INDIGO BARN (IB) BÖRJAR

 

Prefix: IB som (Indigo Barn), Isom INDIGO VAD, VMB (Vanligt Manniskor Barn=människa)

 

I=1

OM jag som vuxen har bevisat att är en INDIGO VAD” (IV) och dvs. var en IB.

Om vi kan placerar MIG och de människor typ synsk, visionär, profeter, mästare, ledare alltså de naturlig eller blivit begåvade som lever på korta vågor i tid före 80 talet, före definition 3dje5te genration, bland de som levde och lever på långa vågor (vanligt folk) då som idag, bär dessa på några pensel drag dels av begåvning som indigo barn typ de som upplever lätt telepati (tänka på än och en stund därefter ser eller träffa person i fråga), känna stark som är ett tillstånd av omedvetet utan vare sig ord eller var-vad och det kan gälla att det känns si eller så, att vara des snilleblixt, dels konstnärlig, dels naturist, dels påhittig, dels kreativ, dels intelligent, dels orädd,  dels stark villig till det och det, dels mänsklig och god ibland utanför den normala som t.ex. dels som är mongolide.  Skillnaden bland normala folk som är bländad av likhet, har mongolide ett bestämt väg som till att vara utåtriktad dels inomriktad, medan IB som IV har alla tre delar som leds av icke våld inritning och ha DEN LILLA eller MYCKET extra… Denna typ av människor IB som IV har den inre konfliktfulla men balanserade genetiska ”VARA”. HELA rasen människa lever som individ under, låsta vid meme influens, faktiska möjligheter, position i gruppen (familj, grupp, samhället) och pulsar vidare… för att på något sätt gör verklig personlig ODE.

Här generaliserar jag inte, men jag vill tro att den här naturbegåvningen (ande) finns med en eller flera penseldrag hos VMB, penseldrag som animera dessa, men som komplicerar ”allas” samlevnad (se mina skrifter om UNICITET). Skillnaden mellan IB och Iär att den första har livet en omedveten disorder (oordning) som normalt har ett barn, medan den andra lever skillnader medvetet och håller dessa under kontroll MEN BÅDA lever, känner, leder VMB och alltså är över.   

 

Mysterium som jag beskriver speglar sig i verklighet och då är trovärdig i ämnen.

 

ALLT är inte ljus verka så. Vad? Indigo barn som all vetande har två sidor, det motsatts, ett komplement så att själv bara kan finnas om den andra finns… som sida. Svårt erkänt att det skulle finna som kopior fast deras vägen är lika. Resonemang då måste begränsa sig så andra som följer förstår vad man menar. DÅ, det gäller den goda och onda, mörkret och ljus, kunskap och ignorans osv. Från änglar som är för ljus till gråa som är för MÖRKRET.

De gråa viker ifrån roten typisk inom religion sk. heretiker, politik som diktator och mer där alltså som jag definierar är påverkad av maktsjuksyndrom https://www.vi-pr.com/maktsjuksyndrom.htm  dominera i slagsfältet med kommunikations problematik https://www.vi-pr.com/kommunikationsproblematiken.htm ungefär som ett ljus från en ljusstake ta slut efter att materialet är konsumerat och där återvändo inte finns.

Denna missbruk beteende, händelse, samhörighet, börjar och slut eller liv och död är i sig som vi anar och vi vet är som den tredje funktion i livet princip. Det är dem relationer som t.ex. att döden skapar, att 1+1=2 som livets börjar för den 3, att ljusstaket blir konsumerad och bland rester försvann lågan och ljus effekt med! MEN efter eller i ”svarta håll” effekt uppstår som den tredje enighet av medaljen som stanna, förändra-s eller går vidare… ? Här går inte att besluta vad som är vad, om vad uppstår eller intet. Undras bara om öde är så för varje ljusstake eller det är olika för vare än? Jag vill tro att energi har olika intensitet och det som är trovärdig är som vi vet inom mänskligt pluralism (olikhet eller unicitet för varje individ) som finger digital signatur är vi allt i alla och unika som olika universum. Livet och döden, döden och livet bara finns… inom vara eller inte... Här den evigtänkande fortsätter… VAD

 

Fråga är: det som verka vara ont-d kan ger annat? Lika väll gäller det som verka vara god kan ger annat?

Tveksamhet gör oss står upp och tänka… undra och förundra men insikt eller instinkt att då döden, heretiker, diktator kan vara en början av ANNAT som inte är samma som de representerade eller presterade, de blir som en form av livets självgenerering av olikhet, masker byte då, den som var ljus blir mörk och viceversa? Svaret är ja och VAD 

 

Det är så inom reflektion av VAD ÄR BARN? Att fast ett barn är ett barn och alltså lika på ordet och tidsmässig menad de har ändå olika i uppfattningsförmågor. Ja det är de, för vi alla människor går genom det som allt annat vi känner har en flytande och inflytande på sig själva och omgivning som vi påverkas av egna utslag och effekter som konsekvens av förändring så att omgivningen gestalt förändras-r därtill och konsekvenser av det är att den onda kan blir goda med varianter därtill i olika former och intensiteter.  Det är BARNET, men det är särskild IB som är känsligt för det oavsett att hen bära vuxen styrka och mer!

 

Svårt definiera om IB s.k. INTEGRATION al pari (lika som) till vanliga Svensson (andra svenska), al pari till vanliga människor. Eller kan vara också så… att när en IB har vuxit fritt bland olika livets konflikter som kan påverka och medverka men inte kan rubba observerade inre energi kärna som är själva revolt väsen underhållit av yttre orättvisor som exempel hos mig är utan någon bestämt integration och absolut inte slutgiltig då har vi i vuxen ålder en INDIGO VAD och mening slutar inte med punkt, fråga eller svar FÖR JUST NU KVARSTÅR det är att symboliskt i sin rätta form eller ”JAG”… tills MAKTEN ta sig i akten…

Jag har utökat mig oavsett att makten (staten m.fl.) eller mörka krafter och onda har erövrat min och våran rätt att vara en familj… sanningen är att blodsband överlever… INGEN och INGET kan rubba eller bryta ned min insikt, min vilja, min fokus, min rättspatos till målet är nått och förverkligat sin väsen. En INDIGO VAD är en patriot, en hängiven förälder, ett kärleksfullt väsen, en positiv makt, en ickevåld tänkande, en ledare, en överkänsligt kunskap och ett ljus

 

 

II=2

 

Härmed kompletteras denna info. med följande extrakt från mina studier https://www.vi-pr.com/logistiskasamhalletspsykologin.htm som skall lägga mer vikt och klarhet om INDIGO BARN BÖRJAR med vidare tillägg om en riktig bevisning med egen AUTOBIOGRAFI (III).

G

INDIGO-KRITALL-RENGBÅG BARN

Inte bara finns ”från och till” osv. På nätet går att hitta en del information som går från vetenskaplig till flummar uttryck och då menar jag måste kunna sära ifrån det som är nödvändigt att veta och sanning.

Härmed inleder jag med utdrag från media google som referens på Internet. Sen följer vi tillsammans min studie om min eget liv som bevis om ”INDIGO-VAD (vuxen)” och naturegenskaper.

 

Vi börjar med generalisering om ordet indigo barn.

Källa:

https://www.google.com/search?q=Indigo-kristall+barn+vuxna&oq=Indigo-kristall+barn+vuxna&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEKMTgzMDlqMGoxNagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Dessa barn är alltså födda med den Nya Tidens indigofärgade aura, som vuxna människor i dag kan integrera via en AuraTransformation™, om de känner sig redo för detta. Det som är karakteristiskt för indigobarnen är att de är självlärda och att de utan problem kopierar sin omgivning exakt.

 

https://lotusblomman.nu/andlighet/indigo-kristall-och-regnbagsbarn/

En högre vibration ger lätta energier, medan lägre vibrationer ger tyngre, mörkare energier. När kroppens energi vibrerar vid en lägre frekvens känner vi oss trötta och livet känns tungt. När vi vibrerar i en högre frekvens känner vi oss lättare, gladare och allting flyter på mycket smidigare. Vibrationen sker på atomnivå, och ju högre vibrationen är desto närmare ljusets vibration befinner man sig. Ljusvarelser har en mycket hög vibration, och verkar därmed också i en annan dimension än den tredimensionella som vi lever i nu.

 

Det som är utmärkande för indigobarn är dess energi och handlingskraft, och de uppfattas ofta som lite jobbiga och stökiga då de har en stark vilja och kan ha svårt att visa respekt för vuxna och att göra som de säger. Många indigobarn får därför en diagnos såsom ADHD eller ADD, vilket egentligen kan vara felaktigtIndigobarnen är ofta väldigt kreativa och intelligenta, och har lätt att uttrycka sig verbalt. De är ofta individualister och står upp för sig själva, och kan till exempel ha en uppseendeväckande klädstil. Deras höga vibration gör att många är mediala och har en stark intuition. Utmärkande för dessa barn är också att de har en stor förmåga till att känna medkänsla och de känner en naturlig vilja att hjälpa andra människor och djur.

 

JAG

Som lite barn kunde inte lämnas på dagis, en dag då moder var tvungen att hämta mig från nunnorna.  

Lågstadiet (5 år i Italien) den första året klarade inte det… jag var mentalt ifrån platsen.

Sedan ville blir hängiven kristen helig som sedan istället ledde hängiven ledare för en lite grupp grabbar och två tjejer som gav till buss-brotsliga aktioner på bil stölder som radio och annat!

Jag är en av en minoritet i välden som kan ser färg när man säger ett namn eller efternamn. Var duktig vid smidighet när man lekte ”mano libera (tafatt)” när var i trea tom. de från femma (stora grabba) försökte att ta mig men helt förvånade lade ner jakten.

När jag var 12 eller 14 år kände mig redo för att ha en familj och det kändes rätt och inte konstig.

När jag bara gick ifrån att krypa och stod på mina fötter började äventyr som i flera år va levande fantasier när jag klättrade upp på fri gavel för att klättra vidare och sitta på en stor bult av väv jute säckar gungade på en lina, det var för mig en häst och jag red med en röd mantel på mig och på en vit häst, visade jag vägen till massorna som skulle följa mig till patriotiska världens mål.

När jag var 15 år valde svart färg för min klädsel och det varade till jag var 30 år!

När jag var över tonåring märkte att folk av olika klasskillnader behandlade mig med högt respekt och valde att prata med mig istället än mina kompisar.

Märklig nog sista turistisk besök i min by var en lokalt kulturengagerad kvinna som sade att hon kommer ihåg mig under tonårig tid att jag klädde mig ständig i vit och gick med näsa som pekade upp mott himmelen…

Idag 2024 se vi på www.vi-pr.com min energi och kunskap utan särskild utbildningar. Än idag skriver jag saker som inte har med skolstudier att göraJAG VET BARA (!) jag självlärd och det har alltid varit min väg så att jag bollade från en del läsningar och annat till egen praktik, uppfinningar och förståelse är stort. 

JAG

Som lite barn kunde inte lämnas på dagis, en dag då moder var tvungen att hämta mig från nunnorna.  

Lågstadiet (5 år i Italien) den första året klarade inte det… jag var mentalt ifrån platsen.

Sedan ville blir hängiven kristen helig som sedan istället ledde hängiven ledare för en lite grupp grabbar och två tjejer som gav till buss-brotsliga aktioner på bil stölder som radio och annat!

Jag är en av en minoritet i välden som kan ser färg när man säger ett namn eller efternamn. Var duktig vid smidighet när man lekte ”mano libera (tafatt)” när var i trea tom. de från femma (stora grabba) försökte att ta mig men helt förvånade lade ner jakten.

När jag var 12 eller 14 år kände mig redo för att ha en familj och det kändes rätt och inte konstig.

När jag bara gick ifrån att krypa och stod på mina fötter började äventyr som i flera år va levande fantasier när jag klättrade upp på fri gavel för att klättra vidare och sitta på en stor bult av väv jute säckar gungade på en lina, det var för mig en häst och jag red med en röd mantel på mig och på en vit häst, visade jag vägen till massorna som skulle följa mig till patriotiska världens mål.

När jag var 15 år valde svart färg för min klädsel och det varade till jag var 30 år!

När jag var över tonåring märkte att folk av olika klasskillnader behandlade mig med högt respekt och valde att prata med mig istället än mina kompisar.

Märklig nog sista turistisk besök i min by var en lokalt kulturengagerad kvinna som sade att hon kommer ihåg mig under tonårig tid att jag klädde mig ständig i vit och gick med näsa som pekade upp mott himmelen…

Idag 2024 se vi på www.vi-pr.com min energi och kunskap utan särskild utbildningar. Än idag skriver jag saker som inte har med skolstudier att göraJAG VET BARA (!) jag självlärd och det har alltid varit min väg så att jag bollade från en del läsningar och annat till egen praktik, uppfinningar och förståelse är stort. 

Än idag vad? Än idag jag kan inte räkna, än idag jag kan inte svensk alfabet. MEN varför då klarade jag ha en företag utan någon hjälp från andra? Varför då skriver jag... och så svårt ibland med ovanliga ord som kräver minne och kunskap? OBS! Det är inte så att jag inte kan räkna, stämmer inte och jag har provat till mig själv att jag KAN... om BARA jag vill!

Fråga är: varför jag vill inte vara med? Bara att när jag var barn tyckte att matematik var jobbigt eller vad... och tjurig fortsätter jag med samma barnsligt inbillning som avvärjer glädje? Varför än är icke våld https://www.youtube.com/watch?v=v4RGuanXZz8 + https://www.vi-pr.com/en_dag_mot_vald.htm som dominera min instinkt? Varför än fast mitt liv med så fasanfulla tragiska öde https://vi-pr.com/ts_sjalvbiografi.htm älskar jag livet, människor och mer? Ja, svar har jag många och mer... fattas... samt än jag har inte svar riktigt efter andras undrande om att "HUR KUNDE DU HINNA MED SÅ MYCKET" Men mitt svar kan bara att jag är bara en INDIGO VAD. Kan avsluta denna personliga inslag med en annat bisarr upplevelse i mitt liv om t.ex. hälsotillstånd som här vill jag framföra till dig. I många år gick jag bekymrad om varför min högra knä gick ur leder plötsligt när jag gick, det var pinsamt och i vilken fall som hälst hittade jag på ett sätt att lösa pinsamhet genom att fuskade för andra genom att tappade något från ficka och stannade för ta upp det så att under böjning kunde jag vrida knä och få det tillbaka så att kunde går vidare... på två bena! Det, bland andra besvär framkom vid blod prov att jag hade kroniska reumatism troligen från min mor sidan, då var jag i Belgien. Ordinerades industriella medicin från apotek (allopati) som var en aspirin för reumatiker. I min ung grabbs tid en av mina första jobb var inom grossist firma för apotekare och då lärde mig olika kemiska definition och till vad dessa mediciner var tillämpade för. Därefter lärde mig via läsningar av naturböcker naturmedicin, folkmedicin, växtmedicin som kallas fytoterapi. Tabletter mot reumatism från apotek var lika som fanns vid natur aspirin (Spirea Ulmarea - älg ört) och då valde jag att medicinerar mig själv i combination av dietförändring då blev jag vegetarian. I samband av min vana att plocka och tillverka oljor m.m. från växt rike blev jag några år sedan fri från kroniska reumatism så som framkom vid senare hälsokontroll och det samma angående konstiga knä händelse med annat.  

Utanför alla flummar historier kan vara så att dessa INDIGObarn tyda en början av en polymath = homo universalis = tusen konstnär osv. i den styl?

Var är mening att jag skriver om dessa personliga upplevelse? Det handlar att du som vill arbeta med LSP metodiken och dina medarbetare s.k. patienter vid andra discipliner är som inom politik och s.k. civil liv där uppstår s.k. SEKRETESS att det ar just det som är i sig en social sjukdom som grundas på personliga  sociopatiska drag, en  FELAKTIGHET som skapar förvirring, vanmakt, våld i olika sammanhang pga. fel användning som t.ex. där ansvariga myndigheter stödjer sig av det för egen och andra otillåtet vinning, vrider demokrati till att rättvisans mening förvandlas till korrumperade demokrati. En hälsosam politik eller arbete har inga hemlighet men använder sig bara av "HANTERINGAR" för att jämställa problem. FRÅGA till DIG är och fråga till dig själv: VARFÖR förlora DU förtroende för de som kallas "SJÄLVLÄRDA = AUTODIDAKT" eller på motsats inritning hyllar de som tros vara mer än du eller de riktiga mental instabila? Här följer några personlighet referens som ta dig tillbaka till verklighet, några som föra dig till ljuset,  en verklig information som få dig stärka din förtroende och befriar dig från inställning att hylla eller förnedra än och annat: Albert Eisten, Leonardo da Vinci,  James Prescott Joule, Christiaan Barnard, Carl Jung och många fler som är varierande autodikter och vad i de meningar.  Hela mänsklighets utvecklig har inte grundad sig på inriktade skolor som ser vi idag, det har varit en mängd av kunskap skapad av nyfikenhet, behov av överlevnad, erfarenhet, instinkt och intelligens som en natur fenomenen ÄKTA VARA. Därför ta reda på och ta hand samt lyssna och ger makt till indigo barn och andra begåvade samt kompetenta personer istället än att ger makten till okunniga eller förtryckta som i sin lidande obearbetade fas kan blir våldsamma, mördare, galna diktaturer -politiker - myndigheter - mediala -partner. Ordet SEKRETESS tillhör samhället som präglas av rädslor, självmord m.m.

 

DET BETYDER ATT INDIGO BARN PRINCIP INTE ÄR BEGRÄNSAD TILL EN TID MEN DET KAN FÖLJAS LIVET UT TILL DESS SJÄLV SÄGER IFRÅN DET! 

 

Inom terapeutisk synpunkt eller av studieledning med dessa medarbetare det är pluralism och inte generalisering som måste ses i relation med MEME och det från individens födelse till den tid du möte medarbetare som behöver dig och vill veta. Med det sättet, med en sådant arbetsmetod kommer du att bräda syn till individens tid framöver och utveckling som kan vara möjligt och anpassningsbara, alternativ, ”acceptans” eller beslut om vad menas med persons beteende, problematik av hen framtid.

Ja vill hålla mig på roten av mening och det är definition INDIGO och inte annat som jag följer vid definition. Jag menar att allt annat som mental vi förstår men inte kan bevisas vill ja kalla det komplement till INDIGO BARN.

ALLTSÅ

Härmed en av flera dokumentationer som finns i olika språk och av olika källor som kan bredare belysa den ...förvetenskaplighet... vid LSP studie gällande INDIGO barn https://www.youtube.com/watch?v=W4yH5y7qcEs och som ser på denna skara som en ”Förvetenskap”. Se vidare källa på Förvetenskap: https://www.fil.lu.se/media/utbildning/dokument/kurser/FTEA12/20122/Vetenskapsteori4.pdf och mer se på Källa https://www.synonymer.se/sv-syn/förvetenskaplig

Hur används ordet förvetenskapligModern psykiatri befinner sig i mångt och mycket på en förvetenskaplig nivå. En ursprunglig verklighetsanknytning i form av aktiva och passiva komponenter finns sannolikt alltid men kan inte återföras till dagens vetenskapliga verklighet utan måste betraktas som en förvetenskaplig företeelse.

 

https://www.tidningennara.se/artiklar/artiklar/sa-laser-du-av-din-aura/ Se din aura!

Stå ungefär en meter ifrån en helkroppsspegel. Naturligt ljus är bäst men om rummet är svagt upplyst, tänd en lågenergilampa. Låt ögonen vila på en punkt utanför spegeln, som till exempel överst på ramen. Undvik att titta rakt på dig själv. I ögonvrån ska du se en disig glöd. Försök att inte släppa blicken från punkten på ramen. Efter lite övning kommer du börja se en färgformning. Tålamod är nyckelordet här. Det kommer kanske inte hända första gångerna och du måste sannolikt fortsätta att försöka. När du tror att du ser en färg, notera vilken och kolla in vår färgkarta för att se vad den säger om din personlighet.

 

III=3

https://vi-pr.com/ts_sjalvbiografi.htm

 

 

Tor svärdtorp www.vi-pr.com