I

ARV

JAG Nachshin Pihlajaniemi, Marianne Nachshin Pihlajanieni, Marianne Pihlajaniemi, Mairanne Annale Pilhlajaniemi.

 

Är en 50 årig kvinna som har född 10 barn men som alla blev omhändertagna enligt LVU (Lag för Unga). Har lockat till sig 5 män med vika haft barn med. Två män från Iran och tre från Sverige.

 

Anklagade sin egen far för sexuell övergrepp på henne och hennes stora syster och utredning i Haparanda pågick i två år.

Anklagat sina före detta män för övergrepp typ sexuella på barn, hotad henne och slag henne.

 

Föräldrarna vandrade från Finland och arbetade i Hallstahammar där hon levde dels av hennes barndom som sedan avslutade i Haparanda. Vidare viktiga bosättningar där uppehåll blev längre en många andra är Örebro, Gävle och Haparanda igen (se vidare HAPARANDAFALLET https://vi-pr.com/haparandafallet_2010_till_2021.htm + 2025.)

 

Idag bor hon i Stockholm som uteliggare offentlig med 5 olika facebook där förekommer ingenting av sina åkomma! 

Marianne Pihlajaniemi

Bor i Stockholm · 19 följare

Marianne Pihlajaniemi

Bor i Stockholm

Marianne Pihlajaniemi

Bor i Haparanda

1 gemensam vän

Marianne Pihlajaniemi

1 gemensam vän

Marianne Pihlajaniemi

Livets hårda skola

 

II

OFFER

Låg pension kommer att reduceras med ca. 2000 kr månad som konsekvens av den sista vårdnadsstämning för barn som för den fjärde gg. En skuld på 24000. Domstolskostnader m.m. under dessa 4 stämningsansöka har långt överskridit 100.000 kr.

En tankeställare är: om en förälder som Marianne Nachshin Philajanieni som inte vill har vårdnad till egna barn skulle då går det automatisk till i den här fall pappa som naturlig vårdnadshavare. Vid myndigheter utredning framkommer dessutom att BARN INTE VILL vara med moder. Det framkommer också vid inspelningar som jag själv visar offentlig…

I utredningar förekommer inte att barn inte vill vara med pappa, inte heller att pappa skulle vara farlig för barnen. FRÅGA ÄR ”varför då uppstår sådana abnorma oklarhet med galna besluta att pappa inte skall ha rätt till vårdna?

 

III

DIAGNOS

Kvinnan psykisk diagnos: komplicerad psykopati med farlig utgång.

 

IV

HJÄLPA

att

stjälpa…

Detta är den sista sätt från min del för att hjälpa och använder mig av detta fiktiva medverkande brev i öppet terapeutisk procedur vid variant med konfrontation praktik i LSP https://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm t. ex. som följer.

 

Marianne Nachshin Philajanieni: läs, skriv upp, tänk…

VARFÖR hotade JAG mina män och fäder till barn?

VARFÖR vill JAG så många män?

VARFÖR mor JAG bra när jag är gravid och blir hanterbar just då och kort därpå förändrar mig?

VARFÖR JAG erkänner inte mina barn, deras närhet, min plikt, ansvar för de, att inte ha intressen att erkänna att de finns?

VARFÖR lova JAG trohet till min man och mina barn, min familj och leder till att allt brister?

VARFÖR är JAG så följsam med ha i mig bedrag synsätt?

VARFÖR föredrar JAG utländsks män?

VARFÖR mordhotar JAG mina män och försökt utföra det? Det samma gör jag med mina barn…

VARFÖR JAG terroriserar mina små barn?

VARFÖR vill JAG ha farliga stora hundar och sedan omänsklig behandla dessa till att får äta upp deras avföringar?

VARFÖR utnyttjar jag lagen, myndigheter, omgivning och alla i närhet för att bygga upp slott av lögnerna.

VARFÖR inte flytta till en annan kultur som innebär annat språk och beteende som t.ex. i England där min syster har flytt efter sociala myndigheters utredning gällande sin pojke och flicka, eller av dessa fäder av arabisk ursprung som jag hylla så högt? Radikala förändringar kan hjälpa mig. 

VARFÖR JAG ger mig till sex obegränsade med falska njutningar?

VARFÖR är detta JAG? Bild

LISTAN ÄR LÅNG men som JAG inte erkänner

 

V

ORSAK

Den här länken har som syftet som i HAPARANDAFALLET att lära ut till läsare SANNING bakom kulisserna som innebär falska spridningar, korruption, maktmissbruk, passivitet och våld som privata personer, myndigheter, olika intresserare och svenska staten med den sista bland alla stater som hyllar diktatur och egenmäktig demokrati och deras regeringar som stödjer sig med hypokrisi för att gömma deras felaktigheter bakom lagar, privat, hemligtstämplad och med vad mer.

 

-Jag säger bara sanning så lång det går för de hjärnor som är självkritiska, kritiska och kan hantera meddelande, information, berättelse stödda av logiska bevis!

Jag säger att de människor som flyr sina misstag och inte konfrontera sig till ansvar eller gärningar de använder VÅLD och det är därför dess beteende en del om vår konfliktfulla samlevnad.

Jag säger att ”KRIMINALITET och GALENSKAP är inte stadgat av lagars ramen, det lever gränslös via vårat beteende…”

 

Tor Svärdtorp www.vi-pr.com