsen stats stödkvinnojouren från Fagersta Karin Andersson, lever med skyddas identitet och vidare håller fånge två barn.

Än idag olöst fall.


KOMMENTAR

 

Vad jag menar med "Varning för domstolarna" är faktum att i en förhandlig om skilsmässa och vårdnad om barn som är infekterad av konflikter råder för båda partner en känsla av teater likande upplevelse före, under och efter domstolarna. Tragedin följer därefter och drabbar barnen. Går till följande länk http://www.vi-pr.com/aforismer_metaforer_dikter.htm och bläddra till nr. 4 (egentligen 504) efter aforismen nr. 502 "Jag skriver arabiska och läser kinesiska, men förstår bara latinska" bläddra sakta så kommer du till min lag förslag om skilsmässa och vårdnad om barn, eller hittar du det på regeringskansliet justitiedepartement justitieministern: 199-08-05, ju 1999/3486.

 

I DAGENS LÄGE ÄR SKILSMÄSSORNA OCH SEPARATIONER FÖR SAMBO FÖRHÅLLANDE MED BARN INBLANDADE SOM ÄR INFEKTERAD AV KONFLIKTER RENA LURANDE AV OLIKA NIVÅER DÄR RÄTTVISAN INTE ÄR MÖJLIGT. DÄRFÖR ANSER JAG ATT ETT SEPARATION MELLAN BIOLOGISKA FÖRÄLDRAR FÖLJES MED ETT AUTOMATISK GEMENSAMMA VÅRDNAD OM BARNEN OCH  BARNEN SKALL HA EN EGEN BOSTAD DÄR FÖRÄLDRAR TURAS OM ATT BOR MED BARNEN OCH INTE TVÄTTOM!

 

Du som nu vill utvecklar kunskap av domstolar, skilsmässa, bodelning, vårdnad om barn osv. sök på internet via olika google och andra sökmotor du kan når länkar, hemsidor osv. gällande dessa lagkonstigheter, orättvisor osv. Se som komplement till resonemang flöljande:

Det bästa för barnen och skilsmässorna PÅ DN DEBATT skriver i dag Alf B Svensson, leg psykolog, Lars-Göran Sundberg, fil doktor, själavårdspastor, Magnus Göransson, barn- och ungdomsläkare samt Annelie Enochson, riksdagsledamot (kd):

VARJE ÅR är 45.000 barn med om en separation. Vart tredje barn förlorar den nära dagliga kontakten med en av de personer de älskar mest, oftast pappan.
VI UPPMANAR folkhälsominister Maria Larsson eller dagens ansvariga att tänka på barnens bästa och sätta upp ett nytt folkhälsopolitiskt mål: "Minska antalet skilsmässor - speciellt i barnfamiljerna." Våga ha det politiska modet att ta den debatt som ett sådant förslag väcker. Att fler barn får växa upp med att föräldrarna håller ihop och får uppleva tryggheten det ger är både ett samhällsansvar och en vinst för hela samhället.

45.000 barn genomlider varje år
en skilsmässa - en smärtans erfarenhet som finns för livet. Det betyder också att årligen är cirka 100.000 direkt med och går igenom en skilsmässans kris.
    Under året har forskaren Anna Sarkadi publicerat en rapport som påvisar vikten av en närvarande aktiv fadersgestalt. Den motverkar pojkars kriminalitet och att flickors psykiska ohälsa när de växer upp enligt en studie från Statens folkhälsoinstitut.

www.nsd.se/nyheter/tornedalen/artikel.aspxArticleId=6944 Utsatta pappor är en ständig plåga för Sverige. Med följande länk avslutas denna korta skrivelse: http://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm


 TOTALA PROBLEMLÖSNING ÄR SOM FÖLJER:

 

http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm


 

 

Tor Svärdtorp  www.vi-pr.com