VEM ÄR JAG

VEM ÄR JAG? I av II

 

Jag tillhör mig själv och inte någon annan som t.ex. andras religion, politiska parti eller vetenskaplig definition som materialister eller ateister.

Jag är varken rasist eller hyllar världssamfundet och egentligen är jag inte heller humanist, naturkär eller vad för livet. JAG ÄR INGENTING.

 

Mina ord, mina tankar kommer ifrån mig själv och så långt det går styr jag min erfarenhet och kunskap oavsett påtryckningar av olika slag. JAG ÄR FRI och därför vågar jag …  

 

Psykologiskt är jag inte heller en spännigssökare, jag är mer en ”försiktig ((lagom är bäst.. ?) ” som är en blandning mellan naiv, optimist, positiv, respektfull, snäll, omtänksam och utåtriktad, jag är i högsta grad anpassningsbar, jag har tålamod och tillåter saker vara eller ske den tid som det skall vara, men till en gräns att det inte skadar allvarligt mig eller mina nära och kära, alltså kan dvs. att jag är bestämd vid livsviktiga frågor som styrs av välplanering och utan rädsla agerar jag alltid utöver alla omständigheter med stöd av motivation för rättvisans skull. Tillägger att jag som jag upplever är intelligent… på mitt sätt, och du kan få en del av det, kallas altruist och tack för vad du med din personlighet ger mig. Jag är en sådan i första hand pga. genetiskt inlagd http://www.vi-pr.com/torsvardtorp.htm och bland det uppfostran samt dels av det memetiska livet och med det menas i stort sett att jag är en som tittar var man sätter fötterna. Förkortat kan det definiera mitt sätt att vara mer som ”sökare” men också med klara beslutsfattade meningar och det kan man konstatera vid innehållet i hemsidan VI-PersonRörelse www.vi-pr.com

 

Jag negligerar ingenting vare sig religion eller vetenskap jag tittar på historia, lever i nuet och ser framtiden utan förutfattade meningar.

 

DET ÄR JAG

 

VI är en del av VARANDRA.

 

Har jag glömt…? Missat… eller vad? Det får vi se… eller beskriv mig vad du trots allt tror att… DU är…?

 

 

 

II av II

 

 

Jag är politiskt bunden och en sök-are i livets mening.

 

Jag blev anarkist vid 15 år.

När jag var 17 år skyddade jag landsförvisade italiensk kungens i sin rätt som minoritet till återförening.

Är för konfederation inom geopolitik.

Är socialist och kommunist men jag är för enmanspartistat och militär där civilist är nonsens.

Jag är för VI-PersonRörelse för en gratis samhället rättvist utan våld, på väg till individuellfrihet som är rätt att agerar utan tanke som mening.

 

Är du som jag? Låt intelligens ha sin framgång… så vi lär oss av varandra… VÄLKOMMEN.

 

BRA ATT VETA att...

De som är…

DE som är reformist är mot definition ”revolution!”

De som är evolutionister är mot realister för de är mot tanke utveckling.

De som är anarkister är mot staten och ONDA i huvudtaget.

De som är reaktionär är konservativ och populist. Med det är de mot radikala och allt för reformistiska förändringar.

De som är reformister är statsdemokrater.

De som är monopolister är dels liberaler och dels statscentralister .

De som är monarkister kan få stöd av diktatur i bredare mening och dvs. kompromiss, demagog och statssocialist reformister.

De som är republikan och statsdemokrat är det samma sak.

De byråkraterna är för hierarki och viceversa.

De som är för konstitution är för lag och staten.

Det som är höger eller vänster politik det är synonym av block intressepolitik och inte för ren ideologisk politik! Definition är en mental massfälla. Det är betydelselöst

Det som är för resolution och veto är det för regeringar, lagar, framställt och beslut lika som en hämligt lögnaktig propaganda eller diktatur för ett globalt världssamfund.  

Är du frihetlig men för legalism då är du en dualist och inte en rent anarkist.

 

DENNA KUNSKAP ovan nämnd är inte den politiska ideologiska LOGIKEN. Den som är politisk ideologiska logiken är ANARKISM, SOCIALISM, KOMMUNISM, LIBERAL. Det, är ”definitivt politik” som ÄR kunskap att regerar sig och som görs av sig själv som och från individen för sig själv till gruppens bästa.

 

De som inte vet, inte förstår, inte vill och inte skiljer dessa resolutioner bland annat eller definitioner sammanhang och kontraster, bära ignorans i täten.

 

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com