Alla rättigheter reserverad (©)Upphovsrätt

https://sv.wikipedia.org/wiki/Upphovsr%C3%A4tt

 

 

PAZZESCO! GALENSKAP i stora och må sammanhang.

 

OBS!  VI-pr länk "Pazzesco Galenskap " här är en länk som länkas till följande video:

https://www.youtube.com/watch?v=TgNYa9V2bN8&feature=youtu.be

OBS OBS!! På italienska är färdig idag 2019-07-02 skriftlig.

 

PAZZESCO! è  qui solo descritto con parti essenziali in italiano. Purtroppo non ci sara

 in video come invece è fatto in Svedese, comprensibilmente collegato al fatto che la cronica della tragedia famigliare è composta

da documentazione che in svedese.

 

Curricolum:

Innehåller

Introduktion

Orsak till denna skrivelse

KORT OM HÄNDELSE OCH ROTEN till UTVECKLING!

Mer för nyfikna

Anekdot

Mina familjetragediers upplevelse

Detta är utdrag från en USB

Öppet brev till O. Ljungbecks lärjungar

Ni skall göra så att mina barn

Mina ord

Eftertanke…

DE ODUGLIGA

kämpade länge

Hej G.AM och Adri-"Ja-ja"

APORNAS PLANET: Apornas... En sådan... Precis som... Så talar... Hur ser världsbilden ut... - Ser vi närmare - I andra hand - Med enklare ord, - Utanför de inkompatibla - För det andra - De människor - Det är den enklare - DET OCH ANNAT

KONFRONTATION

Öppet brev till Maria-Greta MARGARETA

Öppet brev till TOMAS

Fejkad telefon nr...

ÖPPET BREV TILL MATS

Till Mats och Åsa

BREV TILL SOFI eller ELDORADO HUS

Öppet brev till Åsa.

Åsa och Ni godtrogna

Om du säger "MOT...

Öppet brev till OLLE LJUNGBECK

Följande LSP

Alla dessa objektet

 

 

Introduktion

Följande video gäller om mina två kidnappade barn 25-26, alla mina barn, min resa till Gävle, alla kidnappare, om socialförvaltning, om staten, om krig, om invandring, framtid, arbete, försoning, självförsvar, klokhet, tradition, festligheter, patriotism, multikulturell, globalism, familj, brott, icke våld, nationer, kontinenter, psykologi, sociologi, filosofi, alux, anarkism, kommunism, socialism, religion, världssamfund, rättvisans mening, brott och straff, vetenskap, om DIG m.m.

 

Mina fyra familjetragedier, undrande, sanningen.
Frågan är hur kunde det hända flera gånger?
Vi har att göra med min vilja att inte ge upp, de naturliga behov som att infria roller som man har medfött som FAR för min del.
Är som att uppleva en resonans, ett eko, upprepning, ekorrhjul till en evig åtta. Alltså, det låter konstigt för en del människor att det skulle vara möjligt att överleva en upprepning av tragedi av sådana proportioner. Tyvärr det värsta för mig är att se eller läsa och under berättelsen se åhörares FÖRVÅNING och värst deras nedlåtande synsätt, bedömning, misstänksamhet och vad mer framför deras PASSIVITET.

Sådana händelser skulle istället medföra en aktiv och solidariskt deltagande med ord och handling i praktiken. MEN om det skulle vara möjligt skulle vi redan löst allas livsproblem som fattigdom, krig, rätt och straff.

Ordet FEGHET är inte helt anpassad vid min bedömning gällande dessa passiva medborgare. Omständigheter till att inte många enas till att bilda en flock för att agera och förändra orättvisor är många som har känslan av ”lilla jag… lever i förtryck i realtid eller för andra utan att märka det att de är påverkbara som t.ex. vad andra tänker, eller andras lögner, okunskap, rädslor, intressefrågor.

TIDEN, MEDVETENHET är nödvändiga och delas samt underlättar att knyta an för att sedan leda en mer konkret dialog, skapa självförtroende och möjligtvis få igång deltagande. Vi ser t.ex. mitt lagförslag gällande familj http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm som finns i regeringskansliet från 2012-14 och som återupplivas regelbundet men inget händer. Det verkar som om människor är drabbade av självskadebeteende som blir vägen till mänsklighetens självmord.

DE SOM ÄR MISSTÄNKSAMMA, DE SOM INTE VILL VARA MED RIDDARNA RUNT RUNDA-BORDET ELLER, DE SOM ALLTID FLYR FÖR ATT UNDVIKA KONFRONTATION, DE SOM NONCHALERAR ELLER INTE TAR TILL SIG RÄTTVISA DÅ BEVIS OCH SANNING SKULLE BEFRIA DEN ANKLAGADE OCH DÄRTILL UTÖKA EN HÖG KOGNITIV UTVECKLING, DE ÄR SKYLDIGA!

 

Vid några av min familjetragedier kröns av samma men olika orsaker och problem kring det som försvårar förståelse för de som vill fördjupa sig i det, MEN objektivt kan jag säga att den nödvändiga information finns på nätet då allmänhet kan ta lärdom av det, så, det innebär att sanningen är till godo för dig som tar dig tid att, läsa, lyssna med självkritik och kritik till ”Systemet” som styr och ställer till för mig, för dig, för oss och andra!

 

 

KORT OM HÄNDELSE OCH ROTEN till UTVECKLING!

 

Första rot.

 

Första familjetragedin skapades av STATEN via omänskliga lagar som än idag härjar i hela EU och lidande för barn och föräldrar kommer att fortsätta till dess AUTOMATISK gemensam vårdnad av barn inte blir framställd som jag skriver i mitt lagförslag http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm

 

Andra familjetragedin.
Andra rot.
Andra rot bland många andra heter Olle Ljungbeck – Ello Kcebnujl Gävle. Se länk
http://www.vi-pr.com/varning_for_domstolarna.htm och
http://www.vi-pr.com/olle_ljungbeck.htm

Skrynkliga Olles trakasserier av sin dotter som väljer andra européer än svenskfödda, vi skriver och talar om rasism så klart. Han tvingade sociala myndigheter på oss och vid ett tillfälligt möte på myndigheters kontor i Skutskär fick man en känsla av att Olle kändes som han blev sparkad ifrån platsen av den kvinnliga och manliga utövaren! NOTERA sociala myndigheters STATUS: är polis, åklagare, domare och fångvaktare samtidigt.
Trakasserier från Olle fortsatte och trots inspelade samtal, anmälningar mot Olle och livligt samtal med åklagare hjälpte det inte att få rättvisa till stånd.
Jag och Åsa, vi bestämde att ta avstånd från Olle och flyttade till Norge Från Norge fortsatte Olles trakasserier. Vid nya samtal med åklagare frågade jag om jag måste kasta på väggen, denna psykopat Olle så att rättvisa skipades! Inga avslag och inga påföljder mot Olle fast det fanns bevisning.
Vi tog än en gång mot egen vilja, att lämnar landet och flytta ännu längre till Medelhavet mitt ursprungsland som jag lämnat egentligen av politiska skäl och detta beslut var för mig oroande pga. jag visste om faran när en korrupt demokrati ännu var närvarande.

Tok Olle fortsatte och vår familj brast. I ovisshet försökte jag leta efter svar om myndigheters besök i vår familj om det handlade om politiska intriger och förtryck som orsakade min exil under 70 talet.

Apropå det publiceras nyligen en skrivelse, en dels autobiografi, en bok som skrevs för 17 år sedan angående den tredje familjetragedin ”Från en fjäder till en Gävlebock”! http://www.vi-pr.com/fjader_gavle_bock.htm

 

Tredje familje tragedi skapades av lyxsökaren Mercedes Solorzano Rodriguez-Mercy från EL Salvador. Som vatten på kvarn var en eller flera hemliga möten OLLE-pulle och dottern Åsa-gåsa före detta fru och mor till gemensamma barnen Geir-Rieg och Adriana-Anairda. Alltså, här ser vi att Olle tog grepp på sin dotter Åsa och använder henne som förstärkning mot sina egna rädslor för att skydda sig mot min närvaro.
Vid den tredje familjetragedin vid skilsmässan där galen-Olle och som andra sade hönshjärna-Åsa spökade i kulisserna. Jag förlorade vårdnaden till mina två andra barn Donna och La me-Il mio, vid skilsmässa med Mercedes.
Lögner på lögner från en och den andra påverkade av skvallerkärringen-Olle råkade jag illa ut. frihetsberövad och oskyldigt dömd… se mer på internet.  

 

Fjärde familjetragedin.
Den heter "Haparandafallet" Finns på nätet som t.ex. http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2018.htm.
NOTERA att jag använder mig av INTERNET först pga. ingen av de inblandade ville träffa mig på socialförvaltning för samarbetssamtal och för det andra ville jag att folk LÄR SIG hur saker går till som jag kallar för
"Folkdemokrati" och innefattar att i förhandlingar skall det inte finnas spärr som t.ex. hemlig stämplad och stängda dörrar som ger inslag av korruption och manipulation. JAG och många föräldrar som jag HAR INGET ATT DÖLJA!

 

OBS! Orsak till denna skrivelse och video är faktum att jag besökte Gävle för att träffa mina två barn nu mer 24 och 26 och möts av motstånd från Olle&kompani som på olika sätt gömmer mina numer vuxna barn!
På olika sätt hålls dessa barn oanträffbara vare sig via statsapparat och illvillighet från dessa kriminella. Barn… för mig är de ännu så, dessa två unga personer och svenska medborgare, så påverkade av lögner och okunskap; det var meningen med fakta och nu ville jag befria dem vid våra möten för deras bästa.

Du som läser eller hör detta.
Bryr man sig om en sak, är man ”touché” då LÄSER MAN och REFLEKTERAR och ser upp på bevis och inte
skvaller eller förutfattade meningar.
I Haparandafallet där fyra syskon, de sista av mina alla mina 10 barn, har farit illa och far illa… Undersökning pågår för att kunna avslöja en eventuell makaber sanning att Olle-klanen&compani ligger bakom och det finns tecken för det.
Olle Ljungbeck och hans lärjungar pga. hämnd eller är bara så pass rädda för sanningen att de har blivit så tokiga, dessa kommer inte undan så lätt för allt finns på nätet, där de figurerar som skurkar och kriminella SOM DE ÄR!

Om jag var en dålig far, klok nog, skulle aldrig publicera en sådant livs berättelse och tragedi, men klok och modig nog alla mina fem familjer upplevelse är på nätet, för ALLAS bästa
Om du inte tror på mina påståenden bevisa mig motsatsen!

Alla deltagare i alla dessa tragedier, de som inte velat träffa mig med vittne under samtal, utan väljer istället att fly än talas vid och få saker uppklarade för allas bästa. Dessa fega, är inte att lita på vare sig som bekanta, kamrater, släkt eller som föräldrar!!

 

Mer för nyfikna http://www.vi-pr.com/mina_fyra_familjtragedier_jag.htm.

 

 

Anekdot

Resa från Boden till Gävle fylldes med glädje, hopp och sorg.

– Passade på att hälsa min favorit häst "Tinker"

– Var i naturen och konstaterade att medicinalörter var i

överflöd.

- Letade efter en stor sten rosenkvart som jag hittade år 2002 men... fann inte vägen

 

 

Mina familjetragediers upplevelse blev mitt engagemang ifråga om skilsmässa, vårdnad av barn, LVU se vidare på hemsida www.vi-pr.com sid XIV=14 VARNINGAR t.ex. länk http://www.vi-pr.com/varning_for_socialtjansten.htm har jag under många år sett många föräldrar och barn gå under pga. felaktiga lagar om vårdnad av barn osv. Då, funderar jag som stark överlevare till denna genocid, om det inte är dags att ta i med hårdhandskar mot staten, deras okunniga politiker, missbildade befolkningen som lever på andras lidande typ obefogade familjehem som vidare förstör och skadar, myndigheter som utan självkritik är passiva och en del präglade av okunskap i sitt utövande. Vad kan vi tjäna på med aktivism när riksmedia stormedia inte heller uppmärksammar folkets rop på hjälp som skulle vara utöver skräp program och överdriven reklam, folkets fria röst med upplysande information som siktar in sig på en harmoniskt och rättvist samhälle! Skall man kämpa till dess att man dör och utan resultat? Skall man begå självmord? Skall man vrida nacken på så många och vem, vilka, vad och sen kallas kriminell, terrorist, anarkist, kommunist, kapitalist, tok och vad mer? En sak är säker att likgiltighet är mördande då alla på sitt sätt är skyldiga. NEJ för mig är allt till aktion, gör saker istället än bara gnälla det handlar om hjältemod. Hamnar man i fängelse tom. pga. omständigheter livstidsdömd och får leva i nederlag att barn inte får veta vad pappa så intensivt har kämpat för dem och familjens ära… på köpet.

ORÄTTVIST!

När en politiker är korrupt, och mycket mera ”när” det blir som ett berg orkar man inte hålla det omöjliga då blir eget val, ge eller ta!

 

 

 

Detta är utdrag från en USB som ni skulle få vid vårt möte. 19 A/4 blad. OBS!  Hej G.AM och Adri-"Ja-ja" Titta noga egna t.ex. ansiktet likhet till pappa och starka likhet till farmor.  Farfar och Farmor.

I USB fanns också dessa 700 sidor som är pappas arv till er…

En mapp med bilder när ni var små och var med mig, senare vid umgänge osv. 

Mini presenter med målarkonstkonst och kryddor för mat som jag odlade, plockade i natur och blandade. Lyssna på låten "Jag och min far... https://www.youtube.com/watch?v=i2rVLtpR7SE " det är en bild av mig och kunskap för er.

...Har DU tid och lust se följande under tid jag kämpade för DIG-ER-OSS http://vi-pr.com/fjader_gavle_bock.htm

Längre förre ni har fått följande från Belgien och mamma fick pengar för att köpa presenter och sedan för resa med er till Bruxelles hon lovade men som aldrig blev infriade.

 

Pappa TOR

 

 

 

Öppet brev till O. Ljungbecks lärjungar med mottot: Bättre att fälla (utan bevis) än att fria!

När jag ser på er familj och ert agerande, så kan jag tydligt och klart se en dysfunktionell familj med rädda och styrda personer som helt underkastat sig den enväldige patriarken Olle.

Han har styrt er alla och fullständigt avskalat allt sunt förnuft och eget kritiskt tänkande. Även nya familjemedlemmar har hjärntvättats och uppvisar samma totala avsaknad av ovan nämnda.

Att Geir och Adriana är offer behöver man inte vara särskilt intelligent för att konstatera. Målet har varit hela tiden att svartmåla deras biologiska far så mycket det bara går. Se till att han blir kallad det ena vidrigare än det andra. ( Grovt förtal av person kan ge upp till 2 års fängelse).

Deras halvsyskon har även de varit lydiga slavar till sin morfars galenskap. Var finns alla bevis som stämplats fast på Tor? Finns dessa påståenden dokumenterade? Åsa, DU vet hur du agerat och fört dina barn bakom ljuset och aldrig gett Tor en chans till att få berätta den andra sidan av myntet.

Sanningen är nog snarare den att ni håller Geir och Adriana borta från den verkliga sanningen i annat fall skulle det avslöja ert dubbelspel med inslag av onda intriger och grundlösa påståenden.

Att Olle varit utredd av SÄPO är ingen nyhet, men att han åter har blivit granskad säger väl en hel del om den mannen. Hotfull och helt utan skrupler!

Tor är inte ute efter hämnd utan vill få en ärlig chans till upprättelse och att han får ge sin berättelse om allt som hänt, men också det som aldrig hänt. Träffa sina nu vuxna ...men tyvärr styrda barn.

Barn är lätta att manipulera för att man ska nå sina egna syften. Får dom höra en lögn nog många gånger så blir det till slut en sanning! Det gäller även för vuxna som borde veta bättre.

Om ni med era värderingar och förutfattade meningar fick bestämma över gällande rättssystem, så skulle många ligga risigt till. Att beskylla någon för t.ex. övergrepp utan att bevis kan läggas fram, skulle totalhaverera hela rättsapparaten och människors chans till försvar och upprättelse.

Men ni har tydligen intalat er att er sanning är den enda?... eller hur?! Men du Åsa skulle kanske rannsaka dig själv och berätta för dina barn hur din far, deras morfar förföljde och trakasserade dig och Tor. Eller har du förträngt det liksom många andra sanningar?

Ja här slutar jag med vad ni ändå troligen inte kommer att ta till er pga. att ni är hårda och empatilösa stackare som hellre dömer än friar, så att ni själva kan gå fria.

Häller man vatten på en gås så vet vi alla vad resultatet blir!

Hälsningar från en som genomskådat er falskhet långt innan den godtrogne Tor gjort det!

 

 

 

Ni skall göra så att mina barn får inse nödvändighet för att möta mig och komma till tals. Sedan, jag och mina barn kommer att döma... Händelserna, oavsett för de som har påverkat att mina barn skildes från mig, eller nu medverkar i det, för mig är ni oförlåtande i evighet också efter döden. Jag, mina barn och alla offer skall tryggas av en skipad rättvisa så att lugnet kommer i detta livet.”

 

Mina ord
...mina ord sårar inte de är väckande...
MIN LÄRA ÄR DINA ORD
Historien tillhör förgången tid, igår, eller stunden före och efter mina ord...
Realiteten, stunden här och nu är det som gör mig verklig, det som jag säger och gör. Här och nu är livet... och min sanning. 
Jag skall leva i nuet, ingen skall erövra min individuella frihet. 
Jag skall överleva allt förtryck, inte igår eller imorgon.
Jag känner inget hat och jag vet inte vad hot är, rädslan (*) har jag ingen vetskap om. 
Jag bär inga känslor...(*1) jag är fri. 
För DIG som bestämmer över andra eller mig, läs noga. 
Jag är en härdad krigare... du gjorde mig sådan. 
Jag har ett minne och jag kan jaga, du gjorde mig sådan. 
Jag bär smärtan och nu kan jag känna fientlighet, du gjorde mig till en sådan. 
Du... ni är många, men jag är den "absoluta". 
Ni kan erövra mig endast med döden, men då blir jag ett exempel i historien som påverka fria och heta känslor hos de förtryckta

Där folk har makt och pengar, där folk berusar sig, där finns intresse, där finns politisk lögn. 
Ni kan förbjuda för ni är rädda, ni kan skjuta för ni är fega, NI är INGET för mig. 
Det som jag har att säga har jag skrivit till DIG. Ta lärdom och lev det. 
Lyssna på mig och lev i nuet.

Tor Svärdtorp

OBS! 
* Med det menar jag "Detta psykiska tillstånd när striden påbörjas till ett rättfärdigt slut. 
*1 Med det menar jag ånger efter rättfärdig strid
.

 

 

Eftertanke…
Jag brukar påpeka att ”Ett brott kommer först och sedan kom rättsväsendet… FÖRSENT!” Läs mina förslag på följande länk

http://www.vi-pr.com/lagforslag.htm

och dels hittar du vi andra länk i ”Media granskning VI-PersonRörelse

www.vi-pr.com

Jag brukar säga att ”Man är aldrig gammal för att lida…” och nu tillägger... ”…eller för att möta en förtidig död. DU avgör ditt eget öde.”

Att tänka på…
Obevisade anklagelser som grundas på skvaller och tom. t.ex. ett skambrott som ofta ligger på bagatellnivå gör sig påmind eller dömer för evigt. Därför obevisad händelse skall alltid leda till frikännande, stödd av klokhet ”Bättre att fria än att fälla och man är aldrig skyldig till dess att motsatsen bevisats.” Dvs. att tvisten eller händelsen utan bevis gör att skvallerbyttor bevisat sig skyldiga.
”I vårt fall här ovan beskrivet, gäller det för ansvariga att betala notan för den omåttliga provokation som ledde till psykiska och fysiska sjukdomar. Personligt krävs en försoning om så är möjligt via eventuellt bevittnat samtal samt mitt krav är att alla mina ekonomiska skador ersättas. Ni skall göra som jag säger och inget annat, ni har förverkat er rätt till frihet och det till dess ni ersatt min rätt till krav på samtal med mina barn.
Ni skall göra så att mina barn får inse nödvändighet för att möta mig och komma till tals. Sedan, jag och mina barn kommer att döma...
Händelserna, oavsett för de som har påverkat att mina barn skildes från mig, eller nu medverkar i det, för mig är ni oförlåtande i evighet också efter döden. Jag, mina barn och alla offer skall tryggas av en skipad rättvisa så att lugnet kommer i detta livet.”

Som sagt och skrivit: Första familjetragedin skapades av STATEN via omänskliga lagar som än idag härjar i hela EU och lidande för barn och föräldrar kommer at fortsätta till dess AUTOMATISK gemensamma vårdnad av barn inte bli framställd som jag i mitt lag förslag, se brevet till regering...
http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm

 

Jag deklarerar inte krig mot dessa odugliga som har skadat min familj, men anför min rätt till att försvara mig, mina ägodelar, mina barn och alla i min familj oavsett sättet för att återskapa balans i samhället…

 

DE ODUGLIGA  

 

Pappa kämpade länge för er mina barn... på dagen eller i skuggan X

  

    

 

Gävle den sköna stad, en förlorade stad, bockstaden , djävulsstaden har den blivit idag genom att den blidkar sig för muslimer och illegal invandring… ja det är inte bättre i Boden se mer här… i Boden känns det i alla fall att man har grepp om det, för att kunna rädda staden i framtiden när tiden är inne för det…

Håller de på att balla ur med studenter som inte är mogna, då är det lika bra att vi kan skapa studentfest med en studentmössa för dagisbarn som gör sig redo till allmän hjärntvättning vid allmänna skolor där kriminalitet går ner åldrarna… ...köer på krogar efter krogar… alkohol, droger, könssjukdomar osv… vidare på video

 

Ingen respekt för konst

 

 

Jag har sett två stora arabiska karar som sitter i framsätet utan bälte och med lilla barn i famnen…   typisk okunskap hos invandrare och belastning för välfärd vid olyckshändelser… OBS! De betalde inte heller parkering hahaha! Vilka tokar… våra politiker som tillåter och dessa ILLEGALA…

 

Bästa sköna platser invaderas alltid av ILLEGALA, de tar för sig och tackar nej (det rimma) Inte en viting vid fontänen!

 

 

I Sverige och i Europas kontinent det brinner onormalt för mycket!...

 

Råttfångaren i Hameln kallar alla råttor och så börjar det …

 

Det blev lugnare efter råttfångare… fri från ILLEGALA!

 

 

 

Lite träning med Garibaldi skjorta på sig och… AKTIVISM... för Svärdtorp partiet http://www.vi-pr.com/tor_svardtorp_parti.htm och VI-pr.

 

 


APORNAS PLANET vidare på video eller Änglarnas… vad?  Kristendom är kärlekens religion men änglarna är blåögda med långt blont hår och ofta kvinnoliknande. Kärleken är blind och där är fällan!
Apornas här med påhittade och icke befogade festligheter är knuten till svår samlevnads problematik, det är bevis till att människor har likt aporna det djuriska flockbeteendet och berusar sig kollektivt m.m.


En sådan festlighet finns inte i andra länder, precis som andra länder har konstiga gruppfestligheter som inte vi i norden har. Len i mössan med ogrundade orsaker till festlighet som påminner om huliganism vid idrotts evenemang.
Flera dödsfall har inträffat i dessa flock evenemang, men konsumism som skapat trenden lurar dessa ungdomar att tro på karriär, gynnar kapitalism, yra via lyx, avundsjuka och konkurrens suger ut livet av den egna livsglädjen för levande, skadade och döda, förlorade ungdomar.

Precis som ansvariga politiker, stater och deras regeringar kräver och offrar sina medborgares liv för obefogade anfallskrig eller s.k. UTLÄNDSKA INSATSER som indirekt drar oss in i en globaliserings inspirationskälla som är målet för de få styrande makthavarna i världen. Via FN och andra världsorganisationer lurar in oss och tvingar oss tro på ett världssamfund, en globalisering.
Stävan till globalisering är inte annat än penningtvätt för bankerna, för de alla rikaste som styr och för de som stödjer det är de som är i behov av maktmissbruk och de mentalt instabila.
 

Så talar en anarkist med hundra hjärnor som vill säga till dig och er att VAKNA från dvala, ta bort skygglapparna, ta ut öronpropparna och rätta till hjärnans skrynklade idéer!

 

Hur ser världsbilden ut för svenskarna och européer, som politiker, trossamfund och internationella kriminella organisationer som ser deras expansion över nationella och kontinentala gränser? De människor som hyllar GLOBALISERING? Om dessa skulle vara ärligare skulle de våga och gapa i massprotest på gator och torg samt kräva att STATERNAS GRÄNSER raseras? De vågar bara inte för de skulle kallas motståndare… och vad skulle hända?

Sanningen är att gör man en parallell med globalisering och makt i olika former och vi ser resultat av KAOS och UTOPI.

 

 

Ser vi närmare vad det innebär att blanda olika kontinenter med mänskliga olikheter.
Biologiska koden i den fysiska och psykiska (mentala) strukturen.
Ser vi vidare inget parallellt, i första hand närmare på den våldsamt genetiska blandningen bland människor.
Mänsklighetens balans rubbas när vi förökar oss när t.ex. en vit parar sig med en svart människa osv. DVS att i första hand av olika orsaker har vi de fysiologiska risker som är på samma nivå som i en incest.
 

I andra hand är anpassningsförmåga avsedda i den sekundera genetiska skaran som har format oss vid födelsen där människan har tillbringat en del av sitt liv eller vuxit färdigt, det memetiska och dvs. relaterade vid kulturers olikhet, det är oundvikligt inte harmoniskt för det uppstår som konfrontation och det styrs av tids beräkning gällande samlevnad och individuella förmågor. D.v.s. i sin tur är att dessa två olika människor krockar med varandra och koden till evolution chockas, traumatiseras, brister i värsta fall med konsekvenser av konflikter av olika slag som t.ex. fortsatt manlig dominerade roll i familjen, fysisk och psykiskt våld, skilsmässor osv.
NOTERA adopterade barn och den plötsligt främmande.
 

Utanför de inkompatibla fysiska formationer som konkurrera varandra vid kopiering för att sedan markera dominans i sin olikhet som t.ex. blandning med svart och vit skapas en mulatt med olika nyanser som t.ex. mer svarta pigment eller vitt är oundviklig process oavsett om barn är adopterade eller ej. Men skillnaden bland främmande eller adopterade barn är att främmande medför oundvikliga konflikter för de stabila bosättningar och det pga. möte bland två olika människor sker i högsta varv. Alltså, HASTIGHET som i forskarvärlden av olika slag är en del av LIVETS princip vilken jag stödjer, orsakar det s.k. inkompatibelt. Adopterade barn har ett försprång pga. att det har levt och vuxit med de som är olika och absorberat deras tänkande.
 

Med enklare ord talar vi om att anpassning vid en harmonisk evolution kräver tid och plats i lugna takter.

 

Det är den enklare förklaringen som globalister inte kan motstå med bevis. Jag och andra som har förstått att plötslig, illegal massinvandring är döden som vi stödjer, dessutom om vad vi lever, upplever dagligen och att dessa internationella överenskommelser bestäms över huvudet på FOLKET som är i majoritet! Ja, folkomröstning är vägen som ett alternativ mot korrupt demokrati eller diktaturer vill man inte veta av… eller hur?

 

För det andra, orsak och skillnaden, är det genetiska primära som är arvet av generationer till generationer från urminnes tider då kommunikation från folk till folk i fredens minne inte var så intensiv och snabb som den är nu i vår tid. Vi ser att bevis som skapar en realistisk sanningsbild om hur rättvist människor formas globalt homogent, skall från början skapas med en balanserad struktur då integration sker via lagom takt och efterfråga samt behov t.ex. av arbetskraft. Dessa få invandrare som upplever en ny värld får chansen att prova sig fram om de vill stanna och integrera sig så att defekter, svårigheter, olikheter, korrigeras med tid efter omständigheter i naturlig takt som den biologiska klockan har tillämpat tidsmässigt för var och en, så ställs det till rätta under en eller flera generationer.
Alltså, illegal och massinvandring medger psykiskt och fysiskt lidande för båda sidor.
Genetisk förändring, förbättring osv. i naturlig takt och inte på ickevålds väg är att bara ett fåtal invandrare tas emot.

Dagens krav till MASSINVANDRING pga. krig eller naturkatastrofer och andra aspekter som t.ex. rörelse och PRESS samt religionsfrihet med mening att sprida falskhet som grundas på behov av makt är en SÄKERHETS RISK som RUBBAR en tryggare samlevnad och gör att utveckling i välfärd STAGNERAR.
 

De människor som är för globalisering  i dessa former förvandlas till förtryck av patrioter, dessa är kriminella och delvis galna med självmordsbenägenhet pga. deras förstånd är fast i förnekelse att det absoluta och primära världsproblemet är DEMOGRAFI.

Globalister ”Kom ihåg, DU som väljer sällskap med främling, du kan inte veta vilka fysiska sjukdomar och psykiska problem som är verkliga eller latenta. Tänk dig noga för, avvärj din svaghet från invandring, blandning och inblandning, var modig och rikta din blick för lokal befolkning, grupp, kommun, federation, region, nation, kontinent där du bor för I VÅR TID, just här och nu är det som räddar dig och oss! Det finns alltid bland oss lika, som längtar eller väntar på dig.”

 

DET OCH ANNAT MINA BARN BEHÖVER VETA, TÄNKA EFTER GODTA, men om dom inte godtar mig så kan dom inte heller ta emot och godta annat som är uppfriskande i en varm sommar eller varmt i en kylig värld, NI visade det just nu när jag var där NI var uppslukade av dessa monster som håller ER fångna.

 

 

KONFRONTATION

Johannas brev till min fru… och som jag sedan besvarade utan någon framgång.

 

Johanna

Hej X
Vi känner inte varandra och jag har tvekat länge för att skriva,
men jag känner att jag är tvungen...
Saken är den att han var min styvfar för mer än 20 år sedan…
Han inledde ett förhållande med min mamma...

TOR:s SVAR: ”Jag? Jag inledde ett förhållande? VAD GJORDE DIN MAMMA DÅ?”


JOHANNA FORTSÄTTER… när jag var bara ett och dom var gifta tills jag var sex år gammal… tills min mamma förlorade vårdnadstvisten…
TOR:s SVAR: ”Din mamma förlorade inte vårdnaden, UTAN GAV ER TILL BÖDELN (din morfar Olle Ljungbeck… socionom, bevisad-rasist och vad mer). Din mamma gjorde det oavsett mina varningar.” När jag och din mor bodde vi i Andersberg och i Skutskär före tvångsflykt till Norge pga. morfars trakasserier,och vidare från Norge pga. vidare förföljelse till Italien, var så att vare sig din släkt eller din far behövde förlora er med så långa anstånd.

Du få veta att i Sverige, när er mor kom hem efter lämnade er till eran far var hon alltid gråtfärdig och fast jag bjöd till middag åt din farfar och din far… blev det aldrig en lösning på det och trakasserierna fortsatte.”

Visste du om mina protester framför Lantmäteriverket gällande din morfars vansinniga beteende… inte heller vet du om polisanmälningar mot honom…?   

 

JOHANNA FORTSÄTTER… Jag har alltid mått dåligt.
TOR:s SVAR: ”?”

 

I alla dessa år har varken den ena eller den andra velat träffa mig för ett riktigt samtal med t.ex. socialmyndigheters närvaro.

 

 

Öppet brev till Maria-Greta MARGARETA mor till olydiga dottern Åsa.

Margareta som blev med i hajgruppen då när hon skvallrade om sin före detta svärson och han förlorade jobbet på Stadsteatern där han var anställd för att redigera en teaterpjäs ”Kronbruden” (som andra tog åt sig äran när media kom).

Margareta invandrar kramare och dvs. dömer sina barn Torgny, Gunhild, Åsa och barnbarn, till ett samhälle utan framtid präglad av galenskap och våld!
Du Margareta har varit med från början och du som andra är skyldig till barnkidnappning!

 

Se godare sidor av Gävle.   Koppla av och… TÄNKA… …tänka ännu bättre…  världen med andras ögon…

 

På väg till Tomas vidare på video där min son är officiellt inskriven.

Öppet brev till TOMAS.
Barnlösa TOMAS BRODÉN – Samot Nèdorb… är det inte för att han är humanist och förstår allvaret med demografisk explosion och expansion som man är med att stödja förräderi mot sitt eget svenska folk genom att vara för multikulturell, gay parader och globalisering… En av dina värsta brott är att DU inte talar om till Geir min son att den unga mannen kommer att uppleva risken att inte han når pension och han kommer att jobba ihjäl sig pga. nationer, kontinenter och idealen byts ut i glädje för lyxsökare ILLEGALA invandrare av olika slag och för muslimer som vill utrota alla otrogna.

Tomas, du måste vara en illegal invandrare som kom till Sverige för att röva bort (kidnappa) andras barn och implantera i pojkes hjärna att han heter BRODÉN i efternamn! Så sjukt! Så oförsiktigt. Så farligt! Så barnsligt, så FEGT! Du skulle ha sagt till min son att kontakta mig och ha en dialog med mig HANS ENDA FAR! Det gjorde jag i mitt sista äktenskap, jag skulle skicka all dokumentation till pappan och släkt till halvsyskon till mina sista 4 små barn, jag träffade min sista före detta som var gravid, men jag krävde inte abort för det (!). Markurt som är pappa till flickan, där hade jag allt klart med ultraljudsbilder, dagis tid, generella bilder om uppväxt tid, planerat umgänge i alla former osv. han och han syster hörde inte av sig mer.

Att du och Åsa har knullat bakom min rygg det gör mig inget, jag är tolerant, förståndig och anpassningsbar, jag följer min livsfilosofi där människors behov av fortplantning är inte att styras i naturens mening då otrohet har ingen funktion än att leda till eventuellt nya barn med nya partner. Då om så inträffar går man över från kärnfamilj till en fri rörelse s.k. kollektiv om ekonomiska behov då kräver det.
Jag visste att Åsa inte ville ha mera barn, så jag tänkte att sexbelöning inte är en stor sak att bråka för. Det är bara så, att när ett par bestämmer sig att leva enbart som en kärnfamilj och alltså gifter sig, då inträder s.k. äktenskapsbrott när principen av trofasthet bröts och allvar i det är när ett välkommet barn berikar familjen.
Du Tomas och Åsa ni har begått ett allvarligt brott mot äktenskap och familj. Galenskap slutar här, det är aldrig försent om du har en hjärna som får dig att tänka du måste ÅTERGÄLLDA det som du har varit med att röva bort! Ännu för dig finns dialog rutan öppen… ta chansen...
Notan är här, finns inget återvändo för den som vägrar det bevisar att han, hon, är mentalt instabila, svaga, fårflocken, kräken och självmord är ett tydligt slut.

När jag söker på Internet, som är annat i vår tid är det inte helt att lita på till 100 %, som källa till sanning, jag fick känslan att min son är vekare än min dotter gällande efternamn. Varför kalla sig Brodén? Har du köpt honom mentalt för att få honom tro att efter din död du som inte har barn, så kan han få ärva huset och vad mer? Eller vad är det som är? Dessa obesvarade frågor sprider en eld i mig, du få inte glömma att jag heter TOR, du vet den där med hammaren och åska.
Du Tomas precis som Åsa är du ansvarig till mina barns svaghet, NI är brottsliga!

Hör av dig, till dess att du hat tid för det, gör mig underrättad när jag skall träffa min son i första hand.

 

Fejkad telefon nr till min dotter… svara aldrig. Pojke har inte ens telefon nr… mmmmhhh… varför? Är de efterlysta? vidare på video

 

 

ÖPPET BREV TILL MATS vidare på video som är sista mannen gift med ÅSA hon som före Olsson hette Ljungbeck, Abrahamsson, Svärdtorp, Brodén

Funderar om Mats vet något om mig förutom en massa lögner? Två militär utbildningar inte minst instruktör i närstrid bl.a. att vara mästare i självförsvar för tom hand och stickvapen teknik samt kast m.m. 6 tränare utbildade i min stil i Sverige.

Nästan allt går att se i hemsidan på Internet ”Gransknings media VI-PersonRörelse www.vi-pr.com” som jag grundade 2002 i Gävle.

Klicka på nätet och kolla Italienska alpjägare.
Tyvärr är det så att det inte går att avslöja allt pga. olika omständigheter, men du får prova när det passar dig, och uppleva konsekvenserna i närstrid på liv och död, så är min andra utbildning som instruktör. Jag kan bara påpeka att i den speciella utbildningen ingår inte långhåriga kvinnor eller skäggiga män. Kan vara Spetsnazer? Främlings legion? Israels special styrkor?
Special air service (SAS)… koppling finns gällande min utbildning som livvakt i tredje nivå på Ninja center i Stockholm (Ninjutsu) för IBA (international body guard).
Vad mer? NI får Aldrig veta, det kommer med mig som mina bröder i samma elitstyrka i graven! Hemlighet är det som är en del av att vi lyckades i våra uppdrag, arbeta individuellt… Mycket att tänka på eller hur? Som pensionär och livserfaren här går gränser till uppmaning för dig: gör då som jag kräver för du med ditt uttal i telefon ”capisci” och med all uppskattning inte ville tala om var min dotter är bosatt, så har du brutit gränser att vara neutral i mina barns rätt och säkerhet. Ett råd, vill du inte ge mig adressen till min dotter, då borde du bli fri från Åsa, för jag ser din indragning till livets elände som din s.k. fru har belastat dig med.
Självförsvar och min rätt som pappa att skydda min dotter, vi börjar med att du skall känna samma obehag som jag upplevde i förtrycket av dig under vår korta möte.

Vad skall man förvänta sig av en lokförare… gentemot en som JAG? Jag förutsätter att du är en rättskaffens man som vet att hålla sig på spåret utan att spåra ur. Förtryckare måste tänka bättre nästa gång före man öppnar munnen. Han skall bara göra som man säger!

NU förstå jag varför de är så maktberusade… ...hahahahahahhh!

Om du säger "MOT..." då är du förtryckare… och Våra politiker då? Höja skatter till varor och till vansinne, låga pensioner, spendera våran tjänade pengar med svett och blod för illegal verksamhet som t.ex. invandrings politik… är det inrikes terrorism, eller?

 

 

Till Mats och Åsa då tänkte jag att SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST eller hur? Vilken skämt... klädd med arbetskläder på bröllopsdagen.

 

Åsas offer, arbetskamrat , försökte värva folk sittande på bänken som vittnen… till vad?

Konstigt nog efter våra samtal kl. 12 var du med Åsa på parkeringen där jag satt i min Ferrari testa rossa för smörgås lunch se vidare på video.

 

BREV TILL SOFI Isaksson-zon-zom vidare på video

Personal ansvarige på CLV i Sandviken

ELDORADO HUS vidare på video när jag var hos polisen i Gävle och ville stämma Åsa för "hon spred falska påstående om mig" och nödvändigtvis behövde en vittne.

Du var så upptagen med förberedelse till nya invandrargrupper som skulle blåsa in i Sverige och du hade inte tid för mig, du frågade tom. om jag var en elev fast jag visade identitetsskylt med namn och förnamn och att det var för Granskningsmedias vägnar VI-PersonRörelse jag var där. Berättade att det handlade om er anställda Åsa Olsson och hennes lämplighet. Du repeterade ständigt att hon inte är anträffbar inte före eftermiddag eller dag efter. Då sade jag att jag väntar till eftermiddag för det är viktigt att vi tre skulle talas vid. Sade också att jag skulle resa många mil tillbaka och det var planerat för dagen, men i så fall om jag inte kunde träffa Åsa skulle jag skicka ett brev till dig… me voila!… ta smällen och det är bara i början…

Kanske vi ses igen på Åsa arbetsplats om inte annat inträffar att jag t.ex. få tala med Åsa och att hon kan koppla mig till våra barn som hålls i skuggan för sanningen! Ditt ojusta agerande har kopplat upp dig till klanen Olle Ljungbeck, är det värt det? Olle verkar vara invandrarfientlig och om du stödjer Åsa eller Olle det är tom. DU som inte är lämplig för din position… Tänk efter och medverka till att svenska barn och nu unga vuxna har det lika bra som den okände, dels skyldig till mord och massaker i sitt födelseland, och vad mer som pirat eller legosoldat som är bevisat, att de finns i landet som du har omsorg om i din verksamhet eller hemma hos dig undrar jag! Är dessa illegala mer värda än mina svenska barn? Dessa kriminella av olika slag har också rätt till FAMILJE ÅTERFÖRENING? Galenskap! Motsäg detta om du kan…

 

 

Öppet brev till Åsa.

Kommer du inte ihåg eller vet du om brevet från Norge som sänkte dig ner i gyttjan osv.? Kommer du ihåg att allt du önskade uppfylldes?
Duktig att demolera bilar och överlevde alltid.
Din far blev din undergång just den dag då du från Allozaine några mil ifrån Malaga i Spanien åkte tillbaka till Sverige och gav ensam vårdnad till flickornas far från tidigare äktenskap. Då, visste du att vi aldrig hade lämnat Sverige om inte din far hade trakasserat oss, men pga. av det så blev det så.

Om din far slutat med förföljelse hade du förmodligen inte behövt uppleva två nya äktenskap, du hade inte behövt lämna våra två små barn och mig ensamma heller om din far tillfrisknat mirakulöst och slutat förfölja oss .”
Vem vet utöver mig, som du berättade vad din far gjorde regelbundet med dig när ni bastade tillsammans i Hanåsvägen där han ännu bor?
Du sa alltid att du var det mest älskade barnet… fast å andra sidan skällde du på honom att han gjorde ingenting när du i skolan blev mobbad… du spottade tom. på honom i ansiktet när vi borde i Andersberg i Gävle/Sverige.

Som jag nämner här i videon de vetenskapliga studierna angående minne i barndomen upp till fem år är att barn kommer inte ihåg händelserna med gradering upp till 7 år och slutligen till pubertetens slut kan barn inte färdigställa en logisk version av upplevelse och därför deras berättelse är inte trovärdig varken i juridisk mening eller för egen logisk uppfattning, tom. i vuxen ålder kvarstår minnes luckor om det inte bevaras saker och ting som leder oss till att minnas och angående mig och vår familjetragedi finns tyvärr vuxens minne, mitt minne, som dels stöds av bevis eller har fäst i detaljerna av oacceptabla upplevelser när jag märkte t.ex. att DU hade för vana att misshandla barnen med ordentliga upprepade nypningar. Det räckte när jag sa ifrån på skarpen men senare såg jag att din sadistiska vana var närvarande när Adriana sista gången hade blåmärken i ansiktet, hon var den mest utsatta av våra barn. Angående mig i fråga om våld i nära relationer står klart i domstolsförhandlingar efter domare
som frågade till dig om jag misshandlade dig, sade du nej aldrig, inte heller barnen. Din ärlighet slog mig när jag kommer ihåg att du sade i en allvarlig händelse att du var duktig att spela teater och alltså att insinuera eller ljuga, men den här gången var sanningen framme!
En dag när vi väl var tillbaka i vårt land och vi var bosatta på Tordönsgatan (21?) i Andersberg så dök plötsligt svenska polisen upp och sökte mig. Jag visste att i Sverige fanns ingen orsak till det, så då var min första tanke och reaktion att lämna landet för att kunna undersöka om det verkligen var det land där jag i min ungdom kämpade som anarkist. Folk, du, som inte har upplevt statens och politiskt förtryck förstår inte vikten att agera extremt för att försvara sig, överleva och lösa problemet. Såg nyligen Julian Assange tragedi om inte annat ändras med risk av 170 års fängelsestraff bara för han hjältemodigt vågade bevisa sanningen. Det, för att ge dig en klar bild och svar om varför, när du klagade att jag lämnade dig ensam igen. Vi talades vid att du i Sverige skulle undersöka saker och ting och jag från fjärran land i trygghet detsamma. Ja, det blev att du berättade att det var din far igen som anmälde påhittade barns missförhållande. Du sade också att du ville lämna Sverige och komma med våra barn för att leva i Bryssel där jag hade ett jobb och bostad, så tänkte vi att ta för tredje gången avstånd från din far som inte kunde veta var vi skulle vidare leva och definitivt då åstadkomma ett lugnt familjeliv långt ifrån din fars galenskap.
Jag varnade dig för Tomas som var en i ditt kompisgäng med Maria, Karin och en till, det var trångt bland dessa SSU:are när vi var på väg till Uppsala i en bil, då fick jag höra att du hade en hönshjärna och de skrattade åt dig. Du har varit många år med Tomas, och det bevisade mig hur du egentligen var värd. Problemet var att mina bekymmer om våra barns hälsa och trygghet
alltid
 har varit stort men du litade på din fars lögner och samarbetade med honom för att ha mig långt ifrån MINA barn med besöksförbud hit och dit och mer…

DU har alltid varit bevakad av tok Olle.

Jag skulle inte behövt skapa nya familjer, nya fruar och nya barn för att kunna uppleva min rätt och känsla som far som är den mänskliga naturens uppgift för en heterosexuell som JAG är! Jag har dokumenterat min strävan till mina barn Adriana och Geir. Men istället än att rätta till saker och ting med dialog och konfrontation allierade du dig med din far och förföljde mig. Lögner hade inga gränser och NI med alla följare i kriminella gänget lyckades att förstöra mina två nya äktenskap och skada mina små barn. JAG blev allvarligt sårad av SORG att MITT HJÄRTAT HAR KROSSATS … din mördare!
Därför nu är jag farligt om mitt krav för att träffa få mina barn till fullo och till godo inte sker snarast! Jag har inte tid för att vänta eller prata… helvetet har börjat för dig och de som stödjer eller styr dig.

Mitt besök till Gävle 2019 är bara ett spejar uppdrag i praktiska meningar med högsta mål att träffa mina vuxna barn för att ge dem en chans att förstå sig själva för deras bästa.
Konstaterade att NI behåller det onda greppet om dem och vidare, styr och ställer till för OSS ALLA.
Nästa möte behöver vi inte prata med varandra.
MEN, ÄNNU ÄR TIDEN en fördel för dem som vill sona sina brott och jag har alltid öppet förhandlingsbord precis som ett parallell exempel, israeler gör med s.k. palestinier och galna muslimer!
Det är ett brott också när man inte kan ge till sina barn STÖD för vidare utbildning. Min fråga är: varför klarade de inte av nödvändig utbildning? DU ÄR ANSVARIG FÖR DET! Att de är proletär är inget fel på det, men insikt är att de har ingen insikt om ”meningen med livet”!

Sista ord till dig ”Fixa att mina barn tar steget att kontakta mig omgående.” Det är räddning för dem själva, för mig och deras halvsyskon och inte minst för er fårflock Mina familjetragedier finns på Internet, jag har inget att dölja, jag bevisar punkt efter punkt myndigheters felaktighet m.m.

 

Åsa och Ni godtrogna eller banditer, stå upp och tänk vad jag menar i den lilla aforism som jag skriver nu ”SJÄLVKRITIK är kravet på bevis om vad som sägs. KRITIK är när man själv har ett förslag till lösning av problem. ANKLAGELSER skall bevisas.” Dessa tre punkter kan ingen motsäga sig utan att erkänna sanningen i det som rätta livsfilosofin är för en harmonisk samlevnad. AMEN.

 

 

 

Öppet brev till OLLE LJUNGBECK se vidare på video

 

Socionom och före detta personalchef på lantmäteri, det säger allt för dem som vet vad det innebär i en sådan position; kontakter, spela teater som s.k. (hahaha!) skribent där kritik är stor och alla kan göra det med samma fel, men då det aldrig föreslås en lösning till problem som man kritiserar.

Ohyra är det som du är lilla stackars Olle. Jag möter dig vid grinden Olle… du bland andra kom aldrig i skogen utan vittne för att träffa mig då eller senare. Du hade möjlighet till ett riktigt samtal av gammalt slag… Du var duktig att besöka oss, mig och din dotter, med kniven synligt på bältet som en feg, uppmanande, det var uppenbarligen en s.k. dolt hot.

Följande länk som du säkert känner till när man söker sig själv på Google och andra sökmotorer http://www.vi-pr.com/olle_ljungbeck.htm du finns där, vi är många som fattar vinken Olle, du som igår var röd, imorgon annat osv.

Finns två ord som du brukar blåsa upp för att gör dig stor att den familj du kommer ifrån var en Soldat familj. Soldat betyder inte att vara svensk hjälte precis. Det betyder legosoldater utan land, betald för att mörda, kriminellt beteende finns i generna som drabbat dig, dina barn och tom. fega barnbarn?

Nämndeman är det andra.
Du menar att många oskyldiga har dukat under när utan självkritik du inte kunde ana när ett brott påbörjas och tar slut.

När det var i bastun du ensam med Åsa som det hände saker som Åsa berättade till mig.

Ett skadedjur, ohyra, EN GALEN MÄNNISKA som i sina sista år på jorden är i behov av psykoterapi, hjälp får du från mig för att komma fri från ångest och ånger, bli överens med dig själv din egen Gud, då kommer du kunna träda in i eviga livet i paradiset ”bättre sent än aldrig” gubbe lilla!

DU har skövlat många barns och vuxnas liv, du har ingen heder…

Hör här din gamla stöt. Nu är du en gammal gubbe utan värd någons respekt. Berätta, skriv vad du har åstadkommit i ditt liv om bra saker du har gjort för svenska samhället för alla svenskar i alla åldrar. Har du varit aktiv vid ungdomsverksamhet? Har du undervisat vid kunskap och idrott? Har du skapat verksamhet i byn? Har du haft föredrag i ett eller annat ämne för att utveckla folk? Har du skrivit kompendium för en och annan politisk ideologi och föreslagit strategi till förbättring? NEJ är svaret om jag inte missat… vad?

JAG menar, vad jag har gjort? Jag har undervisat i bild och form Har haft budo i självförsvar för alla åldrar http://www.vi-pr.com/gon_munk_sjalv_forsvar.htm för att förnya tanke om icke våld. Varit i byalagen och räddat en bensinstation som har utvecklats till en butik. Vid www.vi-pr.com nr I-1=ett ”Politiska plattformar” och mer har där studier, strategier, kompendium och föredrag finns att besöka, ta sig till och utvecklas i egen takt. Det ger mig rätten för att vara ledare, far, lärare och föra det militära och bidra för att vårt folk ska känna sig trygga … våra svenskar och européer.
NU är du platt som en pannkaka eller hur? Du får en chans att svälla lite grand den dag du ber din dotter, mina barn, mig samt alla människor som du har skadat om URSÄKT, be om ursäkt till folket. Men man bruka säga att det är svårt att lära gamla hundar sitta, är det som du är? Men, som hunden fortsätter skälla med dina insändare, skapa oro och dels väckelse för det är tid för det. Ta till dig andra upplysande historier som t.ex. börja med att läsa Bibeln, undersöka vetenskap, se filmer och vision av filmer typ Matrix, förstå mål i V som vendetta, strategi  i Greven av Montecristo (Il conte di montecristo) och framför allt läs ca eller mer de 700 sidor som jag har skrivit i min hemsida
www.vi-pr.com
så du få chansen att utveckla intelligens om du har nån.

 

Följande LSP (http://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm) diagram förklarar och bevisar konsekvenserna som

splittra och försämra samhället vid identitets frågor.


LSP vetenskapligt diagram gällande tvångsomhändertagna barn t.ex. LVU i synnerhet från tidig ålder och andra typer av händelser med samma

resultat att helt förlora kontakt med deras biologiska föräldrar.

Ett fåtal av dessa barn kan i vuxen ålder söka upp sina föräldrar. Faktorer som spelar in är olika men resultatet är lika: AVSTÅNDET utöver
 

UMGÄNGE är detsamma som att de förlorade varandra i skaran kulturellt, affektivt (känslomässigt) osv. sk. memetiska och händelsen dels

 

partiellt tom. påverkar de genetiska anlaget i barnens fortplantning.

 

Återuppbyggnad till relation barn-föräldrar som förlorade varandra på så pass lång tid som t.ex. decennier är det i högsta grad möjligt och

 

skonsamt för båda parter samt att genetiska förändringar som i tiden skulle ha drabbat barn, bromsar och stabiliseras via tätare kontakter.

 

Alla dessa objektet… kommer att kontaktas med olika meddelande på deras adress, telefon, facebook osv. att de kan uppleva min närvaro för att ge dem en chans till försoning och personutveckling… vi kan säga så.

 

Tor Svärdtorp för www.vi-pr.com

 

VI ACCUSO!

Una tragedia famigliare che si ripete e ripete senza fine come se fosse un destino malvagio ha travolto la mia vita.
Gli interpretati che piuttosto di risolvere i problemi preferiscono fuggere eveidenziano la loro responsabilita ai fatti.

Questo problema non è solo mio, siamo molti a dividere un destino ingiusto e disumano piu o meno uguale, completamente diverso o in modo foturistico ancora incomprensibile. Il fine è unguale: si sul dire che ”l’uomo è la bestia piu feroce che esisti”.

 Le mostruosita umane sono infinite e si basano sul fatto della capacita mentale umana dove l’intelligenza quella anche si basa sull’estremo bisogno di sopravvivenza che ha sua volta include il ”bisogno del potere”. In concreto, aldifuori del fatto filosofico, analise psicologica o sociologica, politica o religiosa che sia, quel che vale è l’evidenza dei fatti o verita evidente detto anche assioma. Questo, sul fatto che concerne le mie tragedie famigliari è per i molti incomprensibile, dunque, per facilitare la comprensione i punti da chiarire sono la FANTASIA, il CREDO politico o religioso, la GIURISPRODENZA.

 

La FANTASSIA

 La fantasia è parte della facolta del pensiero umano che a sua volta è la NECESSITA DI COMUNICAZIONE fra noi umani e questa a sua volta è inse stessa parte dell’intelligenza che in fin fine crea successo-(sapienza e averi) o maledizione-(destino e procreazione). Qui dò sinonimi relazionati al concetto fantasia per dar evidenza della gradiosita divagante del soggetto che parte coincide ai fatti delle mie tragedie famigliari. 

In CONCRETO. Ci sono fatti o prove che io non son un padre giusto?  

- Insinuando ai MAGGIORENNI, chi è che alza la mano e testimonia questo? Se qualc’uno oserebbe dire cose solo basandosi sulla fantasia si tratterrebbe all’ora di ingoranza? Invidia? Paura?, Distonia mentale? Le spiegazioni ed i fatti sarebbero molte e molti, ma conciso e eplicito è il fatto” sta nel PETTEGOLEZZO!

Il pettegolezzo è come il cane che si morde la coda girando e girando senza fine, il pettegolezzo dunque è ignoranza, invidia, paura, disiquilibrio mentale o che altro con ripercussioni distruttive. 

- Insinuando ai MINORENNI. Qui mi baso sull’epicentro dell’assunto che è la MEMORIA del bambino e del fanciullo. ”Preciso che il fatto della memoria infantile e minorile beche evidentemente sostenuto e dunque provato dalla scenza; lo studio continua via l’anatomia umana, questo per dar risposta al concetto memoria intrinseca ed estrinseca al fine di dare dunque un risultato assoluto.” 

Qui nel nord d’europa in Svezia ed in altri nazioni, in tribunale, non si impiegano testimoni minorenni ed una ragione coincide sul fatto empirico e scentifico che la memoria si sviluppa nell’ anatomia umana gradualmente. Ecco le fasi: 1-uno, Nel grembo materno ci si forma ed al fine si concepisce senza ragione. 2-due, un neonato da zero-0 a cinque-5 anni gradualmente si ricorda piu o meno tre-3 ore che ognono vive a tempi differenti e questa è l’esperienza che poi cade nel subincoscio dove le mie teorie spicologiche ”Vivere e sapere” sostengono una infrastruttura detta STRATUM-(strato) spettro, che è il magazzino della vita dello stesso essere unano conservato le informazioni ricevute e che mai si cancellano.

Attenzione, si sostiene che quando si dimentica, sparisce tutto, ma questo rifiuto io di riconoscere come via da seguire per altri ragionamenti scentifici e filosofici non meno nell’ambito della psicologia evolutiva.

Nel concetto della Psicologi logistica PL da me concisa detta anche ”Psicologia sociale” sta nell’epicentro  la logistica la cuale è in relazione alla velocita nel tempo come principio di vita.

http://www.vi-pr.com/logistiska_samhallspsykologin.htm 

lo STRATUM esiste come fondamento che impiego come esplicazione al fatto della comunicazione fra ”l’incognito e la realta” che col tempo come anelli di catena si costruisce ed evidenza la memoria nel suo senso puro.

Ritornando alla memoria del bambino, ci sono piu evidenze fra cinue-5 e sette-7 anni fino a nove-9 dove queste evidenze fra il non capire ed il fatto si allaccia ad immagini, questo per poter formulare la realta che in sè è il modo di apprendere.  Si sostiene che certi traumi ”impressioni violente (paura e contrasto emozionale)” o anche ”intense compensazioni (piacere)” sopravvivono piu a lungo fino ad una-1a settimana o piu, ma poi finiscono ancora nell’oblio umano immagazzinato nello STRATUM. 

Il bambino di nove-9 o dieci-10 anni ormai in via fanciullesca fino alla fine della sua pubertà generalmente a quindici-15 anni nel cammino d’apprendimento basato sulle RIPETIZIONI ASSOCIATIVE può formulare ragionamenti ma ancora non chiari, ragionamenti distanziati, ragionamenteti di fantasia necessari per compensare esigenze di comunicazione e dunqe di sopravvivenza. L’individuo umano non è maturo che a 25 anni e nella maturita umana si sa che anche si simenticano cose se nel tempo non si ripetono.

LA MEMORIA DUNQUE È DISCUTABILE, NON SOSTIENE LA VERITA SE QUESTA NON È PROVATA NON CON INDIZI MA CON FATTI!

Per terminare l’assunto, la menoria, del bambino o del fanciullo ed ancora parzialmente in eta adulta, l’apprendissaggio si basa generalmente come un ”collage”; con figurazioini e relazioni non chiare, come un rebus. La fissazione è parte della geometria memorale che nel tempå in èta adulta  si stabilizza benchè sempre bisognosa di relazioni calcolate ed incluse a sua volta parallelamente in  e nel ”tempo”. Personalmente suppongo che ci sono relazioni a questo punto con la DEMENS dove chi è afflitto di questa degenerazione mentale in èta anziana si ricorda piu del tempo passato che del tempo imminente. Conosciuto e provato dunque il fatto che testimoni oculari sono piu credibili se l’interrogazione o l’esplicazione dei fatti si fa senza PERDERE tempo.

 

Il CREDO 

Il credo inteso a sua volta politico e religioso sono forme problematiche che coincidono nella vita sociale, comunale. Per sempio: nella domanda di lavoro, in certe concessioni, in tribunale, in scelte e cosi va, la simpatia prendera capo con chi la pensa come ME o NOI, producendo disgregolamento del principio democratico e dando via a forme di corruzione basate dunque sul favoreggiamento.

La scelta di questo tipo non è altro che discriminazione e dunque dovrebbe essere giuridicamente formulata come qui in Svezia dove una persona con ”pozizione” non deve accettare regali con chi ha relazioni, un pò come la ”bustarella” in Italia!

 

Immaginimoci poi per me, che in Svezia si sul dire ”artista di mille cose” come accentuazione simpatizzante o ironica che sia, quando dunque una persona sa far molte cose differenti. Nel mondo politico con il sito mediale del www.vi-pr.com che ha come fine il principio GIUSTIZIA come da me formulato che questa esiste solo come verita che se provata. L’ IMPARZIALITA è per me la CAUSA e l’ EFFETTO come principio e fine basata sul pensamento logico e scentifico. Ma questo principio non va bene per i calugni, corrotti, traditori e ancora meno chi la pensa differente che a sua volta vivono primitivamente nell’ignoranza o nellíncapacita dell’autocritica.

QUESTO ha fatto che ha infestato la mia vita come accennata ”maledizione” nelle mie tragedie famigliarii prendendo un esempio, del fatto che nella mia domanda di tutela dei miei 4-quattro figli fine 2018 e principio 2019, il giudice non mi permise di citare 25 testimoni che a sua volta avrebbe chiarito le infammazioni calunie create dall’istituto sociale e del giudizio confuso e sbagliato nell’ambito del divorzio 2010-11. Da notare che le assistenti sociali come il giudice erano che donne che poi nelle mie indagini chiarisco che c’era un coordinamento fra queste con un gruppo di donne chiamato ROX dove fu conosciuto medialmente il loro odio per gli uomini. Qui si tratta di settarismo a livello di persecuzione nella diversita sessuale e politica. Sta poi il fatto che io hò pubblicato nel sito www.vi-pr.com da legger nel capitolo XXVI-26 solo dedicato ai fatti personali per esempio http://www.vi-pr.com/haparandafallet_2018.htm i documenti e film in youtube che dovrebbero essere a porte chiuse e dunque segreti per far chiarezza dove la perfino mi si vietò il diritto d’appello!  

In tutte le mie tragedie famigliare furono e sono infettate da pettegolezzi, intrighi, corruzione e di leggi arcaiche per esempio sul divorzio e tutela nel caso dell’esistenza di figli. A proposito di quest’ultima ”divorzio, totela e cosi via” ecco qui la mia propozizione di legge che depositata nella cancelleria del governo svedese poi anche fu inviata in Italia via facebook al ministro degli interni SALVINI ed altri, senza risultato ne qui ne la

http://www.vi-pr.com/regeringskansliet_senast.htm ! 

 

La GIURISPRODENZA

Da anni hò proposto di condannare chi pettegola deskritta dalla legge come diffamazione. Purtroppo l’apparato giudiziario non da risulti in quando coinvolge altri sensi che bloccano la condanna degli infamatori e non da giustizia alla vittima. All’ora dico io che ci dovrebbe essere altri diritti per ripagare l’insulto per esempio come nel tempo che fu con la pratica del ”duello”. In quel caso sarebbe la vittima offesa che sceglierebbe il come procedere per ricompensa se altre vie non siano possibli per esempio dove il pettegole riconoscerebbe pubblicamente l’accusa. 

Chi difende o sostiene la pettegolezza e con questo dando ragione ai pettigoli si rende responsabile del delitto d’ifamia che a sua volta rinforza la corruzione e la malvagita umana.

Nel mio caso che provocò la mia seconda tragedia famigliare e come prima in Svezia, incominciò tutto partendo dal suocero padre della mia sposa d’allora nel 1990 Åsa. Il padre ben conosciuto come attivo commentatore critico politico di sinistra risultò in un lungo perseguimento contro di noi.  

Poco importa le denunce fatte con prove registrate non fu mai condannato. Neppure quando dalla Norvegia dove noi immigrammo per prendere distanza alla persecuzioni, parlando al telefono con il procuratore gli disse se devreei prendere il suocero Olle Ljungbeck e incollarlo al muro! Ma all’ora sarei io accusato di oltraggio, lesioni o morte di quel pazzoide. Aproposito di pazzoide eccovi la mia analisi psicologica ringardante Olle

http://www.vi-pr.com/olle_ljungbeck.htm

Lui, Olle, ex capo personale degli uffici geografici nazionali astutamente impiegava quel titolo ed altre fonti per farsi grande difronte alla altre autorita che a sua volta simpatizzarono con lui non ascoltando il nostro grido e diritto famigliare di ”aiuto!”  

Ecco qui come sicuramente riconoscerete un tipo di corruzione fra tante altre ingiustizie. 

La persecuzione del suocero pazzesco non si fermò li e continuò anche in Italia dove li immigrammo nel 1992-3 dopo la proposizione e desiderio della all’ora mia consorte Åsa.

Il pettegolezzo, le simpatie politiche, posizioni sociali e cosi via del pazzo suocero Olle rovinò la nostra famiglia composta all’ora da due figliole della Åsa del primo matrimonio Hillevi e Johanna e dei nostri due figli Adriana e Geir.

Eccoci qui, ora con le prove del delitto giudiziario quando le leggi non si rivedono, riformano o se non se ne fanno nuove come per esempio io sostengo la necessita di un ministero dedicato che per la famiglia a capo con la mia proposizione di legge  indicato precedentemente

https://www.youtube.com/watch?v=XvU2J2wDNYo

e

http://www.vi-pr.com/lagforslag_ts.htm

 

 La realta.

Oggi, chi sa usare i motori ricercatori nell’Internet tipo ”Google trduttore” o quello automatico del ”google crome” potra tradurre il testo sopra in svedese come ultimo fatto giustamente in riguardo ai miei figli Adriana e Geir ormai giovani adulti 24-26 anni di cui persi la tutela dopo il divorzio

http://www.vi-pr.com/pazzesco_galenska

ed il video

https://www.youtube.com/watch?v=TgNYa9V2bN8

Nel divorzio ebbi il diritto di incontrare i miei due figli ma incominciarono i sabottamenti e denuncie da parte della Åsa insieme al padre Olle, sostenuti dai due altri mariti della Åsa, Tomas e Mats, contro me, appoggiati da procedure giuridiche ingiuste nel senso che senza prove i procuratori piu volte diedero il divieto a me di incontrare la madre dei miei due figli.  

Li si inceppò tutto! Cosi che passarono 20 anni senza contatti con i miei due figli.

In quel tempo perduto, a tempi differenti proposi alle autorita sociali la necessita di colloquio con i persecutori ma questi si nascondevano dietro il diritto di dire nò a questa possibilita di dialogo con testimoni auculari. Qui anche si tratta di una procedura ingiusta quando una persona come me che vuol risolvere i problemi senza violenza attraverso il dialogo non è acoltata dando cosi a questi infami la possibilita di approfittarne per nascondere le loro menzogne. Preciso che parte di questa gente non è al corrente con chi hanno a che fare e gli altri che sanno aspettano solo che la bomba esploda!
Al fin fine, pensando che le mie ricerche degli indirizzi, telefoni, facebook, posto di lavoro, veicolo e cosi via fossero giusti, pensavo giustamente di incontrare i miei figli per dar loro la possibilita di sapere la verita e di liberrli dal peso della falsa idea che il loro vero padre non si sarebbe mai preoccupato di loro abandonandoli il che è un peso psicologico grave che influisce negativamente sul comportamento poi anche da adulti ed invece tutto era falso! Cinque giorni e cinque notti di inganno! La figlia ha l'indirizzo dalla madre Åsa ed del nuovo sposo Mats, il figlio ha la sua residenza con lo sposo precedete di Åsa, Tomas, dove li è iscritto ma li nessuno esiste. Il mio viaggio nella citta di Gävle dove i miei figli abitano lei a Vallbo e lui a Oppala si vede dai video che feci a Oppola nessuno rispondeva e a Vallbo, Mats mi disse che la figlia abita col suo ragazzo in citta ma non ebbi l'indirizzo! Nel video si vede anche la Åsa nel suo posto di lavoro che sorpresa telefona alla polizia ma come previdi nessuno la ascoltò in quanto nessuna polizia si fece vedere. Io ero ben obbligato a far attenzione di non producere reati che per l'ennesima volta mi bloccherebbero nella mia ricerca. I video è importante farli per provare che da me non ci sarebbe stata proovocazzione o nessun altro reato nell'impatto dell'incontro.
Questa gente è di tendenza suicida, pericolosa per se e per gli altri in quanto vivono intensamente sulle proprie paure che la verita si faccia presente ai miei figli. Ora non mi sta che pubblicare nell'Internet tutto come qui si vede ed il video, questo come primo passo poi lasciamo il tempo e le circostanze che adagio stanno maturando in mio favoreggiamento che avviamente non svelo i quanto questi criminali leggeranno questo testo.
Questo principio di publicare i contenuti detti segreti di cui anche fui condannato a una multa che mai pagai, lo indicai direttamente come ”democrazia popolare” e diritto civile cosi che i nefasti si giudicano e si conoscano pubblicamente; una condanna morale ed etica che ha ripercussioni con la vita sociale con i vicini, possono perdere il lavoro in quando si possono ritenere per questo disagevoli la dove sono inpiegati.
Ora è il momento di pagare la nota, di tempo ne hanno avuto per risolvere in pace i loro sbagli, liberarsi della crudelta e malvagita che li dominano... io son stao fin troppo generoso! In svedese sono abituato a dire che se fosse stato il tempo della spada come arma di giustizia gia molte teste sarebbero cadute ed io non avrei avuto nessun problema e cosi neppure i miei figli. Per il momento a caro prezzo il tempo mi ha dato ragione e poi vedremo di accelerare i tempi finche il ferro è ancora saldo per risolvere questo dramma famigliare completamente inutile come tale in una societa cosidetta avanzata. Ecco per voi dunque l' altra parte della moneta che svela l'idillo svedese che su molti punti poi non è!

Lo strazio, come il medico specialista del cuore mi disse ed ilfatto è conosciuto anche da noi in italia che questo come sofferenza psichica si trasporta in materia cambiando la funzione del cuore. C´è chi crepa , chi si ammala e vive piu corto del previsto. Io sò come far distanza fra sofferenza e realta e quella è la mia tattica che mi mantiene in forma per continuare la lotta. per la giustizia. Dunque la parola d'ordine è d'accettare la ralta per quanto sia dura ed ingiusta, chiudere il becco e rifare le circostanze che compensano le perdite come per esempio persa una famiglia se ne fa un'altra, occuparsi di molte cose che essendo attivo si crea la distrazione, farsi una corazza di sapere innovando studi e professioni o farne nuove. Qui rispondo alla gente che si stupisce e mi domanda "ma come fai a far tante cose, saperne tante? La risposta è l'energia chel il dolore di aver perso i miei figli mi da! Essendoci una coscenza, e come dico nella mia psicologia lo STATUM, la verita è che la rabbia dunque non se ne va e la verita di tutti i giorni rode sotto sotto ed in silenzio ed anonimo da anni dopo anni ed ha anche afflitto me "il duro" facendomi un buchino nel ventricolo di destra del cuore influendo sull ventricolo sinistro dove cè la vena aorta il che significa se tutto va male una morte immediata!
Il problema micidiale per mè è il fatto politico, leggi disumane che si son ripetute da volta in volta ed è per questo che le mie tragedie famigliari sono quattro e sempre persi da due a quattro figli fra l'una e l'altra. Poi devo anche dire che queste si son ripetute non per sbagli miei riferendomi a violenze fisiche o che altro, io hò sempre amato le mie mogli in rapporto alla loro neessita ed i miei figli, la gente ha sempre detto che io sono troppo buono. Il fatto della mia sfortuna non erano atro che il riflesso come in un specchio della persecuzione del pazzoide ex suocero Olle padre della Åsa con tendenze razziste, ad essendo benestante e con un buon capitale economico, continuò la persecuzione basandosi su petteegolessi e menzogne che si fecero in silenzio dietro la mia schiena finche poi ebbi una prova, ma all'ora la ferita del mio cuore era gia incisa perdendo volta per volta le mie due nuove famiglia con sei nuovi figli!   
Ma, me la cavo bene, questo per rapporto a molta gente che è dukumentata sono morti per malattie di strazzio, si son suicidati, altri hanno ucciso figli e ex consorte e cosi via. Violenza inaudita, non necessarie e solo perchè abbiamo politici che non hanno interesse al loro lavoro che una bella grossa busta paga! Una bella sberla darei per far svegliare la coscenza a chi ancora crede che i figli persi da giovani riverranno dal genitore sconosciuto nell’eta adulta! Tutto non si può sapere e dunque è giustificato il fatto che certa gente pensi e dica cosi.

 

Per l’organizzazione NOI-MovimentoPersonale=VI-PesonRörelse www.vi-pr.com  Tor Svärdtorp

 Notate l'impatto del nostro media che fu fondato nel 2002 sotto le elezioni politiche è arrivato perfino a 15.000 clic in un giorno da tutto il mondo.